106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    megegyszer leirom.. nem horrorisztikus resz.... UGYAN azt a hangot hasznaltak a film elejen es nehol kozben is amit a horror filmekben szoktak hasznalni.
    Ezert van az hogy ott ultem masik ket emberrel es azt vartuk hogy mikor ugrik elo a szorny.

van egy hang.. azzal kezdodik a film.. egy ilyen szirenas, fokozatosan hangosodo hang.... ha ez neked nem horrorisztikus akkor veled van a baj mert valszeg nem lattal eleg filmet vagy nemtom.
  • TomDantes
    Többek között Tarantino a kedvencem, de vannak még sokan mások.

Hm, a blog...hónapok óta meg se néztem pedig a sajátom, csak nincs már rá időm...mindegy ez nem ide tartozik csak panaszkodtan egy soert...XD
  • TomDantes
    Aha...de inkább azt mond meg most komolyan hol vannak benne a hororr részek? Most lehet hohy én nem éretek valamit, magyarázd el.
    Ennél udvariasabban nem lehet kérni....
  • TomDantes
    Oké hülye vagyok és nem értek angolul...de mond el te magad, és ez most nem kötözködés! hol van benne horrorsiztikus rész?!
  • CSOCSO
    naja ezzel en is igy vagyok de latod hogy ezek kezdik el a baromsagokat es meg igazuk sincs.. de en itt be is fejeztem amit ezekutan fosnak a szajukbol velem meg a filmmel kapcs. azt ki is torlom..
  • Bucser
    Én csak azt nem értem, hogy a picsáért állsz le vitatkozni ízlésekről és pofonokról???

Topic házigazda vagy. Neked kellene példát mutatni nem csak dumnálni róla és közben áthágni az egészet.

Ízlések és pofonok különbözőek. A sekélyes ízlés is az és a kifinomult is. Szerintem szimplán csak abba kellene hagyni a vitát és a trollokat meg nem etetni.
  • CSOCSO
    nesze.. idiota seggarcok ( ha mar ti nem birtok normalis hozzamszolni)

google kidobta azonnal.. csak a headlinet linkelem, jo?????

There Will Be Blood might arguably be the least talked about, but highest critically acclaimed film of 2007. With a title that makes it sound like a horror film

hoppaaa?? akkor most mivan?? megis igazan van??? nezzetek ujra a filmet addig meg STFU ha fingotok nincs a filmrol.. itt latszik hogy csak pofazni tudtok de semmi kozotok az egeszhez.. ja hogy nektek az a hangeffekt nem horrorisztikus? talan mas filmek ele is le kene ulni es tudnatok hogy az a hangeffekt horrorfilmekben szokott lenni..

idezek mashonnan is:

"All of these introductory scenes are accomplished largely without dialogue, a silent movie except for the searing industrial whine of the soundtrack. It's a sound familiar from horror movies, where it would be used to ramp up tension. It has that effect here, too, but it's far from subtle and we don't quite know yet what to be afraid of."

mashonnan:

"One listen to the music that opens the film and you’d swear that you’re about to watch a horror movie. It does sound like a score you would hear in something like Friday the 13th"

stb stb stb..

jeee itt is nekem adnak igazat.... nem is megyek bele.. hulyek vagytok...mar varom hogy mivel fogtok elorukkolni mentegetozni meg anyazni.. de tudjatok mit.. elegem van beloletk... a tobbi baromsagaitokat amit erre irtok meg kitorlom mert ezen NINCS mit beszelgetni...

ha valami nem tetszik lehet mashova menni fikazni engem meg hogy hulye vagyok.. csak ne felejtsetek el.. megint ti jottok a parasztbeszeddel holott ti vagytok a hulyek... mashogy allitjatok be a dolgokat amit mondtam es meg igazatok sincs.
  • ForzaInter
    most nézem blodogban hogy QT a kedvenc rendeződ, nekemis:d
  • Bucser
    "Apa Kezdődik!!!"
  • CSOCSO
    mielott tovabbmennetek az idiotasagokkal.. hol irtamhogy horror volt a filmben??? azt irtam hogy , idezem:

"horrorisztikus hangulatu zene" volt a filmben.. az elso negyed oraban azt vartam hogy elougrik valahonnan egy kibaszott szorny mert a zene olyan volt.. ennyi

lehet tenyleg az egesz csaladom meg barati korom idiotakbol all.. hazamegyek felveszem kamerara hogy mijafaszrol beszelek es a pofadba fogom baszni videoban hogy mirol beszelem ha te lattad a filmet es megsem tudod mirol beszelek.
  • TomDantes
    Tényleg...ezt már fel se fogtam, hol van benne horror? Komolyan hol van benne? Vagynem jó filmet láttam? De egy csepp hororr nem volt benne.

