[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Harry Seldon #38815 Valami gond lehet a felfogóképességeddel, úgy tűnik. Belekötök a Transformersbe? Hmmm, itt figyel a polcon az eredeti DVD, miről beszélsz... A Transformers egy rettentően szórakoztató mozi - amennyiben nem veszed komolyan egy percig sem. És ez így van jól. Ebben mi a belekötés? Hogy nem hozom egy szintre mondjuk egy Jesse James...-el? :D
Wanted: Láttam a filmet, a dialógusok nem olyan cizelláltak, hogy a felirat mellett ne értsem meg, sőt, a képregényt is olvastam, na, ehhez mit szólsz. (Véleményem szerint a képregény még primitívebb egyébként, de ha már itt tartunk, hát rendesen átgyúrták és kiherélték a sztorit, hogy az érzékeny lelkü amcsi mozilátogatók számára is megfeleljen a film...)
Durván primitív dolognak tartom, hogy amennyiben nem értek egyet valakivel - jelen esetben pl. veled - akkor biztosan hülye vagyok, meg nem fogom fel a film lényegét. Tisztázzuk: Ennek a filmnek nincs lényege. Vagyis annyi, hogy miután összelopkodtak ötvenezer klisét, leforgattak egy középszer fost, és jól megkeresik a pénzüket. Ennek a filmnek nincs semilyen értéke. Se eszmei, se esztétikai, se szórakoztató jellegü.
Eleve milliószor láttunk már ilyet. Ahogy az első kommentemben írtam, ez egy katyvasz, innen-onnan összelopkodva, mi ezen akkor az értékelendő?
Papagájkodsz, hogy különleges képesség. Ívben lövés hétköznapi, a fizika törvényei szerint működő fegyverrel? Ballisztika? Hmmm? Milyen különleges képesség kell ehhez? Hmmmm? Semmilyen. Ilyet nem lehet. Ja, hogy adjuk át magunkat a tömény baromságnak? Oké, akkor várom, hogy az esetleges Wanted 2-ben egy beszélő tehén lesz a Főgonosz, aki tud repülni, mert ugye nem kell nézni, hogy mi lehetséges és mi nem, és hát ugye, különleges képesség.
Legyen valami fantasztikus, de ne legyne abszolut és teljes mértékben blőd.
És a stílusodnak megfelelelő végszó gyanánt: Na, gondolkozz ezeken pár napig, írd le magadnak 3x egymás után, és amikor úgy érzed, hogy sikerült a közelébe jutni ahhoz, hogy megérted miről beszélek, akkor írj rá valamit. :)