106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Igen
  • Sephi
    Gyerekek, BP-en csak a Mom Park-i Palace-ban van olyan, hogy eredeti nyelven, magyar felirattal vetítenek filmeket?
  • Sephi
    Jaja , ez elég gyengus volt a többihez képest.
  • Sephi
    Flawless -

Hat en szeretem az ilyen 60-anas évekbeli filmeket. Szeretem MC-et és DM-rt is. A film sem volt annyira rossz de amilyen izgalmasan kezdődött, olyan unalmas lett a végére. Egyszer megnézhetős kategória.
  • precision
    van benne dráma bőven, felnőtteknél is elmegy
  • CSOCSO
    CJ7

ha jol tudom akkor a shaolin soccer rendezojetol van a film.. a foszereplo is ugyan az.

Aranyos kis film volt de nem estem tole hanyatt.. talan ha volt ketszer vicces hangulat. teljesen mas mint az eddigi filmek a rendezotol. Ez inkabb gyerekeknek szol.
  • PrisonMan
    40 éves szűz
    Jó vígjáték Steve Carell-lel, téma zsír. A barátai nagyon kemények Azért azt sajnálom, hogy ezt a filmet később láttam, mint a Knocked Up, Superbad, Juno triót így egy csöppet magasak voltak az elvárásaim. Nagyokat akartam röhögni, de ez inkább mosolyogtató film. Nem tökéletes, csak jó

Crash - Ütközések
    Huh, ezt még át kell gondolnom egyszer-kétszer. Ütött, az biztos!
  • CSOCSO
    most megy az ultraviolet a tv ben.. jezusom mennyire gaz ez az egesz igy?:D szerintem ez az egesz ugy ahogy van nagyot utne anime-kent de igy filmkent borzalmas.. minden jelenetnel csovaltam a fejem..

talan meg animenek is tulzas lenne neha.. szerencse hogy csak az ebed elfogyasztasa kozben kellett szenvedve nezni a jeleneteket.
  • Blasta
    Ne azt néééézd, ott a fapuma a TV2-őn
  • Sephi
    Gyerekek... ez a Macskano... ezt megis hogy engedhetik adasba?
  • Bulykin
    The Happening
    10/8
    úgylátom megoszlik a vélemény erről a filmről, nekem bejött, nagyon tetszik^^
  • precision
    reklám.
  • CSOCSO
    nah... erre is baromira kivancsi leszek.
  • stargatelost
    The Happening

Nos, Blasta már elmondott mindent előttem, és egyet is értek vele.
    Azonban mivel posztapok fan vagyok, ezért kap egy :

4.5/10 -et
  • stonesour
    10000 bc 2/10
  • Sir Quno Jedi
    Hancock

Szórakoztató és jópofa, de ez ma már kevés (vagy éppen sok). A mondanivalója nem lenne amúgy rossz, csak kicsit összecsapott az egész.
    7/10
  • Sir Quno Jedi
    Night Watch
    Day Watch

témából 10/10
  • tep
    The Village : 3/10
  • PrisonMan
    Egy csodálatos elme
    Nagyszerű film, ezt látni kell.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezzel a betegségével jól beszivattak. Ha életben ezt így tényleg le tudta győzni, akkor minden elismerésem a professzoré

• Challanger
    Hello!

A Wanted képregényből egyelőre ezt a két részt magyarítoták le?
    Ha esetleg meglenne a többi is, egy linket tudnál adni?

Köszi
  • Blasta
    Hancock
    --------------------
    5/10

Inkább 5alá.
    Az első fele tényleg kurvajó. De ahova megérkezik a történet, az gáz.
    Inkább letöltős/kikölcsönzős mint mozis film.
  • FZoleee
    Alvin és a mókusok: 10/10
    Aranyos film, nagyon tetszett
  • tep
    Murder Party : nagyonszar 1/10
  • sweech
    én is megnéztem újra, rosszabbra emlékeztem :p
  • ghost2
    Superman Returns (2006) 10/1 ennel rosszabb nagykoltsegvetesu filmet meg nem lattam :D hihetetlen szar.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    en ugy tudtam h a kriptonit-tol elmegy superman ereje ,ennek ellenere superman felemel egy kriptonit szigetet es kidobja az urbe,ennel hulyebb tortenetett ki sem lehetett volna talalni..:S
  • SötétBarom
    Most néztem HBO-n az Open Season-t, hát elég loálos rajzfilm.. A nyulak valami iszonyat :DDD

Meg a sül, aki minden random helyen ottvan, és mondja hogy "haaveeer"
    :DD
    Szal jópofa..

