1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Superhero movie

lol:D nem volt olyan szar ez. Sok jelenetnel eszembejutott a csupasz pisztoly; voltak jo poenok, nomeg persze gagyik is.

eletemben eloszor osszeirtam a film nezese kozben, hogy hany poen tetszett, ime:

30 poennal nem rohogtem vagy csak a szamat huztam

25 nel rohogtem/mosolyogtam

8 nal hangosan felrohogtem

kozel sem volt annyira gaz szvsz! SOT! az elmult par ilyen komedianal sokkal jobb volt! utoljara talan az a komedia film jott be amiben a jeleket parodizaltak.. de pl narnia parodianal ez jobb film volt!

6/10

akinek nem jonnek be a komediak azok ne uljenek leilyen filmek ele.. en se ulok le a horror filmek ele mert a legtobb szamomra gagyi.. foleg amibe egy kicsi humort is akarnak vinni.

es ha ez a film nem tetszik akkor nem tudom elkepzelni hogy a tobbi meg tetszik.. mint pl a scary movie sorozat , date movie, this is not another teen movie, epic movie, meet the spartans, stb stb stb
    Es ha ezek sem tetszenek akkor vegkep nem ertem minek ultok le ilyen filmek ele.. messzirol keruljetek el mert ugysem fog bejonni

btw kivancsi leszek mikor szoknak mar le a pukizos, kakilos viccekrol...

mondjuk a pisilos vicc az elso negyedeben meg vicces volt.. en azt hittem hogy az 1 csepp pisi utan ki fog setalni a csako a szobabol.. de neeeeeem meg viccelodni kell hogy locsolo szeruen jon a csavobol a pisa... HURRA

meg a pukizos vicc.. az is jo volt az elso negyedeben de csak eltuloztak... :(