106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stonesour
    Hehe.
  • tegla
    Wanted 8/10

Jó kis akciófilm.
    Nagyon csipázom a főszereplő filmjeit(James McAvoy-Az utolsó skót király,Vágy és vezeklés...).
    Kis érdkesség;ő volt a Narina krónikák:Az oroszlán,a boszorkány és a ruhásszekrény c. filmben Mr.Tumnus a faun...de gáz :P
  • báttyó02
    felüli*
  • báttyó02
    Wanted

8/10

átlagon felelü eksönfilm,jó kis csavarral,és sok durva jelenettel,nekem nagyon bejött

• tep
    Wanted : 6/10
  • Kmarha
    én meg tegnap a Sakált a TV-ben. Nem is emlékeztem hogy JB volt a nagypuska beszerzője, kinek Sakál elövi a kezét kint a pusztában :)
  • stonesour
    Én a gothikát a ballagás előtt láttam,mikor az ofőnél aludtunk, az egész osztály. Mi páran nem aludtunk, vagyis 20 percet, filmeket néztünk hajnali kettő után, az utolsó szamurájt, meg a gothikát. Nagyon nagy volt, egy csaj feküdt közöttünk, (vagy 5 fiu közt) , ill. én feküdtem az ölében :P, végén már ott fogta a kezem, ezért a gothika 10/10 :D:D
  • stonesour
    Lol. ez jó volt :D:D:D:D::D:D:D::D:
  • tep
    0
    :P
  • Blasta
    Sztem egyszerűbb ha digitálisan pontozol :)))

1=tetszett
    0=nemtetszett
  • tep
    Open Season : 10/10

:)
  • tep
    hopp , kimaradt az , hogy számomra. <--- és ez itt a lényeg!
  • Sephi
    Tényleg...
  • tep
    olyan filmekre szórom a 10-eseket , amelyek elejétől a végéig érdekesek/izgalmasak.....és ez az.
  • Blasta
    :))))
  • Kanál
    teged se nehez lenyugozni :o
  • tep
    Gothika : 10/10
  • Blasta
    egy

kettő

három
  • CSOCSO
    well.. it was a vicc.. amugy en meg kettorol.. a regi mikor a koponyat kikopi a maki meg az uj...

( tudom hogy nem maki hanem gorilla feleseg)
  • zaki
    télleg? 3 ilyenről tudok :p
  • CSOCSO
    amelyikben az a keci'nagy maki van...az..
  • zaki
    Melyik? :p
  • Monoton
    King Kong 10/10
  • Count Adyn
    Hehe épp mostanság nézem végig rendesen az X-aktákat, a 3x03-ban egy ismerős arc fiatalon:)
  • [Jakuza]
    Meg hogy egesz jo lett ?
    Amazing,Incredible,Awesome :D

En pedig ma ismet megneztem a Assault on Precinct 13 (2005) cimu filmet, mert mar eleg regen lattam es meg kell monjam az akciofilmekhez kepest nem is olyan rossz,sot azt kell mondjam ki is emelkedik jocskan a mostaniak kozul, eppen ezert megerdemel egy hetest a tizes skalan.
  • Monoton
    Wall-E 8/10
  • Monoton
    Kungfu Panda 10/8 Egész jó lett :)

• tep
    Charlie Wilson's War : 10*/10
  • PrisonMan
    Little Miss Sunshine - A család kicsi kincse
    nem tudom miért halogattam eddig a megnézését. Egy szó van a filmre: katarzis. Fantasztikus. A karakterek, a történet. Annyira feelgood az egész, a mosolyogtatott végig
  • Monoton
    Batman Gotham Knight 5/10 Az Animátrix stílus nagyon nem jött be :(

