106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
En vagyok a hibas, hogy hozzad szoltam. Ennyi.
Spam off szerintem. Akarmit irok, hiaba. Irjal meg valamit, hogy ne az legyen, hogy enyem az utolso szo.
gg -
végig normális voltam, végig normálisan beszéltem és normálisan kérdeztelek.
szerencsére bárki visszaolvashatja. -
nem szórakozol: égsz, mint a rongy. MINDENKI látja.
attól, hogy engem itt rühell mindenki, de még bőven szophatsz, ha rájátszol, ha nem.
amúgy meg az offolásról annyit -ha már annyian tiltakoznak ellene-, hogy vissza lehet olvasni: kizárólag filmekkel kapcsolatos hsz-eket termeltem, és folyamatosan az aktuális témaként felvetett filmről kérdeztem ezt a félkegyelműt.
hogy ő miket bravúrozott az egyszerű válasz helyett, az már nem az én saram. -
"De most tudod, hogy szenat raktal a tuzre, mert ahogy latja, hogy valaki melleje all majd megint jon a remek szovegevel "HOGYEMEGMONDTAM"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mind1.
Ha normalisan viselkedel, normalisan fognak veled beszelni. Ennyi, nem nehez.
Peace out. -
na végre valaki.
amúgy most direkt nem szidtam senkit, nem ugattam, tudok én normális is lenni, de egy valamit soha nem fogok szó nélkül hagyni: ha hülyének néznek. -
:DDDDD
Csunya bacsi! :DDD
Amugy szarom le, ha nem jott le, hogy szorakozom, akkor ez van. Igaz ezt nem spam kent kene csinalni, de elvezem, hogy probal ervenyesulni.
De most tudod, hogy szenat raktal a tuzre, mert ahogy latja, hogy valaki melleje all majd megint jon a remek szovegevel "HOGYEMEGMONDTAM"
:D -
Szvsz ez egy kicsit egyoldalú felfogása a dolognak, lévén:
"en akarmit irhatnak Riddick-nek, akkor is tudna mit visszairni"
Ebből nekem úgy fest, hogy úgy képzeled el az egészet, hogy csak a Tied lehet az utolsó szó, egyéb eset pedig ÉRTELMETLEN...
Pedig külső szemlélőnek (ez lennék én) úgy tűnik, Riddick kérdezett valamit, amire Te nagyarcúan-nagyvonalakban válaszoltál, bemásoltad azt az angol írásodat (Mo-on vagyunk, ha már berakod a saját szavaid, fordítsd le szépen), nem is beszélve a DIREKT elrontott "angol beteges" bakidról, amit viszont bizonygathatsz évekig, akkor sem kajálom be, hogy direkt cserélted ki a két film címét (esetleg, ha belinkeled az írásod eredeti helyét, ahol nyilvánvalóan nincs kicserélve a Brokeback), szóval egyelőre annyi jött le, hogy:
Picit szopó ágon vagy :))))))))))) -
Jumper
Nem volt annyira vészesen sz*r, mint ahogy a korábban olvasott lehúzások alapján vártam. Igaz, annyira nem is jó.
Az alapötlet okés, van benne potenciál, de nem merték teljesen kihasználni. Ez a Paladins vs Jumpers túl egyszerű, meg sincs magyarázva igazán, csakúgy, mint a származásuk kérdése (talán majd a folytatásokban). Ez a Christensen gyerek csapnivalóan rossz színész, szerintem sosem lesz belőle még erős közepes sem, az eyecandy-nak szánt Rachel Bilson abszolút meg nem az én ízlésem. Szegény Samuel L. Jackson sem brillírozik, láthatóan unja az egészet, rutinból, rém unalmasan hozza a tipikus evil figurát. Talán csak a félőrült Griffin figurában van valami élet.
Egyébként viszont a film maga egész pofásan van megcsinálva, jók a jump-ok animációi, nem "lóg ki" a CGI-lóláb. Talán majd a folytatásokkal helyrekerülnek a forgatókönyves hiányosságok is. Bár szerintem a film túl rövid ahhoz, hogy ne lehetett volna még vagy fél órával megtoldani, és így megmagyarázni és lezárni mindent, folytatások nélkül.
