1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Te, en a Hulk kepregenyeken nottem fel es csomo rajzfilmet is lattam. Kibaszott eros karakter aki nem fel senkitol. Ez a film olyasvalamit csinalt ebbol a karakterbol ami nem igazan illik hozza. Sivatagokon atrohan, lezuhan az urbol majd uszik egyett, aztan ahogy a tankokat doblaja porogve...nem beszelve , hogy a tankokon latszik, hogy muanyagbol van... elbaszta a karit.

A vagas sem volt valami jo. Tul sok split screen ujra meg ujra... mintha egy elso eves egyetemiste probalna valakit meghatni vele. Tul sok volt ez nekem.

Aztan meg az volt a bajom, hogy tulsagosan unalmas volt... Nem ez az a Hulk akin en felnottem... az akcio is total butasag volt..

Kar, hogy ilyet csinaltak ahulk-bol

Az is ok, hogy megprobaltak egy psihos dramat csinalni de konyorgom.... 70%0aban a filmnek azzal megy el, hogy ugyanazokat a flashbackeket latja?

Hulk roviden :

cientist changes into creature, military shooting with all they've got, girl crying, hulk changes back, REPEAT

Tudos atvaltozik szornye, a katonasag mindent es mindenre lo, a csaj sir, Hulk visszavaltozik... ES UJRA ELOROL.

Meg irhatnam de mar unom irni... vagod mi a bajom?

Eddigi oszes MARVEL film atadta a fiilinget. Ez nem.

Punktum.