106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
itt eroskodsz hogy ertesz mindent megis itt feszegeted az egeszet. tiszta hulyeseg amit csinalsz.. egy ez rohadt film.. te meg tul komolyan veszed.. szal nemtom mit akarsz elerni. en nem vettem komolyan azt a reszt mivel ez egy kepregeny adaptacio avagy csak egy film....
ezekutan elkezdesz beszelni a filmrol hogy nincs sztorija meg ossze van lopkodva az egesz.. ki beszelt errol? en nem feszegettem ezt a temat. -
Sawyer2 #38816 Wanted
Nekem tetszett. Pont azt kaptam amit vártam. Egy pörgős akciófilmet fasza látványelemekkel. 8/10 -
Harry Seldon #38815 Valami gond lehet a felfogóképességeddel, úgy tűnik. Belekötök a Transformersbe? Hmmm, itt figyel a polcon az eredeti DVD, miről beszélsz... A Transformers egy rettentően szórakoztató mozi - amennyiben nem veszed komolyan egy percig sem. És ez így van jól. Ebben mi a belekötés? Hogy nem hozom egy szintre mondjuk egy Jesse James...-el? :D
Wanted: Láttam a filmet, a dialógusok nem olyan cizelláltak, hogy a felirat mellett ne értsem meg, sőt, a képregényt is olvastam, na, ehhez mit szólsz. (Véleményem szerint a képregény még primitívebb egyébként, de ha már itt tartunk, hát rendesen átgyúrták és kiherélték a sztorit, hogy az érzékeny lelkü amcsi mozilátogatók számára is megfeleljen a film...)
Durván primitív dolognak tartom, hogy amennyiben nem értek egyet valakivel - jelen esetben pl. veled - akkor biztosan hülye vagyok, meg nem fogom fel a film lényegét. Tisztázzuk: Ennek a filmnek nincs lényege. Vagyis annyi, hogy miután összelopkodtak ötvenezer klisét, leforgattak egy középszer fost, és jól megkeresik a pénzüket. Ennek a filmnek nincs semilyen értéke. Se eszmei, se esztétikai, se szórakoztató jellegü.
Eleve milliószor láttunk már ilyet. Ahogy az első kommentemben írtam, ez egy katyvasz, innen-onnan összelopkodva, mi ezen akkor az értékelendő?
Papagájkodsz, hogy különleges képesség. Ívben lövés hétköznapi, a fizika törvényei szerint működő fegyverrel? Ballisztika? Hmmm? Milyen különleges képesség kell ehhez? Hmmmm? Semmilyen. Ilyet nem lehet. Ja, hogy adjuk át magunkat a tömény baromságnak? Oké, akkor várom, hogy az esetleges Wanted 2-ben egy beszélő tehén lesz a Főgonosz, aki tud repülni, mert ugye nem kell nézni, hogy mi lehetséges és mi nem, és hát ugye, különleges képesség.
Legyen valami fantasztikus, de ne legyne abszolut és teljes mértékben blőd.
És a stílusodnak megfelelelő végszó gyanánt: Na, gondolkozz ezeken pár napig, írd le magadnak 3x egymás után, és amikor úgy érzed, hogy sikerült a közelébe jutni ahhoz, hogy megérted miről beszélek, akkor írj rá valamit. :) -
Hancock : 8/10
jobb volt , mint a Wanted -
majdnem ugyanilyen velemenyen voltam amikor a bemutaott lattam.
meglestem a filmet es felnyitottam a csipas szemeimet.. neked is ezt kene mert lathatoan nem akarod felfogni a lenyeget hogy senki nem akarja elhitetni senkivel hogy ez neked is sikerulhet.
az embereknek meg kulonleges kepesseguk volt de szvsz te nem lattad a filmet.. ha tenyleg nemtudod mirol beszelek nezd meg ujra a filmet magyar szinkronnal mert lehet angolul lattad es nem beszelsz angolul vagy nemtom hogy csapatod a filmezest.
amugy teljesen suletlensegeket beszelsz.. belekotsz egy transformersbe? :D -
a Wanted egy képregényadaptáció! én is utálom azt, amikor egy filmet a "való világban" (tehát itt, a miénkben, jobban nem tudom megfogalmazni, gondolom érthető) helyeznek el, ezzel szemben óriási baromságok vannak benne. de pont a Wanted esetében nem él ez a dolog, hiszen az egy "más világ"
idézem magamat:
"a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!"
hát nem bejött!? :) -
Harry Seldon #38811 Milyen különleges képességet használnak ahhoz, hogy "ívben lőjjenek"? Milyen különleges képesség kell ahhoz, hogy autókaszkadőröket és direkt a feladatokra felspécizett autóikat megszégyenítő trükköket csináljanak meg csak úgy hirtelen, a váratlanul kialakult helyzet miatt? Az autóik is különleges képességüek? Mert kábé nevetséges az autók viselkedése a filmben... A vonatszerelvényé is...
