106885

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #37733 Azt pedig hozzá sem tetted, hogy Christian Bale játsza Trevor Reznik-et, és szerintem elég jól!
Brutál, hogy mire képes (lefogyni) egy szerep minél tökéletesebb megformálása érdekében!!!!
Csak összehasonlítás képpen:
teste kidolgozottsága Patrick Batemanként és teste kidolgozttsága Trevor Reznik szerepében vagy egy másik jelenetben
Szvsz. a Batman filmek közelébe sem érnek az előbb említett két filjének... -
A holló a maga nemében felülmulhatatlan. De nem hozzá mérem a filmeket, hanem önmagukhoz, illetve az előző részekhez. Szerintem teljesen vissza adta az Indy világot, sőt lehetőséget adott a folytatáshoz... semmi köze nincs az X-aktákhoz. Egy legenda felderítése nem X-akta... Inkább Indy... -
így van... én még most is szeretem :) -
hááát, szerintem nem sok köze volt az x-aktákhoz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most hogy egy ufó volt benne... attól már x-aktás? :) Az idegenek jelenléte az x-akták privilégiuma? :) Teljesen passzol az Indiana Jones világba. Misztikum, rejtélyek, kalandok. Az idegenek jelenléte és földi városok építése általuk amúgyis régi legenda szóval, ebből a szempontból is passzol a dolog. Azt megértem, és elfogadom, hogy mint film, nem jött be neked annyira mint az előző részek...nincs is ezzel baj. Csak ezzel az Indy világgal nem értek egyet... mert szerintem meg pont hogy passzol bele. -
Látom megy a szokásos:) persze hogy nem közelíti meg, mert azokat a részeket 50szer láttuk, kivülről fújjuk a vicceket a monológokat stb... egyedül talán a Rambó volt az a feldolgozás amit az emberek ugy fogadtak h igen ez jó, csak hát abba a történet zétó igy nehéz elrontani:) na de mindegy. -
Lo$#@t az. Semmilyen szinten nem kozeliti meg az eddigi Indiana Jones vilagot. Ha ilyet akarok nezni, majd nezek X-aktat. -
Real13 #37727 Indiana Jones 4
Eltekintve a túlerőltetett CGI-től, illetve pár rosszabb jelenettől, amelyek főleg túlzásokban nyilvánultak meg, nekem nagyon tetszett, és nem értem, hogy a kissé SCIFI téma miért nem tetszik az embereknek..A Frigyláda legalább annyira mese, mint ez,szerintem.Indy visszatért, és orül a szívem.
8/10 -
Vantage Point
Első benyomásra a filmről annyit, hogy igazából nem ezt vártam.Én úgy képzeltem el, hogy a kihallgatószobában lesz a 8 tanú kihallgatása, és visszaemlékezése, aztán ebből szépen összerakják az ügyet, és lecsukják az egyik tanút :)
Amikor aztán a filmet nézve jött az első visszaugrás az időbe, mondom hoppá, ez így még jól is elsülhet.De amikor már harmadjára kellet végig néznem ugyanazt a jelenetet, ugyanabból a kameraállásból, azért, hogy plusz 10mp történést elkönyvelhessek, nem rágtam le a körmömet.
A vége egy közepes akciófilm lett, de ez nem igazán mentette a filmet, részemről 5/10
Nemzet Aranya 2
A séma teljesen ugyanaz mint az első részben, csak más helyszínekkel, ahova természetesen minden gond nélkül bejut 3 ember mindennemű alapos felkészülés nélkül:)
Egyedül ez a valószerűtlenség zavart, amúgy a maga műfajában teljesen korrekt, és élvezhető.
8/10 -
a maga idejében egész jó film volt a holló -
A gépész (The Machinist) (2004):
Egy kis ismertető:
"Trevor Reznik egy éve nem aludt már rendesen. Álmatlansága azonban nem szokványos inszomnia, hiszen folyamatos ébrenléte nem más, mint szakadatlan rémálmok sora, melyekben megdöbbentő paranoiák, bűnök, szorongások kísértik. Éjszakáit vagy a repülőtéri kávézóban tölti Marie-val, a felszolgálólánnyal, vagy egy prostituáltnál, Stevienél, akinek ő a legrendszeresebb kuncsaftja.
