106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:)
Mondjuk én a Dominot fél óra múlva kikapcsoltam, addig bírtam nézni :c -
denzel-t szeretem, jo filmjei vannak, de ezt most nem találta el szerintem.tony scott-ol csak pár filmet láttam, azok jok voltak, de ez nem :) -
hát pedig kurvajó film volt szvsz. -
:DDDDD
Amúgy sztem elég jó film volt, nekem bejön a Tony Scott-Denzel Washington páros... :D
Most forgatják a The Taking of Pelham 123-t is, én már várom :P -
déja vu
nem igazán jött át nekem ez a film, számomra gagyi, ami kezdődőtt a végig gagyi zenével, aztán a gagyi számitogépes téma, és a gagyi vége...és nem értem denzel miért vállalta el, ja és mi van ezzel a val kilmerrel, egésznap kolázik? mintha maradonat látnám... -
ugyanilyne stilusban irnak a halálsoronrol is... :) -
ez milyen oldal?
elég egyszerű élete lehet annak aki igy lehuzza a halálsoront, szerintem jo film volt...
ja és itt mik a jo filmek? -
Úgy látszik nem tudok elszakadni az In Bruges-tól, de ezt látni kell:
cspv.hu kritika
Ez az írás valami borzalom.NEM azért mert nem tetszett neki a film, hanem amilyen röhejesen amatőr módon végig azt próbálja elmagyararázni, hogy ez a film egyáltalán nem is vicces.
Régóta tudtam, hogy szánalmas bagázs gyülekezete, akik azt hiszik attól lesznek húdelaza arcok, hogy a Halálsoront, az Indyt stb. kiröhögik és 10/4-eseket dobálnak rá. -
dzsagon #38447 Ez ezért van, mert még nem is éltél amikor a film készült. Én se dijazom a Casablancát. -
Superhero movie
félelmetesen rossz film volt, nem is értem minek forgatták le. gagyi poénok, szar utalások, fos szereplők, elcsépelt helyzetek...
nem is értem honnan lehet összeszedni pénzt egy ilyenre? van aki szponzorál ilyesmit? hihetetlen, van akinek bejönnek ezek a poénok...
tipikus hanyattesek/fingok/fejbever valami poénos film.
borzasztó
botrány
0/10 -
Ruins
Adok rá egy hatost, nem volt olyan rossz és legalább egyedi volt abból a szempontból, hogy végre nem szörnyek,zombik kaszabolják az ártatlan turistákat,hanem vmi más :D Nem mondok inkább semmi spoilert,nyugodtan nézze meg az aki egy kis misztikus(szigorúan addíg amíg ki nem derül mi is gyilkol ; ) ) túlélőhorror-ra kiváncsi. Megijedni mondjuk senki nem fog, max undorodni egy két helyen (lábamputáció pl) -
Orionk #38444 Hy!
Én msot láttam az Elemi ösztön című filmet, 1992-es Michael Douglas...
Hát nagyon szarnak találom, végig baszogatják a Douglas által alakított Nick szereplőt, ez idegesítő, meg az a csaj kiakaszt. A végén nem is a gyilkost kapják el.
Nem is hiszem, hohgy kiírom. Mindenki, na jó, inkább sokan alap filmnek tartják. -
aki kivancsi hamar megorekszik!!!! :D -
Hagyjad már a dolgot.....
Inkább legközelebb ne tegyél fel hülye kérdéseket, miközben nézel egy filmet, amikre úgyis választ kapsz a film végén; ha nem, akkor gyere és kérdezz. -
Orionk #38441 valaki irja már le, hogy Riddick miért kellene, hogy bant kapjon, mert viszaolvastam, de nem mondott semmit -
Újra megnéztem az In Brugest.Hát komolyan mondom, már előre sajnálom, aki ezt szinkronosan fogja nézni.Nagyon sokat veszít. -
Orionk #38438 mosdt nem értem, hogy riddick mit csinált rosszul, mire kapsz bannt? -
Orionk #38435 A Boldogság nyomában, az nagyon jó film.
10/10. -
de nem ám xD -
Orionk #38433 most nem vágom, hogy mi van... -
Orionk #38431 kicsit sok a helyesírási hiba, de majd odafigyelek -
még nem, lehet este megnézem meccs után:D -
Megnézted már az Angyalszívet? ::P -
most így átgondolva egészet, inkább 10/10 felé hajlok:DD -
-
Hatalmas poszt!
-
Hello most nyitottam témát a filmnek. Én se láttam még. Nézz be -
Orionk #38424 Jaj ugyan már nem nézik mindenfilmet úgy, na, csak nagyon keveset. A schindler listájánál pont úgy jöttem ki.
Egyébként szerintem a piros ruhás lány azt jelentette, hogy Schindler akkor sajnásta meg a zsidókat.
Üdv., -
ez kellett... -
De ha moziban nézed, akkor hogy fogod félpercenként beírogatni az ökör kérdéseidet a fórumra, a'la Schindler listája? -
Orionk #38421 érdemes pénzt adni Az esemény című filmért a mozikban?
Látta már valaki? -
Sweeney Todd
most néztem meg és hát... a dalok nem voltak vmi jók, azért akadt közte jó, de volt olyan is ami vmi borzasztó volt, és azt vártam hogy mikor fejezik már be, Sacha Baron Cohen pedig nagyon irritáló volt, hála istennek nem sok szerepe volt, Timothy Spall is nagyon idegesítő volt számomra, a sok vér viszont tetszett, összeségében végül is nem volt rossz film, egyszer meglehet nézni, többször biztos nem fogom:d 6,5/10. -
technopeter #38419 pár film amit mostanában láttam:
The Mist: 10/8,5(jö a story,jó a megvalósítás,stephen kinget alapból szeretjük:D)
1408: 10/7
Elhagyott szoba: 10/9 ( nagyon jó sztem a story)
A majmok bolygója: 10/9 ( a 2001eshez viszonyítva messze jobb a története, de hát a technikába ne várjon sokat az aki még nem látta mivel 1968as:D de tudtak mar akkor is filmet rendezni az tuti)
-
Rogue
10/8
angol felirattal néztem, ez az első film amit így néztem és majdnem mindent értettem is:D a film az nagyon tetszett, a krokodilos horroros mizujságosság az mindig bejön, bár olyan nagyon nem volt ez horror...
lessétek bátran, jó ez a rugó
-
Az 1408 egész jó, abszolút nem rossz film.. Egy 6-7et simán megér.. -
No Country for Old Men 9/10 -
Mert ilyenkor a fórummotor újraszámozza a hozzászólásokat és a Tiéd ugrott a törölt helyére. -
És ezt miért nekem írod? -
az erre irt valaszokat amik spoilerek voltak kitoroltem.. meg a masik madar beirasat hogy honnan toltotte a filmeket.
nehez megjegyezni hogy SPOILER szot oda kene irni ha leirod a film poenjat? -
In Bruges
------------------------
9/10
Hávazze
Mekkora volt, atyaég.
Nem szaporítom a szót, minden pillanata remek volt, hangosan felröhögős fííííííínom poénok, kevés, de ütősek, beszarás arcjátékok, beszólások, fordulatok, történet, fényképezés.
Egyszóval majdnem hibátlan.
!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!
A végén a tűzharc nekem egy nagyafasznyit hiteltelen volt, de ez legyen a legnagyobb probléma.
10 pontot adnék rá, de 10es film nincs, így csak 9es fölé :D
Hatalmas.