A Die Hard meg nagyjából Transformers vonal, vagyis: Aki egyetlen másodpercig komolyan veszi, az megérdemli. Ám a Wanted azért mégis csak el akarja hitetni velünk, hogy lehet stukkerral ívben lőni, és lehet úgy ugrálni kocsikkal, ahogy ők tették. Bruce Willis mindent túlél - geg. Önmaga kis paródiája. Jópofa. Transformers - Robotok a világűrből, tehát itt már el is dobhatunk minden realításhoz ragaszkodást. Wanted - Hétköznapi arcban szunnyadó erő (milyen? honnan? miért?) felbuzog, és szélsebesen képes futni, illetve marha nagyokat tud ugrani. De ívben lőni? :DDD
Remélem, megérted a probléma lényegét, és nem kötsz bele részmondatokba. -
mar nem azert de a wantedben nem hetkoznapi emberek rohangalnak hanem kepesegekkel rendelkezok! szal most akkor hogy is van ez?
amugy meg ez tiszta hulyeseg.... most akkor az a film is szar amiben bruc willis azt jatsza hogy tulel mindent? akkor az egy vicc film mert a hetkoznapi ember tulelt egy vonat szerencsetlenseget?
-
velhetoleg nem is lattad vagy hentait szeretsz vagy school life romancot... ez az anime a top 10 ben van. szal nemsok ertelme van annak amit mondasz. -
What Happens in Vegas : 8/10
tetszett na.....pedig erről nyúlták : Sorsjegyesek -
Az a gond ezzel, hogy elég nehéz húzni vonalat a "fél-realista" illetve "totál-mese" akciófilmek között, pedig sztem megkell húzni azt a vonalat.
Mégha képregényfilmekről is van szó.
Egyrészt egy képregényfilm is lehet reális, vagy legalábbis realizmusra törekvő, ezért nem lehet egy ilyen mesehabbal akciófilmet simán lenyelni CSAK AZÉRT mert képregényadaptáció.
Ha szuperhősök dobálgatnak autókat meg kerülnek ki golyókat, akkor arra azt mondom, hogy oké, ez egy SZUPERHŐS film, amiben ez a minimum.
De amikor szimpla hétköznapi emberek (értsd: nem szupererővel bíró szuperhősök) lőnek kanyarban, esnek haccáz métert csonttörés nélkül, meg csinálnak olyan dolgokat amiknek a valószínűsége konkrétan 0%, akkor az számomra már átcsúszik vicc kategóriába és kurvára nem tudom élvezni.
Ilyen pl. a Die Hard 4, vagy a Wanted is... -
Harry Seldon #38806 Írtam, hogy full realizmust akarok? Nem. Na ugye... De ez itt - Wanted - maga a tökélyre vitt ostobaság. Egyszerüen alsótagozatos szint nálam, bárgyú az egész, nagyon többszörös utánlövés és nyúlás szaga van. -
Starsky és Hutch
film : 7/10
zene : 10/10 -
Ezerszer jobb animek vannak ennel. -
hancock 7/10
-
Itt meg lehet nezni az egesz eureka seven sorozatot -
nemtom hanyatoknak adatik meg, nomeg kitudja mennyire vagytok vevok az animera
de ha tudjatok akkor keressetek ra az Eureka Seven -re
50 reszes.. kb 11 giga.. jobb barmelyik filmnel, en ennyire nem voltam meg kikeszulve semmilyen filmnel mint amikor ennek az animenak vege lett. -
badsco #38800 Na ez mekkora királyság lesz. Mindig is vártam egy filmet ebből a könyből, mert szenzációs hangulata van, de eddig nem tudtam elképzelni, hogy ki tudná ezt vásznon is visszaadni. A stúdiónak igen nagy tisztelet! David Fincher, Morgan Freeman, Arthur C. Clarke!!!!!