Egy masszív 8as. :)
  • Tatyla
    Kung Fu Panda

tök jó kis családi mozi 8/10
  • zaki
    A nemzet aranya 8/10
    A nemzet aranya 2 6/10
    The Happening 4/10
    10,000 BC 3/10
  • zaki
    Hát, én se mondtam volna meg, hogy ki ez :D
  • CSOCSO
    hat... tobbfele vigjatek van.. vannak az effele baromsagok.. scary movie, date movie, another teen movie, meet the spartans.. mikor csak a legnagyobb hulyesegeket osszehordjak, meg akkor is ha oda sem illik.

sztan van pl a normalisabbik verzio amikor egy sztori kore jon a sok poen.. pl mikor martin lawrence a rendorkapitanysagon keresi a gyemantjat ( elfelejtettem melyik film) vagy mikor visszamegy a multba mint fekete lovag:D azok jo poen filmek semmi disznosag, mint ezekben.

en a csupaszt pisztolyt is az elsohoz sorolom ahol sok sok baromsag tortenik egymas utan.. pl mikor oj simspont agyonlovik de beuti a fejet es azt fogja meg hogy hu az fajt plusz megegeti a kezet meg nekidol a frissen festett ajtonak mire megszolal : oh istenem! :D:D:D:D allat volt az a jelenet:D

talan csak a hulye nielsen miatt jutott eszembe soxor a csupasz pisztoly de nem hiszem.. ekuszom neha.. a poen felvezetese vagy nem is tudom.. olyan csupasz pisztolyos volt..
  • stargatelost
    na jó, talán kicsit túlreagáltam. egy fokkal talán jobb volt az meet the spartansnal meg a társainál
    de mondom, sztem nem kéne erőltetni az ilyen filmeket. akkor már csináljanak valami igényes vígjátékot inteligens poénokkal
  • CSOCSO
    melyik csaj? mert a fohos csak egyaltalan nem volt akkora vaszisztdasz.. plusz a ket csaj 1 pohar poen miart kap 0.5 pontot?
    ezerszer jobb poenok voltak ennel de neked az tetszett es 1.5 re osztalyzod a filmet? erdekes
  • CSOCSO
    Superhero movie

lol:D nem volt olyan szar ez. Sok jelenetnel eszembejutott a csupasz pisztoly; voltak jo poenok, nomeg persze gagyik is.

eletemben eloszor osszeirtam a film nezese kozben, hogy hany poen tetszett, ime:

30 poennal nem rohogtem vagy csak a szamat huztam

25 nel rohogtem/mosolyogtam

8 nal hangosan felrohogtem

kozel sem volt annyira gaz szvsz! SOT! az elmult par ilyen komedianal sokkal jobb volt! utoljara talan az a komedia film jott be amiben a jeleket parodizaltak.. de pl narnia parodianal ez jobb film volt!

6/10

akinek nem jonnek be a komediak azok ne uljenek leilyen filmek ele.. en se ulok le a horror filmek ele mert a legtobb szamomra gagyi.. foleg amibe egy kicsi humort is akarnak vinni.

es ha ez a film nem tetszik akkor nem tudom elkepzelni hogy a tobbi meg tetszik.. mint pl a scary movie sorozat , date movie, this is not another teen movie, epic movie, meet the spartans, stb stb stb
    Es ha ezek sem tetszenek akkor vegkep nem ertem minek ultok le ilyen filmek ele.. messzirol keruljetek el mert ugysem fog bejonni

btw kivancsi leszek mikor szoknak mar le a pukizos, kakilos viccekrol...

mondjuk a pisilos vicc az elso negyedeben meg vicces volt.. en azt hittem hogy az 1 csepp pisi utan ki fog setalni a csako a szobabol.. de neeeeeem meg viccelodni kell hogy locsolo szeruen jon a csavobol a pisa... HURRA

meg a pukizos vicc.. az is jo volt az elso negyedeben de csak eltuloztak... :(
  • CSOCSO
    itt alig hasonlit ra...
    kb mint a monster c. filben:D
  • Hoz_Hun
    Jó kép.
  • Hoz_Hun
    Igen kb akkor a ferdítés mintha a Colombo sorozatból készült mozifilmben Colombo egy zseni pszichopata gyilkos lenne.

De tessék: Wanted 1-2 itt a 6 füzetes képregény első két része. Ezekben lelhető fel némi egyezés a filmel, de közben rávilágita arra is, hogy mennyire más.
  • ForzaInter
    nézegettem képet egyik kedvenc színésznőmrél, ezt a képet muszáj beraknom:D

gyönyörű
  • CSOCSO
    hat erre nagyon kivancsi vagyok mostmar.. gyorsan le is szedem
  • CSOCSO
    omfg:D
  • CSOCSO
    ertem en hogy savanyu a szolo, de nem tudom oket hibaztatni... szerinted a toyota kijon olyan autoval amit csak a 160 cm alattiak tudnak kielvezni? kijon a globus olyan szosszal ami olyan hogy csak az indiaiaknak vagy azsiaiaknak van gusztusuk megenni, es sorolhatnam...

mindenki olyat akar eladni amit sok ember vesz meg mert abbol van a mani.

monjduk a leirtakbol kb azt latom hogy akkora ferdites van mintha a hofeherkebe meseben hofeherke egy koldus lenne akit ruhellnek a torpek es csak a gonosz boszira szamithatna:D szal semmi koze az egeszhez.