106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kanál
    áh, biztos te sem figyeltél oda film közben azért nem vetted észre. de attól még biztos vannak benne :D
  • Jano
    Bizony.
  • Blasta
    Jól rémlik, hogy ez a film nem volt a magyar mozikban?
  • tep
    Rocky Balboa 6,5/10
  • tep
    The Kingdom 10/10
  • Riddick21
    És már láttál minden klasszikust, minden jó filmet mondjuk az elmúlt 30 évből vagy éppen az utóbbi 5ből? Hmm?

Amúgy csak két olyan film, amik mostanában futnak és jó kritikát kaptak: In Bruges és a Be Kind Rewind.
  • Kmarha
    semmi új? :D mondj akkor még hasonló filmeket mert én azokról lemaradtam
  • Iori
    még megy az utolsó császár a tv6on
  • I.C.ram
    Basszus, nincs semmi jó film mostanában :(
  • dashed_
    Cloverfield 10/10

Hatalmas!!.
    film utan fel oran keresztul csak mosolyogtam:)
    nagyon jo hang effektek, kepi vilag. kamera rangatas sokakat zavarhat ,engem abszolute nem zavart. bar moziba nezve lehet gaz lett volna

Nem vennek valo videk 7/10

unalmas , neha vontatotnak tunik. semmi uj..
    gyilkosunk karaktere miatt kap 7-et, kulonben annyi se lenne.
  • barnie1990
    Boven eleg egy is, de az brutal legyen! :)
  • precision

hátö, legyen... :)
  • Prof William
    Jasonnak mindig úgy tűnik hogy végkép kampec de a következő rész elején valami miatt úgyis felkel .:)
  • tep
    10000 BC 8/10
  • Kanál
    mondj légyszives 3 darab brutális csavart ami ebben a filmben volt. :)
  • Sephi
    Akkor te is jol odafigyeltel film kozben.
  • tep
    mert nem fogja a mágnes
  • ProGabe #38271
    mermér?
  • sweech
    fake
  • ProGabe #38269
    húazannyát!

• tep
    Hulk 6,5/10
    The Whole Ten Yards 6/10
    Mindhunters 6,5/10
  • zaki
    A 40 éves szűz, Shaun of the Dead, Távkapcs
  • Iori
    knocked up
    forgetting sarah marshall
  • precision
    Férj és Férj
    sírvaröhögős
  • Kanál
    én sem emlékszem brutál csavarokra.
  • Sephi
    Mi nem volt ertheto?
  • Riddick21
    Hot Fuzz
  • magus
    mondjatok már légyszi valamilyen mostanában megjelent (~1-2 év) vígjátékot, lehet európai, amerikai (azért ne valamilyen fingtamésezvicces film, de mondjuk Ki nevel a végén szintű), akármilyen.

köszi
  • wesker24
    Szerintem nem volt az annyira rossz film mint ahogy az IMDB is mutatja, tökre birtam amikor egymást kaszabolják !! Bőviteni kéne a társaságot mondjuk Leatherfaccel és Michael-lel (habár ők nem halhatatlanok) !!

Én a Braindead-et tartom egy nagy viccnek az nem is horror film hanem egy hatalmas nagy gusztustalan és undoritó ocsmány fim az egész !! Számomora 10/-10 !!
  • wesker24
    De hallottam róla sőt láttam is már sokszor !! Csak furcsa volt egy Jason filmben látni Freddy-t !! De most már tudom honnan ered a Freddy Vs Jason !! Amugy szerintem a jason X nem volt annyira rossz film na nem olyan jó mint az elözö részek de meg lehet nézni !! Az első és az ötödik részhez képest a X rész sokkal jobb !! Talán mint minden filmben maga Jason a mészárlásai és persze a jó csajok !!
  • ForzaInter
    ez a film egy vicc.
  • Blasta
    Akkor erről még sosem hallottál????

Amúgy a Jason X az egyik lehető leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod
  • wesker24
    Ma néztem meg a maradék 2 részt a Péntek 13-ból !!

Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8

Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !! Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??

Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!

Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!
  • barnie1990
    Brutal csavarokkal?
  • Sephi
    Rec -

Nem tudom hany eve nem lattam ehez hasonlo brutal horror filmet. Az is bisztos, hogy nem nyugodtan fogok most elaludni.

Minden horror rajongonak ajanlom! Megszokott sztori viszont brutal csavarokkal.
  • Sir Quno Jedi
    Szentég! Ha te "halálra izgultad" magadat a jeleken, akkor hmmm... :D Én inkább betegre röhögtem volna magamat, de inkább sírhatnékom volt...
  • Sir Quno Jedi
    Narnija2. Hááát nem voltak sokan a moziban, pedig DumaLláza 9-es nagyterem... Végülis szórakoztató volt (1x). Full logikátlan baromság amúgy (gondolom könyvben nem ilyen összecsapott), még az egyhez képest is. Ámbár annál talán picit látványosabb.
  • ForzaInter
    John Rambo

nagyon jó volt, csak kár hogy ilyen rövidre sikerült:S csak amiatt 9/10.
  • ForzaInter
    :DD nagyon nagy film, semmi durva nem volt benne, de nagyon paráztatós volt, hatodik érzék is nagyon jó film.
  • CSOCSO
    belolem is ugyan ezt valtotta ki.. emlekszem mikor meglestem a jeleket ugy voltam vele hogy az alien filmek ota nem izgultam meg ugy filmet vegig. szal a jelek egyik kedvenc. eszmeletlen volt, tukon ultem mikor fogtak a baba figyelot az auto tetejen.... cikcikcik kurkrurkruk TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :D nemag mikor a kessel nezett be az ajto alatt? argh.. az egesz film eszmeletlen volt semmit nem mutattak es megis halalra izgultam magam.