Most komolyan kiváncsi vagyok és ez nem kötözködés mi volt benne a horror?
  • ForzaInter
    na kezdődik
  • Riddick21
    Ó, jaaaj... Én megértem, ha valakinek nem tetszik a There will be blood, mert tényleg nem az a tipikus közönségfilm, de hát ugye néha azokra a nézőkre is gondolni kell, akik nem a tipikus közönségbe tartoznak.
    Mindazonáltal ha valaki olyan orbitális baromállatfaszökörségeket firkál, hogy a filmnek néhány helyen "horrorisztikus" a hangulata, akkor komolyan mondom, hogy az a valaki NEM NORMÁLIS.
    Még egyszer: nem az a baj, hogy nem tetszett a film, mit bánom én, hogy mi tetszik, de könyörgöm, nincs neked agyad, b+?
    Amúgy a filmben minden kérdés és esetleges fogódzó, amit érintettek, maximálisan körbe lett járva és ki lett tárgyalva, a jellemek és a szituációk/motivációk olyan szinten kidolgozottak voltak, hogy néhol már azt éreztem túlzásnak. Ráadásul az egész összeállt egy olyan precíz és mégis lekerekített, szinte emlematikus kor(kór?)képpé, hogy igazából csak napokkal a megtekintés után állt össze teljesen az alkotói szándék.

De ez csak a személyes véleményem, értem én, ha valakinek ez kevés. Meg ugye azok a fránya horrorrészek, hát én esküszöm beszarok, idén még ekkora marhaságot nem olvastam komolyan, ezt most körbehordom a neten, mint a véres kardot. Vicctopikok slágere lesz.

Aztán lehet jönni megint támadni, lehetőleg össznépi birkabégető aláfestéssel, mert úgy jobban szól. Harmadszor és utoljára: nem az a bajom, hogy nem tetszett neki. Hanem az, hogy azok alapján, amiket a filmről ír, ő egy elmeháborodott. És ez nem az első eset, ez a gyerek (ja, persze, hogy Csocsóról van szó) kirívóan szánalmas.
  • PetruZ
    Szerintem ő - és mások - is ezeket hiányolták, amiket ott leírtam.
  • TomDantes
    Azért csak meg kérdem mit kellet volna ki emelni? Tényleg na mit kellet volna?

Az a bajszerintem ez a film az ÉLET-ről szól, EMBEREKRŐL. Kmolyan nem tudom mi a baj ezzel...
    sügér vagy és kész
  • TomDantes
    És megint...szerintem nagyon jó film volt szinte hibátlan. 4/10,,áh..nem tudom felfogni hogy milyen érték rended lehet...na mindegy.

Nem mondok semmi sértőt mert csak balhé lenne belőle...de vedd úgy hogy mondtam
  • Szabi84
    Blood in blood out

Tegnap láttam először a filmet! Nem mai darab, közel 3 órás de 1 percig sem unatkoztam! Három testvér életét mutatja be, a Los Angelesi gettóban, akiket a vér kötelez:D! Akik 1 kicsit is bírják a maffiás filmeket, azoknak kötelező, nem is tudom miért nem láttam eddig, nagy hiba volt! Vato Loco
  • Prof William
    Na de hamarosan jön minden idők legsz*abb filmjének a Yogarry-nak a értékelése...

Coming Soon!
  • CSOCSO
    hagyjuk mar ezt az imdb-t... oscart is nyert nemtom hanyat megsem egy hubazz film... valakit ez tesz boldogga. Szerintem meg semmi nem volt kiemelve a filmben annyira hogy erdekes legyen. sajnalom mer erdekelt volna egy csomo dolog de igy a film nem erdemel 4 nel tobbet...
  • Prof William
    Poénnak hangzana ha nem vennék olyan komolyan magukat az egész filmben és ha a poén szikrája is feltűnne a 90 perc altt... Bár lehet hogy csak hangulatom nem volt hozzá...
  • Blasta
    Az alapján amit irsz róla kurvanagy poén lehet, nem lehet, hogy komolyan vetted? :D
  • gabesz012
    Hát, azért egy 8,5-re pontozott (imdb) filmet szvsz túlzás ennyire lehúzni, bár ezt úgy mondom, hogy még nem láttam a filmet. Tegnap akartam megnézni, csak túl hosszúnak tartottam, már nem akartam olyan későn belekezdeni, de be fogom pótolni. :) Helyette a We own the night-ot néztem. Nem volt rossz, de nem durrant nagyot.
  • Prof William
    Jack Frost: Revenge of the Mutant Killer Snowman

A filmtörténet legalja emberek! Adott egy gonosz sorozatgyilkos aki valami rendkívül veszélyes szer hatására ( amely annyira tikos és veszélyes hogy oplatós kisteherautón szállítja a kormány fedő nélkül) gonosz sorozatgyilkos HÓEMBER -é változik majd csökkenteni kezdi egy kisváros létszámát...

