106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mert manapság már senki sem meri kimondani, hogy azért az mégsem olyan jó, mondhatni szar. -
Machine Girl
nem tudtam befejezni......... fingom nincs miert kell egy ekkora gagyisztikum filmet barmihez is hasonlitani.. nemhogy kill bill.
a filmet legjobban a BagMan hez tudnam hasonlitani. ugyan az az egesz csak japanokkal : szanalmas dialogusokkal, idiota szineszek, mindenrol latszik hogy megprobaltak a leggagyibban es legolcsobban megcsinalni mert az egesz mani elment muverre
nem tudtam vegignezni mert annyira felbaszta az agyam a sok hulyeseg ami a filmben van. meglestem majdnem a feleig de addig is szenvedosen utanna csak bele bele tekergettem ket percenkent... ennel a no country for old meg is ezerszer jobb.
japan filmekbol meg van epp eleg ami ennel SOKKAL de sokkal jobb.. kezdve az ichi the killerrel vagy a battle royale.......... -
nah mindegy en inkabb megyek meglesem a kill bill alazo machine girl-t -
dehat ez van.. az ilyen emberek szerint mi buta kis pondrok vagyunk es ok meg kibaszott okosak mert csak ok kepesek felfogni ezt a magassagos filmet.. holott a film szimplan szar es nekik ez bejon.
ez kb olyan mintha az osztriga mogul fikaznatok a fasza sultcsirket petrezselymes krumplival :D -
muhahahaha :D a film valoban egy nagy szar volt:D mondjuk azt tenyleg nem ertem hogy minek kivenni belole barmelyik szereplot is....... -
fargo? big lebowsky? láttad már? jok? -
Valaki talán azt várta film végének hogy elkapják bardem-et? :) vagy hogy a végére kirják fehér betükkel mi az élet értelme? :)
A filmnek szerintem irto jo hangulata van, zene egyszeruen nem hiányzott, képek nagyon jok...
inkább kérdéseket vet fel a film, nem válaszokat ad.... sors, véletlen, idő...ezeket szerintem nagyon jol ábrázolja a három szereplőn keresztül, mindenki belecsöppent egy szituba, dönteni kell, el viszi a pénzt és onnantol kezdve felfordul az élete, csak sodrodik, chigur viszont nem, nagyon is tudja mit csinal... egyszeruen nagyon jo a hangulata a filmnek, a gonoszt nagyon jol eloadja :)
ja persze nem 200 milliobol forgatták 5 évig....talán van akinek ez hiányzik... -
jefferson83 #38113 Lehet, hogy már elindultál :) Kellemes kis film nagy rétegnek tetszhet, szóval családi mozizáshoz is ideális. Kellő humorrral és látványvilággal (tehát nem árt neki a széles vászon). Attól függ igazából kivel mész és mire számítasz :P -
Jól van nekem mindegy ha nem unod még akkor tőlem mehet a vita.Akkár át is lehetne nevezni a topicot No country flém topicnak...:)
"De nem kell itt pattogni mint kecskeszar a deszkán"
Ez tőled különösen furcsán hangzik de mindegy...:D -
TomDantes #38111 Miért nem lehet ezt megviatatni? Akkor töröltesd az eről szóló hsz-eket vagy mit tudom én. De nem kell itt pattogni mint kecskeszar a deszkán..már bocs a kifejezésért. XD -
amúgy ha nem tetszett annyira a NCFOM akkor ebből egyenesen következik, hogy a hállivúdi látványfilmek jönnek be? pengeéles eszed van...
na mindegy, nem is izgat ez engem tovább, további jó egymásra sárdobálást... -
megalodon #38109 A vasember milyen film??
Mert este moziba mennék és lehet azt néznénk meg -
"Jól van akkor jöhet megint a 500 hsz-nyi vita arról hogy miért jó vagy éppen miért szar a No Country"
ha jól nézem ez filmes topik... miről beszéljünk; fizikáról? mert felőlem mehet, de nem látom értelmét... -
azért hozzáteszem, hogy meglepődnél, ha látnád, mekkora B/trash gyűjteményem van. na mind1.
