[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vantage Point
Első benyomásra a filmről annyit, hogy igazából nem ezt vártam.Én úgy képzeltem el, hogy a kihallgatószobában lesz a 8 tanú kihallgatása, és visszaemlékezése, aztán ebből szépen összerakják az ügyet, és lecsukják az egyik tanút :)
Amikor aztán a filmet nézve jött az első visszaugrás az időbe, mondom hoppá, ez így még jól is elsülhet.De amikor már harmadjára kellet végig néznem ugyanazt a jelenetet, ugyanabból a kameraállásból, azért, hogy plusz 10mp történést elkönyvelhessek, nem rágtam le a körmömet.
A vége egy közepes akciófilm lett, de ez nem igazán mentette a filmet, részemről 5/10
Nemzet Aranya 2
A séma teljesen ugyanaz mint az első részben, csak más helyszínekkel, ahova természetesen minden gond nélkül bejut 3 ember mindennemű alapos felkészülés nélkül:)
Egyedül ez a valószerűtlenség zavart, amúgy a maga műfajában teljesen korrekt, és élvezhető.
8/10