106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ebből is csak egy értelmetlen vita születhet, hagyjuk.
Nincs semmi bajom az angol humorral,mert vicces csak - ez most kicsit paradox lesz - nem nevettet meg. Fingós-hányós poénokon kívül is van ám élet.
Csupasz pisztoly, Horrorra akadva, Feketék fehéren jónéhány jelenete megnevettetett, hányós poénok sajnos ezekben is felbukkannak de akinek az a vicces, az magára vessen.
Hogy kinek mi a vicces, az emberfüggő, én elmondtam a véleményem, erre van a fórum. -
Hát ja.
A világhírű angol humor legnevesebb képviselőinek filmjét nem érteni még nem jelent gondot, attól még lehet humorérzéke az embernek.
Kérdés, hogy milyen?
A fingós-baszós-amerikaipités poénok is bejönnek egyeseknek...
-
A humorérzék nem azt jelenti, hogy minden viccet két pofára zabál az ember. -
Forgetting Sarah Marshal
másfél óra tömény komédia, egy jó vonalvezetéssel.
nagyon jó. pedig szinkronosan láttam -
Copy/Paste -
"(pedig van humorérzékem)"

-
naaaaah nem fogja ez olyan tipikus : te nem erted a filmet. hulye vagy , stb.. persze magyarazatot nem kapunk...
amugy rohadtul nem irtam hulyesegeket.. menjetek wikipediazni meg howstuffworks.. etc... -
War
Ez a film simán megér 9-est. Teljesen sablonsztori remek jelenetekkel, 2 eléggé ismert akciósztárral és egy ütős csavarral a végén. Már pont hiányzott egy ilyen.
Brian élete
Tudom, sok rajongója van, meg kultfilm. Végignéztem, néha mosolyogtam (pedig van humorérzékem), nem éreztem azt, hogy itt most valami nagy dolog történne.Ilyen fikusz kukisz-szerű poénokon nem tudok nevetni.Ez van. -
ugyan mond már el,hogy abban,amit leírt szerinted mi a baromság!
olvasd el ezt,meg az ottani kommenteket,és okosodjál egy kicsit -.- -
10. Kingdom: De aranyos kis fantasy sorozat ez. Rég vágytam már valami ilyenre. El bundy mint Troll király nagyon komoly, megláttam először majd leestem a székről. A sorozattól senki ne várjon komoly fantasy elemeket, de könnyed kikapcsolódásnak tökéletes. Ezért adok is rá egy 9/10et(fantasy és még sorozat is...ez kell nekem)
I am legend: Alapvetően nem nagyon csippantom Will Smith jópofizó barátomat, de mióta láttam a...(öö mi is a címe ahol a kisfiával küzd egy jobb állásért), naszóval azóta megváltozott a véleményem. Ez a filmje is k**va jó szerintem, amúgyis szeretem az ilyen darkos kihalt hangulatú filmeket, pláne ha még jól is van megcsinálva(nem lehetett olcsó film). 9/10 -
Egyet kell értenem veled. Szerintem is szar film, attól függetlenül, hogy Al Pacino frankón alakít benne(melyik filmjében nem). -
Amikor ilyeneket írsz, írd oda azt is , hogy miért ír iszonyatos baromságokat , jó? -
gabr #37216 Iszonyatosan nagy baromságokat beszélsz! -
Nekem spec tetszett az a film :)
Na nem az az egetrengető cucc, de egy teljesen korrekt thrillernek tartom -
ja.. fasza lenne ha imax kamcsival lennenek felveve az uj filmek de ez valszeg soha nem fog eljonni.............
1) nagyon keves imax kamcsi letezik.. fingom nincs mennyi de most kb ugy kell elkepzelni hogy valami 20 db van ossz-vissz!!!!!
3d kamcsibol ketto van a vilagon!!!
2) egy tekercs film 3 percnyi anyagot vesz fel es 20 perc ujrafuzni!!!!
3) ha jol tudom limitalva van hogy mennyi ido lehet egy film mivel a szalaganyag el se ferne a vetitoteremben...
4) imax filmet felvenni tobbszoroseb kerul a sima film leforgatasanak
5) sima filmeket viszont fel szoktak konvertalni imax ra.. latvanyos de nem az igazi.
6) a kamcsi 110 kilo...
7) sok felvetel lehetetlen lenne mivel a kamcsi olyan hangos mint egy motoros furesz... ( termeszetfilmet beszaras jo lehet ezzel kesziteni:D
-
ja, tényleg szánalom egy film.... de van még egy, 15 perc hirnev, az meg de niro film talán, vmi tűzoltoval nyomoznak két riszki után akik mindent kamerára vesznek, kb az a szinvonal, nem értem miért vállalnak el ilyen filmeket.... -
Ja. -
Tothenkopf #37211 katyn
8.5/10
történelmi dráma
aki szereti az ilyen sztorikat annak csak ajánlani tudom.
lapvetően több szálon fut a cselekmény, és időben is ugrál.nagyon érdekes volt, nem fogom hamar elfelejteni. -
88 Minutes
4/10
Borzaszto egy thriller, nem is ertem Al Pachino hogyan adhatta ehhez a nevet. Gagyi az egesz, mind a rendezes, mind a tortenet. Olyan az egesz film, mintha a tortenetiro, es a rendezo azt gondolta volna, hogy most aztan megcsinalunk egy kormonfont bonyolult es mindenki szamara az utolso pillanatig ki nem bogozhato tortenetet, ami vilagszam lesz.