Nem is tudom, mennyit lehetne adni rá. Az imdb-s 6.5 körüli érték korrekt, maradjunk ennyinél.
-
Felőlem vitatkozhattok hülyeségeken napestig, de inkább a többiek kizárásával, privátban -
Itt pont ez a baj, hogy en akarmit irhatnak Riddick-nek, akkor is tudna mit visszairni, igy ez az egesz beszelgetes totalisan ertelmetlen.
Ezert kerdem en : Minek irni ertelmeset, ha nincs kinek ?:D -
OFF:
Kibaszott okosak vagytok, de mar kezd abbol elegunk lenni, hogy nem olvasunk mast, mint a ti marakodasotokat. Arra sem vagytok kepesek, hogy a mas irasat elolvassatok, csak megy a frocsoges.
Ideje lenne retardaltak, a masik velemenyet is elfogadni.
-
Black Sheep : 3/10....a pár db vicces jelenetért -
De te nem erezted azt, baszzus, hogy egyeszeruen nem a Hulk az akit te ismersz gyerekorodbol?
Mar farasztol. -
Mielott bele kotnel az angol irasba a #37945-bol.
Elfeledtem oda irni, hogy a legjobb leirasa a filmnek, egy angol lap kritikaja szerint csak elfeledtem "..." koze rakni. -
Te, en a Hulk kepregenyeken nottem fel es csomo rajzfilmet is lattam. Kibaszott eros karakter aki nem fel senkitol. Ez a film olyasvalamit csinalt ebbol a karakterbol ami nem igazan illik hozza. Sivatagokon atrohan, lezuhan az urbol majd uszik egyett, aztan ahogy a tankokat doblaja porogve...nem beszelve , hogy a tankokon latszik, hogy muanyagbol van... elbaszta a karit.
A vagas sem volt valami jo. Tul sok split screen ujra meg ujra... mintha egy elso eves egyetemiste probalna valakit meghatni vele. Tul sok volt ez nekem.
Aztan meg az volt a bajom, hogy tulsagosan unalmas volt... Nem ez az a Hulk akin en felnottem... az akcio is total butasag volt..
Kar, hogy ilyet csinaltak ahulk-bol
Az is ok, hogy megprobaltak egy psihos dramat csinalni de konyorgom.... 70%0aban a filmnek azzal megy el, hogy ugyanazokat a flashbackeket latja?
Hulk roviden :
cientist changes into creature, military shooting with all they've got, girl crying, hulk changes back, REPEAT
Tudos atvaltozik szornye, a katonasag mindent es mindenre lo, a csaj sir, Hulk visszavaltozik... ES UJRA ELOROL.
Meg irhatnam de mar unom irni... vagod mi a bajom?
Eddigi oszes MARVEL film atadta a fiilinget. Ez nem.
Punktum. -
Megkérdezhetem, hogy az angol írás mikor készült? -
nézd, nem nagyon zavar ez a süketelés, nem életcélom itt valakivé válni, információcserére néztem be tegnap, nekemestél, feltettem egy kérdést, amire elméletileg reflexből kellene válaszolnod.
aztán feltettem egy másikat is.
még mindig nem kaptam egyikre sem választ, de ahhoz képest, hogy nagy ívben leszarod, amit írok (ezt sikerült kb. 5-ször netre vetned az elmúlt fél napban), folyamatosan válaszolgatsz, csak épp a kérdésre nem.
meg hazudozol. vagy hülyeségi/szegénységi bizonyítványt írsz/lopsz, angolul:)
nekem van miért röhögni, mert láttam egy jó filmet, plusz aki az ellenkezőjét állítja, itt vergődik már egy fél napja a semmin, lassan kikeveredni sem tud már belőle x) -
nem értem miért kell vitázni...
Riddick szerint 10/10 a Hulk, az emberek 99.9999% -nak pedig nem 10/10. Kész :) El kéne fogadni hogy számára ez egy 10 pontos film. Még ha ő nem is szokta elfogadni mások véleményét, mi próbáljuk meg elfogadni az övét. -
Ja es meg valami :D
Az ertekelendo, hogy kepes voltal eszrevenni, hogy Brokeback Mountain helyett English Patient-et irtam oda. Pedig rohogtem volna egy jot ezen is.