-
Jól van akkor jöhet megint a 500 hsz-nyi vita arról hogy miért jó vagy éppen miért szar a No Country.Nálam egyértelműen 10/10-es a film de akinek a Horrorra akadva 26 vagy a népszerű Hálivúdi látványfilmek jelentik az etalont azokat úgyse fogod tudni meggyőzni de te tudod... -
TomDantes #38105 Igen, bár a könyvben még Bell seriff kicsit nyomoz a végén. De a filmből sok minden kimaradt ami könyvben volt. -
TomDantes #38104 Mert mondjuk nem krimi...figyelj, ha megérted miről beszél a seriff és tudsz vele azonosulni, akkor tetszik. Ha nem ,akkor nem.
A Death Proof...hm. Itt is az van, hogy ha be jön ez a ócska ,,b" kategóriás nosztalgikus érzés akkor tetszik. Egyébként nem.
Mind két filmnél ez van. Jók ezek, de azt megértem hogy miért nem tetszenek sok embernek. -
könyvben is ez a lezárás? mert azt hittem először, hogy a "nagymonológ" előtt bealudtam pár percre, visszatekertem, de rájöttem, hogy nem :) -
TomDantes #38102 Szerintem rosszul látod. Azonkívül hogy szar mi benne a rossz?
Mert, a szinészek jók, a könyvet viszonylag jól követi, a rendezés jó, a fényképezés meg nagyon szép....a hangok a zene nélküliség is jó lett.
Szerintem. De szerinted? Ezek nem jók benne? -
TomDantes #38101 Téged már megbocsás de ki kédezett? Ha nem tévedek ez egy filmes fórum,..de szólj ha nem az! -
nem lesz balhé, felnőttek vagyunk :)
nekem a death proof az utóbbi kb. három év mainstream filmjei közül az etalon fos.
mondogatták, hogy nem értettem meg biztosan, máig nem tudom, mi az amit meg kell belőle érteni...
sry -
Jól van kezdjétek előről a vitát...szánalmas... -
komolyan kérdezem: mi az amit annyira meg kell érteni benne? mert nekem /eddig/ semmi olyan nagy jelentőségű "lejönnivaló" nem tűnt fel, mert ez számomra tképpen egy jól megcsinált krimi volt... mit hagy nyitva? min kell gondolkoznom?
a könyvet viszont el fogom olvasni, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. -
Elolvastam a könyvet. Jó volt, atjott teljesen a lényeg.
Viszont a film meg mindig egy nagy szar.
Tehát? -
TomDantes #38096 Érdekes..nem tudod miért istenítik a Ponyvaregényt, a Death Proof fekália halmaz...aha...nos jó. Ha így gondolod hát így gondolod. Inkább nem mondok semmit, mert csak balhé lenne belőle. -
TomDantes #38095 Szét tárom a kezem...
Tudod, ismét el kell mondanom,hogy az nem baj ha nem tetszett, ha ez a véleményed hát rendben van. Nem kell hogy egyezzen az ízlésünk.
De kiszórni szereplőket..áhhhgrrrvváááá! Senkit se lehet kiszórni belőle. Olvasd el mondjuk a könyvet, még mielőtt, már megbocsás, de ilyen butaságot mondasz.
És mondom: nem a véleményedel van a baj..meg amúgy is mint bánom én, csak arra akarok rá világítani, hogy ha így látod akkor nem értetted meg a film lényegét. -
TomDantes #38094 Én ezt tudom, igen ez így van. -
őszintén szólva lesz@rom milyen választ kapok erre, ha még 5X megnézem a filmet, akkor is ez lesz a véleményem... ) -
erre meg olyan valasz fog jonin hogy nem erted a filmet. :) ezt mondtak nekem is.
szvsz gyenge a film es en se ertem miert hajpoljak annyira. nahdehat valaki a death metal zenere eskuszik.. valaki a MMORPG jatekra eskuszik, valaki meg sultcsigat szeret.. szal mindenki mas.. vannak akiknek az ilyen film jon be. csak nemtom miert... kez a kezben allnak a magnoliaval... teljesen mas film de az is gyenge... az talan meg rosszabb alkotas:D
azt senki nem jegyzi meg hogy miert tett a rendezo horror hangeffektet a filmbe?? arrol a vonyito hangrol beszelek amit csak horrorfilmekbe pakolak hogy hogy felmenjen benned a felelem erzes. -
erre nemtom mit mondjak... elhiszem hogy tetszett csak kozben fogalmad nincs a filmrol.
