1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    No country for old man

Atyaég ez mekkora film :) Mostanában hajlamos vagyok fenntartásokkal elindítani egy jópár oscar díjat nyert filmet, ugyanis minden szarért már Oscar-t dobálgatnak, így indultam ennek a filmnek is. Javier Bardem(remélem jól írom a nevét) egyszerűen zseniális. Egy B kategóriás thriller/krimi lenne a film az ő szinészi "játéka" nélkül, így viszont a szememben minden idők leghitelesebb gyilkosát játssza el(na majd ezért biztos jól lehord valaki). Azon gondolkodtam, mikor vége lett a filmnek, hogy jobb lett volna e, ha "rendesen" lerázul vagy jobb így, hogy van pár dolog amit nem értünk..
    Számomra egy olyan jelenet mikor egy teljesen random embert félreállít és mosolyogva megkéri, hogy ne mozogjon majd disznóölővel a fejét átlövi úgy, hogy a másik mit sem sejtve meg sem mozdul sokkal brutálisabb mintha kinyírt volna egymás után 10-15 embert akár...
    A filmben nem sok zene van , de nem is hiányzik belőle így sokkal "nyersebb" az egész.
    Ami picit szépséghiba nekem, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem igazán értem a jelentőségét az a seriff mellékszál, ami végül sehogy nem kapcsolódott be a főszálba.
    Na de ettől függetlenül én simán adok rá egy 10/10 est.