Ja és mindenki olvassa el a könyvet még a film előtt, nem túl hosszú, de az egyik legjobb sci-fi. Sztem az Alapítvánnyal egyenértékű.
Randevú a Rámával -
Naaa ezért érdeklődtem én, a júliusi R5 már jót jelent :)
kösz Gabe! -
katt
DVD megjelenés mindig is 5, de inkább 6 hónappal volt esedékes a mozibemutató napjától számítva! az R5 verzió amúgy minden pillanatban jöhet!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://r5dates.org/index2.html -
Monoton #38797 hol nézted meg? -
Aztakurva
THX az infót! -
Monoton #38795
Az nem most lesz
-
Iron Man - Single Version Release Date: 2008-10-01
és még ez sem biztos -
Naés, jópár film figyel a hdd-men, amik még nem is voltak itthon moziban :DDDD -
Monoton #38792 Mégcsak 2 hónapja volt a moziban -
Emberek, van vkinek infója az Ironman dvd-ről?
Mert én nem találok semmi biztatót, pedig már itt lenne az ideje -
Monoton #38790 Ha valóságot akarsz akkor nézz drámát -
Harry Seldon #38789 Csavartan lövés az biztosan tök okos ötlet. Meg a valóságban szélvészként szaladgálni, és olyan autós trükköket bemutatni, amilyeneket ebben láthattunk... - Mintha az UV-t néztem volna, amikor a felhőkarcoló oldalán motorozik...
És nem önmagában hasonlítottam hozzá, de nagyjából az a szint ez is. Butaság mindkettő.
De érted, ez az én véleményem. Neked tetszett. Nekem nem. És? Szerintem ebből nem lesz III. Világháború.
Dynamic: Látom, nem ment át az irónia. Kissé viccesen arra céloztam, hogy a befejezett forgatás és a film sikeres eladása az alkotás számomra egyedüliként értékelhető része. Maga a film azonban egyáltalán nem az. Ha ezt a kettőt nem számolom, akkor 0/10... -
Az miért a FILMET minősíti, ha sikerült befejezni a forgatást, meg sikerült eladni a filmet? -

pont most neztem bele 1 hete az ultravioletba....
azert az egy vicc hogy a wantedet ahhoz hasonlitod....
kb mint a csokit hasonlitani egy marek szarhoz... mindketto barna de amugy semmikozuk egymashoz.
kozelsem voltak olyan ostobasagokkal tele mint az uv... az uv-t uberelni nem lehet ostobasagok teren. wantdben is volt egy ket dolog ami miatt azt hittem a trailer alapjan hogy ratyi lesz. megis nagyon tetszett.. pedig az UV vel engem buntetni lehetne. -
Harry Seldon #38786 Wanted 2/10
Turmix. Csipetnyi Mátrix - szegény Freeman próbál úgy beszélni és olyanokat mondani, mint Morpheus, szegény Jolie is próbál olyan misztikus lenni, mint Trinity, szegény rendező is erőlteti a matrix-effekteket... - csipetnyi Ultraviolet - szánkózás a buszon, nevetséges jelenetek a ferdén lövéssel, szóval pont olyan ostobaság, mint az UV -, és csipetnyi Spiderman - lúzer, teljesen Tobey Maguire fazonjára hajazó főhős, szintén innen ismerős, jópofizó narráció...
Szóval tök eredeti, de tök unalmas, és persze, hogy a 20. percben tudni lehet, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jófiúk a rosszfiúk, és a célszemély az igazi Apu.
Hogy akkor miért két pont?
1 pont, mert sikerült befejezni a forgatást.
1 pont, amiért sikerült ezt eladn a mozihálózatoknak.
Amúgy bullshit. -
Monoton #38785 Hancock 9,5/10 Nekem nagyon tetszett, nem az amire számítottam és ez benne a jó :) -
Hulk 8.5/10
Pedig 5 éve mikor moziban láttam nagyon nem jött be..:D -
szép -
ST Trinians
Naggggyon jóóóóóóó!
Video -
in bruges
10/10
Nagyon jó Dráma. -
Monoton #38780
-
Jaja!
Mondjuk egy magyar vonatot még utolérne vele simán;a filmben biztos valami turbózott Lada/Zsiguli verziót használt :DD -
loooler
fel se tűnt xD
Wantedban az 1200-es mekkora volt már xD