1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Jumper
    Nem volt annyira vészesen sz*r, mint ahogy a korábban olvasott lehúzások alapján vártam. Igaz, annyira nem is jó.
    Az alapötlet okés, van benne potenciál, de nem merték teljesen kihasználni. Ez a Paladins vs Jumpers túl egyszerű, meg sincs magyarázva igazán, csakúgy, mint a származásuk kérdése (talán majd a folytatásokban). Ez a Christensen gyerek csapnivalóan rossz színész, szerintem sosem lesz belőle még erős közepes sem, az eyecandy-nak szánt Rachel Bilson abszolút meg nem az én ízlésem. Szegény Samuel L. Jackson sem brillírozik, láthatóan unja az egészet, rutinból, rém unalmasan hozza a tipikus evil figurát. Talán csak a félőrült Griffin figurában van valami élet.
    Egyébként viszont a film maga egész pofásan van megcsinálva, jók a jump-ok animációi, nem "lóg ki" a CGI-lóláb. Talán majd a folytatásokkal helyrekerülnek a forgatókönyves hiányosságok is. Bár szerintem a film túl rövid ahhoz, hogy ne lehetett volna még vagy fél órával megtoldani, és így megmagyarázni és lezárni mindent, folytatások nélkül.
    Nem is tudom, mennyit lehetne adni rá. Az imdb-s 6.5 körüli érték korrekt, maradjunk ennyinél.