Talán még Uwe Boll mesternek is erölködnie kéne ha ilyen trágya filmet akar összehozni...

- 10000 - pont...
  • Istencsászár
  • Sir Quno Jedi
    Ja, belesik a kohóba (ami egyből rádioaktív, mint a pók a pókemberben) és ráolvadik, de felregenerálja, mint Rozsomák a zikszmenbe. Kész is vasember, aki kicsit lassú, kicst nehézkes és naaagyon merev, ezárt imádják is a nők. Idővel megunja a a szobrászkodást és szervókat szereltet be, meg zízűleteket és hamár geci nehéz, akkor sugárhajtóműveket is és nekiáll lezúzni a rosszfiúkat, hamár a nőkkel úgyse élvez semmit, mer a szenzorokat azt kihagyták a magyar tervezők...

Nagyjából erről szól, a pótcselekvésekről és a WoW függőségről hernyós körökben!
  • Sephi
    Jezusom tenyleg... en szerdan akarom megnezni a Corvin-ba de ha szinkronizalt akkor tokonszuras vala :(
  • CSOCSO
    naja.. csodalkoztam is hogy volt ver boven akkor miert ez a cime?:D:D:D: amugy kijavitottam masik 120 szot amit elirtam :D

ezenkivul SENKI nem irt meg arrol hogy mi lehetett az a horrorisztikus hangulatu zene.... nem ertem hogy miert...
  • Istencsászár
    Én aztse tudom mifán terem egy ájrönmen... véletlenül ráöntenek olvad vasat?:D
  • Blasta
    There will be blood

("no" nélkül) ;)
  • Blasta
    [MEGY ÖNGYILKOLÓZNI]

Amúgy nagy száksz van a Ironman-nel, mivel "hálaégnek" szinkronizálták, ámde a MOM-ban vetitik eredeti nyelven FELIRAT NÉLKÜL.

OK, akciófilm többnyire érthető felirat nélkül is, de azé mégis száksz.
  • CSOCSO
    There will be blood

hat ez se volt valami annyira jo... lassan ugy ulunk le filmezt nezni hogy ha valami oscaros film akkor tuti valami vontatott elmebaj lesz...

elindult a film es kb az elso negyed oraban mig nem szolalt meg senki (!!) en arra vartam hogy elougorjon valahonnan egy szorny vagy valami fog tortenni..
    a rendezo fogyatekos volt vagy miert tett horror hangulatot a film ala neha????? szerintem az alien filmekben voltak ezek a hangok vagy nem is tudom melyik regi horrorban....... nem tudtam mire velni nahde mindegy.

A film neha erdekes volt de ez mar megint az a film ami mindenbol ad egy kicsit de az mind keves... minden ami erdekes lett volna az nem lett kiemelve.

4/10
  • Sir Quno Jedi
    Baaazki! Mostan a sok spoilermániás öngyilkos lesz, mer tudják, hogy VÖRÖSARANY a páncél, ajajajajjjajjjj... :DDD
  • Dynamic
    Iron Man

Volt aki azt írta, hogy látványosabb a Transformersnél, volt aki azt, hogy eddig az év filmje.Szerintem ez mind erős túlzás, de tény hogy látványos kis popcorn mozi és Robert Downey Jr. sem annyira röhejes, mint azt a bemutató alapján gondoltam:)

10/7

A szuperhős múvik első részeivel az a baj, hogy végig kell nézni egy órás felvezetést, hogy hogyan is válik a főhős a Vasemberré, Pókemberré, Denevéremberré stb. és így más csak a film másik felében kezd szuperhősként tevékenykedni.Ezért is jobbak a következő részek, ahol ezt már nem kell újra lepörgetni, és így egyből belecsaphatnak a lecsóba.:)
    Persze az Ironman-ben ez idő alatt is van bőven akció, csak hát a vörös/arany páncél az igazi;)
  • Davidus
    nekem Conan poszterem volt!
  • Istencsászár
    Kedvenc, tegnap nagy izgalmakkal néztem végig, nevettem a poénokon, előre mondtam a jeleneteket:), hatalmas film. Remélem az új rész is jólesz.
  • Sir Quno Jedi
    Mer vót mondanivalója még akkoriban. Ez a grálos dolog teljesen korrekt volt (akkor és ma is).

Legmostmégjobb, mikor mennek a katakombában és látnak egy falfestményt, asszondja, ez mi, á csak a frigyláda, biztos benne, naná, áááááá! :DDD (nem pont így volt a szöveg, nem belekötni)
  • Kandurex
    Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Csak nem akarja az időfoga kikezdeni :)

10 / 10 (természetesen a klasszikusnak kijár)
  • ForzaInter
    Tarantino a Death Proofot rendezte azis gecijó
  • sweech
    de, de Robert Rodriguez a rendező
  • Sheltem
    Nem? oO Nem néztem utána, de a végén ő szerepel katonaként a liftben nem? :)