106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Amen brotha. -
neeeem is igaaaz :)
Szerintem nagyon nagy ötlet a film alapszituációja, és a megvalósítás is jóra sikeredett.
Valami híres doktor könyvéből csinálták :)
7/10 -
Horton
---------------
4/10
Egyszer nézhető, 1-2 visszatekerős poén van benne, de alapjában véve nagyon bárgyú és gyenge a film, közelébe nincs a nagyoknak. -
Hát ezt is megértem, nyilván attól is függ, kinek mennyire jönnek be a pengeélre állított műfajok, én akciófilmbuzi vagyok, úgyhogy HF 4ever! -
nekem jobban tetszett mint hot fuzz, de mind2 kurva nagy:d -
igen igen, politikailag odabasz :) -
Ja, meg néhány napja:
Sziriána
Politikai thriller George Clooneyval 990 forintért. De olyan, amit nem is szabad többért adni... Na nem mintha gond lenne vele, csak talán ennyiért és ilyen nevekkel (Clooney, Damon, W.Hurt, Chris Cooper, Jeffrey Wright) lesz némi vevőközönsége.
Szóval film az olajról és ami körülötte zajlik. Nehéz anyag: kb. percenként dobnak be új neveket, nagykutyákét, cégekét, országrészekét, és ha ez nem lenne elég, még a közöttük húzódó viszonyrendszert sem rágják a szádba, szépen bogozd ki magad. De érdemes.
Mindezt hatásvadászat és érzelemkitörések nélkül, szóval nem kell a zsepi sem, ez nem az Ütközések.
tízpertíz -
Shaun of the Dead
Nem egy Hot Fuzz, de azért még így is kurva nagy!
Mondjuk az első felében jobban el vagyunk eresztve poénokkal, utána már "csak" a zombifilmek figurázása megy, ami lényegesen kevésbé szórakoztató...
Azért egy-két poénon feküdtem: bakelitválogatóson, meg a legjobb, mikor mennek hazafelé az utcán és az egyik "arrajáró" belehörög a dalukba, na ott a könnyem is kijött
A Hot Fuzz nálam 10/10, úgyhogy ez meg olyan 7-8. -
par film amiket mostanaban lattam:
hitman: rosszabbra szamitottam, egynek elment 6/10
bank job: tetszett, lekotott, bar a 70es evek beli anglia feeling nekem is nagyon keves volt+egy kicsit tobb akciot lehetett volna. 8/10
10 000 BC: nevetseges, ertekelhetetlen 0/10
black christmas: erdekes volt, unalmas, kiszamithato, a csajok idegesitoek voltak nagyon... 2/10
death at a funeral: nem tudtam sokszor nevetni az angol humoron, pedig birom. nekem keves volt a film+ szereplok sem voltak egyaltlan jok. 3/10 -
ami kimaradt: jót vigyorogtam azért azon h az Ashes to Ashes-ből hirtelen ketten is feltüntek, már azon filóztam mikor jön és rúg szét pár segget Gene Hunt
-
The Bank Job - 6/10
végig úgy-ahogy lekötött, ez jó pont, sajnos vannak negatívumok is bőven. a történet eleje még izgalmas, aztán jön a bankrablás, ami után az egész film valahogy elvérzik. halomra gyilkolják a szereplőket, ami semmi különösebb hatással nincs az emberre, legalábbis engem egyáltalán nem érdekelt ki él vagy hal. próbálják több szálon pörgetni a történet, ez sem sikerül valami fényesen - valószínűleg a legnagyobb negatívumnak hála, ami a zene. könyörgöm, ha az ember egy pörgős filmet akar, az alá kibaszott zene kell, anélkül semmit nem ér az egész. jó ötlet, nem a legjobb megvalósítás - egyszer nézhető. -
10.000 bc
sírva röhögtem, magmban végigkommentáltam a cuccot, legközelebb haverokkal bepiálva:
"némá ezeket a benszülötteket, nem ezek voltak a pac-man-ben?" :D -
vantage point? :))))
rég láttam ilyen szar filmet... -
One missed Call
10/5
hát én sokkal jobbra számítottam, mondjuk ha éjjel néztem volna akkor simán össze..... volna magam:D
Frontiére
10/1
nekem nagyon nem tetszik, végig se néztem...
Vantage Point
10/10
Hihetetlenül fasza ez a film, nagyon tetszik, minden percét élveztem:D:D -
Bennem minden szó ilyen hatást vált ki, de ez van. :( -
The Bank Job
Egyszer nézhető, az igaz történet dob még egy kört a hangulaton. Továbbá rájöttem, hogy az angolszász kiejtés 2 óra után hátborzongatóan hat.
6 / 10
10.000 B.C.
Sovány történet, látványra se dobtam hátast. Szigorúan unalmas hétköznap esténként javasolt.
5 / 10 -
The Bank Job
Nagyon szuper film, igaz 70-es évek kicsit kevés van benne (mármint feeling). Igaz történet alapján, az egésznek mégis olyan amerikai stílusa van, azért érdemes megnézni. -
Jesse James meggyilkolása,a tettes a gyáva Robert Ford
nem rossz film de kicsit tul hosszúra huzták mint a cimét 7/10 -
3:10 to Yuma
ez a vadnyugati sztori valahogy nem jött át, elég lapos, a vége meg valami...
