1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Ó, jaaaj... Én megértem, ha valakinek nem tetszik a There will be blood, mert tényleg nem az a tipikus közönségfilm, de hát ugye néha azokra a nézőkre is gondolni kell, akik nem a tipikus közönségbe tartoznak.
    Mindazonáltal ha valaki olyan orbitális baromállatfaszökörségeket firkál, hogy a filmnek néhány helyen "horrorisztikus" a hangulata, akkor komolyan mondom, hogy az a valaki NEM NORMÁLIS.
    Még egyszer: nem az a baj, hogy nem tetszett a film, mit bánom én, hogy mi tetszik, de könyörgöm, nincs neked agyad, b+?
    Amúgy a filmben minden kérdés és esetleges fogódzó, amit érintettek, maximálisan körbe lett járva és ki lett tárgyalva, a jellemek és a szituációk/motivációk olyan szinten kidolgozottak voltak, hogy néhol már azt éreztem túlzásnak. Ráadásul az egész összeállt egy olyan precíz és mégis lekerekített, szinte emlematikus kor(kór?)képpé, hogy igazából csak napokkal a megtekintés után állt össze teljesen az alkotói szándék.

De ez csak a személyes véleményem, értem én, ha valakinek ez kevés. Meg ugye azok a fránya horrorrészek, hát én esküszöm beszarok, idén még ekkora marhaságot nem olvastam komolyan, ezt most körbehordom a neten, mint a véres kardot. Vicctopikok slágere lesz.

Aztán lehet jönni megint támadni, lehetőleg össznépi birkabégető aláfestéssel, mert úgy jobban szól. Harmadszor és utoljára: nem az a bajom, hogy nem tetszett neki. Hanem az, hogy azok alapján, amiket a filmről ír, ő egy elmeháborodott. És ez nem az első eset, ez a gyerek (ja, persze, hogy Csocsóról van szó) kirívóan szánalmas.