Egy ideje azonban Trevorral egyre furcsább dolgok történnek. Ki hagy kódolt üzeneteket a lakásán? Miért kezd Marie egyre inkább hasonlítani az anyjára? Miért nem szólt neki Stevie arról, hogy jól ismeri új munkatársát, Ivánt? És egyáltalán, ki valójában Iván? A férfi egyre zavaróbb és nyugtalanítóbb, mintha állandóan őt figyelné...
Mi történik vele tulajdonképpen? Összeesküvés áldozata lett vagy az egész csak meggyötört elméjének képzelgése?" (Forrás:www.cspv.hu)
Tegnap éjszaka volt a Dunán.Nekem nagyon tetszett.Bejönnek az ilyen paranoiás filmek.
8/10 -
szerintem a Holló azért lett kult, mert egy jó film :)
Brandon Lee halála arra segített rá hogy többet megnézzék...nade ha szar film lenne akkor ez sem csinálna belőle kult movie -t...szerintem. -
Indiana Jones 4
8/10
Ez lemaradt! :D -
Indiana Jones 4
Nem rossz. Vannak részek, amelyek nem annyira tetszettek, de öszeségében véve negyon jó!
A csapdák ötletei voltak, ahol megleptek.. ritka...

-
Sajnos senkit sem erdekel mar, hogy HL meghalt. Az emberek Batman-t akarnak latni es Joker-t. Amikor a plakatot vagy a filmet fogjak nezni, nem az jon majd le nekik, hogy RIP HL hanem ott az az orult Joker.
Jah es mielott meg a "ne magadbol indulj ki" szoveget leirnad, jelzem, nem magambol indultam ki. -
Akkor illene megnézni az első részt is, amiről eddig azt hittem, hogy a második. :)
Hát igen, rengeteg film kimaradt az életemből. :D De nem feltétlen baj. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokat kene meg ahhoz gyurnod hogy akkora bunko-paraszt legyel ;) -
hm... erdekes.... igazat megvallva most nem tudtam volna megmondani hogy a nagy hal az egy tim burton film...
mindenesetre nekem nagyon bejott. -
Az első Riddick film a Pitch Black, ami 2000-ben volt,utána,mivel kultfigura lett belőle, volt pár novella meg hasonlók, abból jött végül a játék és a 2.film -
A tragédiára való tekintettel boritékolható a Dark Knight kult-státusza, lásd még: Brandon Lee - A holló -
Játék megjelenés:2004. június 1.
Film megjelenés:2004. június 3.
Második Riddick film:passz (erről nem sokat tudok)
Szóval a játék hamarabb jelent meg két nappal, de végülis elhanyagolható.Valamelyiket biztos a másik erősítésére (reklámozására) adták ki.Gondolom inkább a játékot.
Történet szerint a játék eseményei korábban játszódtak, mint a film története. -
Seten #37713
Ha olyan bunkó lennék mint te, most azt mondanám, hogy menj a jó k... a..-ba.
Még szerencse hogy nem vagyok az. :)
-
En arra vok kivancsi, hogy a Dark Knight mekkorat fog utni... -
Duna Plázával kapcsolatban maximálisan egyetértek ! -
luckyboi #37710 Legjobb Christian Bale film szvsz! Bár maj' meglássuk Dark Night után... -
American Psycho
fú hát ez elég beteg film volt:) szeretem az ilyen stílusó filmeket, Christian Bale nagyon jó volt, 8,5/10
és imdb szerint folytatása is van, bár az elég b múvinak néz ki:D -
LSG #37708 Itt általában minden megy feliratosan. Kivétel volt ez alól az Iron man. :( Azt eredeti nyelven felirat nélkül adták csak. -
isten vagy, thx -
LSG #37706 A MOMban az Indyt játszák feliratosan... -
Indiana Jones 4 -
Nos en alapbol ugy ultem le, hogy nem vartam sokat, viszont sokat kaptam. Nekem ez pont ugy jott le, ahogy elvartam , KIVEVE :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a majmos jelenet Mutt-al es a vegen a cseszealy felszala NEKEM ELBASZTA az Indiana Jones fiilinget totalisan. Annyira nem illet bele IJ vilagaba ez a ket jelenet, hogy az valami borzalmas.