-
The Descent
nem volt rossz, kicsivel talán hasonló szikálk szeméhez, bár az lehet jobb kicsivel... kiváncsi vagyok folytatásra... 7/10 -
ja, erre emlékszem én is anno a VHS -es időkből :D
gyerekként én is sokszor megnéztem :) -
Na én is most láttam egy nagyon régi 1985-ös filmet !!
A film cime: Harc az Endor bolygón !! Szerintem nagyon jó egy film még most is !! Elöször gyerekként láttam VHS kazettán aztán késöbb az egyik német adón a Pro7-en !!
A kedvenceim az ewokok(macók) és persze Uzsgyi !!
Itt is egy kép emlékeztetöül !! Hát nem aranyosak !
-
sziasztok! Végre megjelent a Hitman film egy új verziója (DVDr) a neten. Egy kérdésem lenne csak: ha az info fájlban olyat írnak, hogy "menü és extrák részben eltávolítva, felesleges hangok eltávolítva", ott a felesleges hangok mit jelent?? A menüből vették ki a hangokat? vagy a film hangjának minőségén rontottak??? -
Seten #37285
Úgy látom Batman is átment huligánba.
(vagy ez egy még feketébb betmen mint a pókembernél)
:)
-
hm, most néztem a trailert, kihozták batman-t sötét gothamből? kicsit fura, a régi gotham hangulat jobb volt, de majd meglátjuk... mindenestre még mindig az az otvar kocsija van? az első részekben sokkkal jobb verdái voltak, ez nagyon tré :) -
Pedig szerintem lehetne A kategóriás akciót csinálni, csak pénz meg egy rendes forgatókönyv kéne hozzá. -
Ne haragudj de egy akcio filmet sose lehet egy Philadelphiahoz, Halalsoron hoz vagy eppen a Remeny Rabjaihoz hasonlitani.
Meg sem kozelittik oket. Amugy is nem veletlenul soroljak a legjobb akcio filmeket is a B kategoriaba, es nem veletlen hogy max a spec effektekert kapnak Oscart.
-
nem néztem végig, csak végigpörgettem:D -
de ugye nem nézted végig:))?
komolyan nem hiszem el hogy 2008ban ilyen film jelenik meg.. -
szintén:D -
100.Million.Bc
10/1
huh ne nézzétek meg,elkezdtem nézni,meglepődtem...nemtudtam sírjak v nevessek...
-
kapásból nekem ennnyi, nem C kategóriás, nem élvezhetetlen, nem szar jut eszembe.. de most oda kell raknom mindenhova a nemet?
kapásból nem zöld, rágos húst kérek a boltba azt jelenti, hogy nem zöld de rágós húst kérek? De ne vesszünk már össze a nyelvtanon kérlek! -
TomDantes #37276 Be vallom hogy hülye vagyok de ez mit jelent ,,
kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évből.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket :)"
Az élvezhetetlen szar nekem azt jeletni hogy nem jó film...vagy most mi van? -
Alatira bexoptuk. Beultunk megnezni az uj Keanu Reeves muvit , mire a We own the night cimu filmet neztuk meg... nem tudom most akkor melyik is a Street Kings.... meg magyar cimek.... brr... -
azért csak megkérdezném, hogy mit tartasz a listából popcorn mozinak. Talán a Grindhousra és a Bournera ezért ültek be az emberek, de a popcorn mozi fogyasztók ennél a két filmnél ki is esnek azok közül, akik élvezték is e filmeket.
szerk.: ok a Juno még beletartozik a hypeolt filmek közé ::) -
Olvasd már el mit irtam! :)
Bucser: semmi irónia nem volt benne. Felsoroltam kapásból 11-12 filmet, mely nem a szar, élvezhetetlen C kategóriás gatyik közé sorolható.
Bár Jakuza szerint ezek fele mégis odakerül, hát lelke rajta. -
Gondolom nem kell bemutatni Iróniát és Szarkazmust:) -
TomDantes #37271 Mármint hogy ezek az élvezhetetlenek?
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd
ezeket láttam, és ezek mind jó kis filmek sőt.... -
Bourne rejtély mint b kategória?... Érdekes...
Egyébként pont hogy a jó filmeknél jelenik meg igazán a szubjektivitás.(szerintem) Ugyanis a nagy tömegeknek tetsző filmek általában csak kasszasikerek, de ez nem predesztinálja, hogy rákerül a "jó film" listára nálam.
Akkor most az én véleményem helytelen vagy a tömegé aki a pénztárakhoz tódult érte??? mi ez ha nem szubjektivitás? -
Az igazan jo filmeknel azert kicsi szazalekban jelenik meg a szubjektivitas, de a liastadbol az ilyen Bourne Rejtely es tovabbi B kategorias popcorn moviek maris kiesnek.
Amugy van benne par cim, ami siman nem ut meg pl egy Remeny Rabjai kategoriat.