Wanted 9/10
  • precision
    hát azért volt benne dráma... pl:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ahogyan élnek, meg milyen csórók...meg mikor meghal a faterja...az is drámai és szomorú

szerintem jó film volt, egyszernézhetős
  • tep
    The Happening : 7/10
  • CSOCSO
    mar nem azert de tobb drama volt a monster incben mint ebben :D:D:D najo.. tulzasok nelkul azert a mostani mesekben eleg sok drama van meg eroszak. ebben a filmben is volt drama, egesz jo volt a film de nem volt olyan jo hogy ajanljam barkinek is.
  • fifi
    a NEM Cronenberg féle Crash filmmel kapcsolatban sosem értettem ezt a nagy ajnározást...
  • SASboy
    Nim's Island

nagyon gyenge kalandfilm, tele csomó hülyeséggel. csak ha nagyon unatkoztok és nincs más. 3/10
  • moralosan
    Csak most fedeztem fel ezt a topicot
  • qper
    Invázió

hajnalban nem tudtam aludni, plafonbámulás helyett tökéletes volt, de amúgy egyébként kiszámítható volt és sablonos. De mi került ebbe 80 millió dodóba?

5/10
  • ForzaInter
    ezt mind egy nap alatt?
  • moralosan
    Nah én is hozzászólok :).

21, Afro Samurai, Balls of Fury, Be Kind Rewind, Drillbit Taylor, In Bruges, Meet the Spartans, Semi-Pro, Shoot 'Em Up, Superhero Move, Tenacious D, The Bucket List, Wanted

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    21 - LV ostroma - 8/10 - A film tetőpontja más nézőpontból teljesen szokványos hangvételű, nekem olyan hatású volt, mintha egy világbajnok rövidtávfutóról szóló filmben az lenne a nagy akció, hogy lefut egy nagymamát. Ugyanakkor tetszett benne a történetmesélés, viszont Fishburne karakterével törődhettek volna még. :)
    Afro Samurai (5 részes anime) - 6/10 - Abszurd és stílusos felnőttmese egy füvező fekete szamurájjal a főszerepben, sok vérrel. Nem volt túl magával ragadó azért :).

Balls of Fury - 7/10 - Bátrabb témaválasztású hollywoodi vígjáték, ping-pong életre-halálra :D. Van benne pár igen jó poén.

Be Kind Rewind - 7/10 - Érződik, hogy nem sablon alapján készült, és a rendező francia. Aranyos film volt, bár a magnetizálós-kazettaletörlés helyett lehetett volna valami hitelesebb.

Drillbit Taylor - 6/10 - Amcsi lúzeres gimis limonádéfilm, szerintem jó tini- és felnőttszínészekkel. Azért 6 pontos, mert már az első perctől lehetett tudni a végét.

In Bruges - 9/10 - Zseniális film, Farrell és Gleeson nagyon jó színész.

Jumper - 5/10 - Nyúlfarok történet, a sok ugrálás viszont klasszul néz ki.

Meet the Spartans - 4/10 - Klisés mint atom, bár eleje még jó.

Semi-Pro - 7/10 - Will Ferrelnek bejönnek ezek az önimádő szerepek :D.

Shoot 'Em Up - 8/10 - Azért adok ennyi pontot, mert a filmet egyértelműen a szórakoztatásért készítették, azért, hogy az ember egy kényelmes fotelben végigüljön másfél óra akciót. Ezt sikerült is teljesíteni. Monica Belucci pedig kurvadögös .

Superhero Movie - 3/10 - Főszereplő gázosan játszik, gagyi poénok.

Tenacious D: Pick of Destiny - 8/10 - Jack Black és Kyle Gass állatok, a zenék pedig nagyon jók.

The Bucket List - 7/10 - A film kb. arra a négy-öt beszélgetésre épít, amiben a két főszereplő [Morgan Freeman, Jack Nicholson] vesz részt. Keserédes :).

Wanted - 9/10 - Nem értem miért baja egyeseknek, hogy kanyarodik a golyó egy képregény alapján készült akciófilmben. A filmről kijőve mindenki ezen röhögött, de az teljesen elfogadható volt, hogy száz métereket ugranak benne, a szívük meg 400-at dobog percenként. Az pedig, hogy a képregényre csak az első negyedében passzol valószínű azért van, mert az átlagember nehezen azonosul egy civileket szinte ok nélkül gyilkoló főszereplővel. (olvastam a képregényt és rohadt jó, de az nem film). Jah és McAvoy for president!
  • Blasta
    Igen