A spilerben leirt dolgokon kivul, tokeletesen megfelelt.
Regota nem pontoztam de ez nekem meger egy 9/10 -est.
Jo volt Steven! -
Mac elment segítségért=Ox elment segítségért -
Indy 4
Ejjj ....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Annyi szép téma közül lehetett volna választani, erre pont ez a totális baromság. A Frigyláda és a Grál szuper témaválasztás volt. Már abban IS volt feszültség amikor csak beszéltek róluk, nemhogy a végkifejlet. Ebben a részben ez a koponyás dolog katasztrófa volt. Icipicit volt csak érdekes, és ezzel degradálta le a filmet egy nagyon sima, majdnem B akciófilmé. Szuper baromság volt benne, de iszonyat poén volt a "kisváros". :D A kigyós jelenet meg pláne ... Sok minden visszaköszönt a játékokból, legalábbis rémlenek belőle hasonló dolgok, mint a végén az a bizonyos lépcső.
Tudom, hogy Indy öregedett, és még egy 1930-40-es "náci" sztorit nem tudtak volna összehozni, de ritka béna ruszki vonalat választottak. Az is érdekes volt, hogy aki spec nem látta az Indiana Jones Chronicles-t, az pl. sok dologról nem tudta, hogy most mi.
Shia LaBeouf mint Indy fia, nem rossz, de tényleg hülyén nézne ki ha ő vinné tovább az Indy vonalat.
Az volt a filmel a legnagyobb bajom, hogy kb. várható volt mi fog történni (pl. a "kisvárosban", vagy amikor Mac elment segítségért) és semmi olyan hűha nem volt benne, mint az 1. vagy a 3. részekben. Kár ezért a filmért! Jó volt, mint szórakozás, de gyengus volt, mint film és főleg mint forgatókönyv.
PS: Jobb lett volna, ha az Indy és a család résznél a "Spielberg neje" vonalat eröltetik ... -
Megvan Tim burton osszes filmje, imadom a vilagat de a Nagy Hal szamomra a legroszabb filmje. Ketszer neztem meg, es egyaltalan nem teccet.
Evan :D Tobbi filmje top nalam. -
De jó neked! -
azt ne mondd hogy neked nem tetszett... -
iron man
ööö hát ez nem tetszett. illetve angolul, az előzetes nagyon is fasza volt, szinkron borzalmas. indy-t se tudom megnézni angolul. miért? mert anno mindig a duna plaza-ba jártam, s amíg hollywood multiplex volt (legjobb hangzással az országban) angolul, felirattal is mentek a filmek. mióta a gagyusz palasz megvett mindenkit... szóval szívás :( -
Nagy Hal nekem is kedvenc.
(ahogy az összes többi Burton film) -
Azt ugye vágod, hogy elöbb volt a film, mint a játék... Játékot csinálták a filmből, szóval nehezen érzem, hogy miért a játékot kéne visszahozni a filmnek. -
"Nagy hal(2003) című remekművet!"
Ehh.... -
Bocs az elsőt félreolvastam:) (meg én legtöbbnek csk az angol címét ismertem. -
mate317 #37694 Csak most sikerült megnéznem a Nagy hal(2003) című remekművet!
Csak azt tudom mondani, hogy számomra ez a legmeghatóbb film a Halálsoron mellett, gyönyörű a vége, amikor a srác is elképzeli a szereplőket akikről az apja mesélt neki. Az ilyen filmekért érdemes volt feltalálni a mozgóképet!
Röviden: a főszereplő egy öreg faszi, aki világ életében hihetetlen történetekkel szórakoztatta a barátait, családját, és elmondása szerint ezek meg is történtek vele. Boszorkányok, egy óriással való barátság, egy kifoghatatlan hal amit csak ő tudott elkapni stb... Mindenki szívesen hallgatja mesebeli történeteit, kivéve a saját fiát, akivel haragban van, mert ő az igazi apjára kiváncsi, akiről semmit sem tud...
10/10 + minden idők egyik legjobb filmje