Ha nem ugatnal le mindekit, es kulturaltan le tudnad irni velemenyeidet, akkor talan nem nezne mindeki hulyenek, es emberszamba venne.
Nem gondolod?
Nem vagy te hulye, csak finomitani kell egy kicsit. Nem nehez! -
Nem akarok elrontani semmit, pláne a saját szórakozásom :))))
Amúgy írok majd véleményt a Hulkról, mert ez a 10/10 nálam is gyanús, de rég láttam moziban 1x, szal még lehet bármi. Megnézem újra -
Draga baratom, te mar olyan szinten szénnéégeted magadat itt, hogy mar hamu sem vagy.
A stílusodnak koszonheted, hogy itt senki sem vesz komolyan.
Sajnos meg szavaid sem hatnak meg. -
Amennyiben az a szórakozásod, hogy szénnéégeted magad hazugságokkal és azzal, hogy totál laikus létedre válaszolni próbálsz egy bárki számára könnyen megfejthető kérdésre, ám mindez kifog rajtad, nos, én sem szeretném elrontani a játékot.
Ebből már csak szarul jöhetsz ki, ha mégsem, az a közönség sara lesz. -
Nyugi mar, nehogy komolyan vedd, elrontod itt a szorakozasomat :D -
hát erre próbáltam rávilágítani egyel alattad én is...
-
Még mindig ide: azt írod, hogy Nick Nolte az egy nappal korábban szétbarmolt laborban mindent a helyén talált és minden rendben volt. Nos, az a laborjelenet nem abban a laborban játszódik, hanem a sajátjában, de ez gondolom nem probléma, ugye?
Így kb. leredukáltuk a hibákat odáig, hogy a film legnagyobb hibája Hulk bőrtextúrák színezése xD
Nem tudom melyik égőbb: ha te írtad, vagy ha nem xD -
"Ang Lee is one of my favorite directors (I loved the English Patient"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

-
Azért elolvastam ezt a bemásolt angol szöveget, hátha találok benne valami értékelhetőt, de a második mondat után jobbnak láttam kiszállni.
Ugyanis hogyan vegyek komolyan valakit, akinek Ang Lee az egyik kedvenc rendezője és gyorsan hozzá is teszi, hogy ő rendezte az Angol beteg (The English Patient) c. filmet.
Sajnos, drága filmértő barátom, az bizony a nemrégiben elhunyt Anthony Minghella munkája. A többi innentől érdektelen szófosás csupán. Még mindig Te írtad? xD -
már én is meg akartam nézni, de aztán mégsem tettem, nemtom miért, de majd sor kerül rá:D -
En 10$ koltok 3 honaponta unlimited DVD acces-ra. N -
karajjj #37930 én a shutter-t láttam, egy forintot nemért a történet, de a végén a lezárás az valami b*szott jó lett :D, mármint, hogy mért fáj a csávó háta... :D -

#37928 az ázsiai sok beteg filmek egyikeXD -
karajjj #37928 azt nem mondtam... :P -
mindig találsz magadnak valami szart :p -
milyen fasza már
nem tetszik?
-
karajjj #37925 komolyan mondom, ez a trailer rendesen fájt...
-
"Semmiképp se mozi csakis DVD" Ha semmi extra a film, akkor miért költenének rá az emberek 2x-3x annyit a megnézésére, mintha moziban látnák? Ebben semmi logika :D -
lemaradtXD
Art of teh Devil
10/5-6
-
Definetly Maybe -
Aranyos volt :D Csajozos muvi, par szep jannyal. Semmikep nem mozi, csakis DVD. -
Art of the Devil
A 3.rész bemutatója után elhatároztam magam, hogy megnézem ezt a trilógiát. Az első rész nagyon untatóan indult, de aztán egy szép kis horror lett a vége, a törénet király, kíváncsian várom a 2.részt(töltöm:D)
akit érdekel:Art of the Devil 3 trailer -
te nem írtál angol cikket olyan oldalra, amit a google nem talál meg? 
(szerintem nézd újra)