Na annyit sikerult elerniuk, hogy egy vegtelenul primitiv tortenet kerekedett ki az egeszbol. De ez meg nem minden, annyira kusza es logikatlan a tortenet, hogy szinte egesz vegig ellentmond a sajat megteremtojenek. -
akkor nézd meg a Mallrats-et tőle
instant klasszikus -
+ a soundtrack, az már 8/10 :DDDDDD -
najó legyen:D mondjuk elég fura volt bajusz nélkül:D -
karajjj #37206 én azt mondom 10/7 a főszereplő miatt :DDDD -
Alvin and the Chipmunks
10/6
Hááát, aranyos kis film, nincs benne hűdenagy poén, de azért egynek elmegy -
a következő Batmant így forgatták asszem -
jefferson83 #37203 Macskafogó 2
Mindent egybevetve egyszer simán nézhető. Viszont pár fontos karakter (első részből ugye) háttérbe húzódása nagyon zavart. 6/10
-
Macskafogó 2 : 5/10
A másik én : 9/10
Beowulf : 6/10
Bübáj : 7/10
Anyád lehetnék : 7/10
American gangster: 6/10
Mézengúz : 7/10
-
Vantage Point
Kurvajó. Bourne óta nem láttam ilyen jó autósüldözést. Nekem nagyon tetszett. 8/10 -
luckyboi #37200 A tehetséges Mr Ripley
Miért nem láttam még ezt? Stílus és izgalmas, mi kell még?
8/10, mert egyik női főszereplő sem volt hiteles.
-
SPOILER
nem is a happy end hiánya vészes, nem szukséges, én nem éreztm annyira csapdának a vége helyzetet, még simán várhattak volna, vagy tovább gyalog, akármi... -
Cloverfield milyet büntetne IMAX-ben :o -
gabesz012 #37197 Szerintem is, nem is értem az imdb-n azt a 7,5-öt... Bár nekem a végével nem volt bajom, sőt; az mentette meg valamelyest a filmet, mert legalább nem happy end lett. (4/10)
Cloverfield: na ez viszont tetszett, oda tudtam képzelni magam, kicsit olyan volt, mintha egy fps játékot játszanék. :) Bár néha zavaró volt a kamera rángatása, meg a "felvezetés" kicsit hosszúra sikeredett. (7/10)
American history X: no comment; 9/10. Bár itt-ott kicsit műnek éreztem dolgokat (konkrétan ne kérdezze senki, hogy mit, ahhoz újra meg kéne nézni :) ), meg a befejezés is lehetett volna más; ezek miatt az 1 pont levonás (az összképből nem sokat vonnak le). -
southland tales 5/10
donie darko 2 de télleg sztori hasonlo ,egykét jelenet tetszett de az egész egyben egy rakás kaki :C -
the mist
SPOILER
nm igazán értem a végét mirt kellett, semmi értelme nem volt, mirét nem vártak egyutt? ha már megprobálták mirét nem probálták tovább?
szerintem gyenge film.... -
vantage point / nyolc tanu
nagy költségvetésű b kategoriás film.... szar.... -
Gézhelyzet
10/2
jézusom...bánom, hogy megnéztem. Összesen volt benne 2poén, amin nevettem is, a többi meg... -
Macskafogó 2
Megjelent a DVD, megnéztem én is. Hát, így utólag azt mondom, ezért kár volt. Nem volt olyan vészesen sz*r, de a DVD-k - szerintem - a polcokon fognak maradni (miközben az újra kiadott első rész vélhetően továbbra is menni fog; már ha van még olyanvalaki, aki nem vette meg...).
Rajzstílusra, grafikára nem panaszkodom, nekem okés volt, még a CG jelenetekkel sem problémáztam (sztem nem voltak feltűnően elütőek a 2D-től). A zene... hát az borzasztó volt. Önmagukban hiába tűnnek hallgathatónak, a jelenetekhez többnyire közük nem volt, teljesen idegenül hangzottak. A végén az a dal meg... jaj...
A sztori is felejtős. Az eleje még korrekt, vannak felállított alaphelyzetek, érdekes lehetőségek, jól vezetett dialógusok, érezhető a film tempója (bár a spenótfarmos bejátszás teljesen idegen), a néző már felvázol magában néhány várható (még ha sablonos) történetszálat is. Aztán még Moloch érkezése és a vadmacskák indulása sem vészes, de utána széthullik az egész. Az idióta lövöldözések, a "transformer vs devil" jelenetek, a régi karakterek nagy részének tökönszúrása (kivéve mondjuk a patkányokat, azok kb. hozták a régi stílust), a szuperlogikai következtetések porszemnyi infók alapján mind-mind hangulat-, de legfőképpen mítoszrombolók. Azért nem kellett volna ilyen primitív húzásokkal lemenni debilbe, az első rész tökéletesen működött ezek nélkül is...
A film kezdetén még bizakodtam, az első néhány jelenet még egész okés volt, és már gondolatban készültem jól leírni a fikázókat, de a stáblista alatt már el kellett ismernem, hogy igazuk van. Középszerű, fájdalmasan egyszernézős, az etalonhoz képest méltatlanul gyenge. Kap tőlem mondjuk egy 5/10-et, és ezzel felejtsük is el.
-
Megnéztem volna azért, de befejezésnek mindenképpen ez a megfelelő. -
az kacsa,vagy hívhatjuk urban legendnek is
KATT -
Úgy tudom, azt a részt is leforgatták, csak nehéz megtalálni.