es igen..teljesen igazad van: " minden szarért már Oscar-t dobálgatnak"
ez igy van!!! oscaros filmeket felve ulok le megnezni. -
No country for old man
most néztem meg csak... őszintén szólva nem volt rossz film, de egy rakás szereplőt ki lehetne szórni a filmből, úgy is ezt az értelmét kapná... utoljára a Death proof című fekálihalmaz után álltam így föl a székből/bár az sokkal szarabb volt/, hogy: mire ez a hype?
ezt szórták meg Oscarral? nem értem miért... -
ízlések és pofonok.mi más lenne a magyarázat!én a tranformers-szel vagyok úgy,ahogy te a ponyvával.bár egyszerűbb leírnom azt,hogy májköl béj összes filmje egy nagy halom trágya számomra (kivéve persze a bad boys 1) -
A Seriffről szól de aktívan nem folyik bele a dolgokba, én ezt picit hiányoltam, de ez legyen a film legnagyobb baja. -
pont a Ponyvaregény az a film a filmtörténelemben, amit fel nem tudok fogni, hogy miért istenítenek... -
ezt úgy írod,mintha ezt ő nem ismerné el.sőt,büszke rá,hogy a fejében van az elmúlt 40-50 év filmtermése,kezdve a blockbusterektől a legszutyokabb kategóriákig és ezekből tud építkezni -
TomDantes #38085 Tarantino az első filmjeihez is máshonnan lopta az ötletet...már nem azért.
De ettől függetlenül zseniális, de ami tény az tény, a Ponyvaregényben is Kutyaszorítóban is tele van lopott ötletekkel. -
homeless #38084 omg, pont a seriffről szól a fillm. -
No country for old man
Atyaég ez mekkora film :) Mostanában hajlamos vagyok fenntartásokkal elindítani egy jópár oscar díjat nyert filmet, ugyanis minden szarért már Oscar-t dobálgatnak, így indultam ennek a filmnek is. Javier Bardem(remélem jól írom a nevét) egyszerűen zseniális. Egy B kategóriás thriller/krimi lenne a film az ő szinészi "játéka" nélkül, így viszont a szememben minden idők leghitelesebb gyilkosát játssza el(na majd ezért biztos jól lehord valaki). Azon gondolkodtam, mikor vége lett a filmnek, hogy jobb lett volna e, ha "rendesen" lerázul vagy jobb így, hogy van pár dolog amit nem értünk..
Számomra egy olyan jelenet mikor egy teljesen random embert félreállít és mosolyogva megkéri, hogy ne mozogjon majd disznóölővel a fejét átlövi úgy, hogy a másik mit sem sejtve meg sem mozdul sokkal brutálisabb mintha kinyírt volna egymás után 10-15 embert akár...
A filmben nem sok zene van , de nem is hiányzik belőle így sokkal "nyersebb" az egész.
Ami picit szépséghiba nekem, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem igazán értem a jelentőségét az a seriff mellékszál, ami végül sehogy nem kapcsolódott be a főszálba.
Na de ettől függetlenül én simán adok rá egy 10/10 est. -
homeless #38082 Már nem azért, de a kill bill is össze lett lopkodva régi filmekbő. Egy darab eredeti ötlet nincs benne, de mivel Tarantino rendezte ezért kötelező isteníteni. Sőt a Jackie Brown óta mást se csinál csak régi b filmekből lopkod. A régi Tarantino-t szerettem, de ez amit mostanbána művel...
A machine girl-nek meg semmi köze a kill billhez. Inkább a planet terrorhoz meg a hullajóhoz. -
kb pont csak azert fogom meglesni... amugy az elso jelenettol mar kikapcsoltam elso probalkozasra a filmet.
amugy en se sok japo filmet lattam. shogunra csak azert emlekszem mert mamamnak megvolt konyvben es a filmet meg nagggggyon reg lattam