1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • moralosan
    Nah én is hozzászólok :).

21, Afro Samurai, Balls of Fury, Be Kind Rewind, Drillbit Taylor, In Bruges, Meet the Spartans, Semi-Pro, Shoot 'Em Up, Superhero Move, Tenacious D, The Bucket List, Wanted

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    21 - LV ostroma - 8/10 - A film tetőpontja más nézőpontból teljesen szokványos hangvételű, nekem olyan hatású volt, mintha egy világbajnok rövidtávfutóról szóló filmben az lenne a nagy akció, hogy lefut egy nagymamát. Ugyanakkor tetszett benne a történetmesélés, viszont Fishburne karakterével törődhettek volna még. :)
    Afro Samurai (5 részes anime) - 6/10 - Abszurd és stílusos felnőttmese egy füvező fekete szamurájjal a főszerepben, sok vérrel. Nem volt túl magával ragadó azért :).

Balls of Fury - 7/10 - Bátrabb témaválasztású hollywoodi vígjáték, ping-pong életre-halálra :D. Van benne pár igen jó poén.

Be Kind Rewind - 7/10 - Érződik, hogy nem sablon alapján készült, és a rendező francia. Aranyos film volt, bár a magnetizálós-kazettaletörlés helyett lehetett volna valami hitelesebb.

Drillbit Taylor - 6/10 - Amcsi lúzeres gimis limonádéfilm, szerintem jó tini- és felnőttszínészekkel. Azért 6 pontos, mert már az első perctől lehetett tudni a végét.

In Bruges - 9/10 - Zseniális film, Farrell és Gleeson nagyon jó színész.

Jumper - 5/10 - Nyúlfarok történet, a sok ugrálás viszont klasszul néz ki.

Meet the Spartans - 4/10 - Klisés mint atom, bár eleje még jó.

Semi-Pro - 7/10 - Will Ferrelnek bejönnek ezek az önimádő szerepek :D.

Shoot 'Em Up - 8/10 - Azért adok ennyi pontot, mert a filmet egyértelműen a szórakoztatásért készítették, azért, hogy az ember egy kényelmes fotelben végigüljön másfél óra akciót. Ezt sikerült is teljesíteni. Monica Belucci pedig kurvadögös .

Superhero Movie - 3/10 - Főszereplő gázosan játszik, gagyi poénok.

Tenacious D: Pick of Destiny - 8/10 - Jack Black és Kyle Gass állatok, a zenék pedig nagyon jók.

The Bucket List - 7/10 - A film kb. arra a négy-öt beszélgetésre épít, amiben a két főszereplő [Morgan Freeman, Jack Nicholson] vesz részt. Keserédes :).

Wanted - 9/10 - Nem értem miért baja egyeseknek, hogy kanyarodik a golyó egy képregény alapján készült akciófilmben. A filmről kijőve mindenki ezen röhögött, de az teljesen elfogadható volt, hogy száz métereket ugranak benne, a szívük meg 400-at dobog percenként. Az pedig, hogy a képregényre csak az első negyedében passzol valószínű azért van, mert az átlagember nehezen azonosul egy civileket szinte ok nélkül gyilkoló főszereplővel. (olvastam a képregényt és rohadt jó, de az nem film). Jah és McAvoy for president!