106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #38899
    "SPOILER" szó használata kötelező!

igen,úgy is tudom miről van szó hogy nem láttam a filmet, hiszen az előzetest igen. bár a hsz-ed lényegét még anélkül is ki lehet következtetni. csodás...
  • Orionk
    Sziasztok!

Tudtok mondani netoldalakat, ahol meg lehet nézni, hogy mikor fog egy film megjelenni? Tehát, hogy mikor lesz a mozikban magyarországon és hogy mikor jelenik meg dvd-n?

Előre is THX.

Üdv.,
  • SASboy
    MINDIG
  • tep
    mivel kifogytam az új filmekből , megnéztem újra a Fight Club-ot...még mindíg nagyot üt 10/10
  • precision
    SPOILER!

nem a fizikai hanem az érzelmi közelség miatt gyengítik egymást
  • tegla
    The Game Plan
    8/10
    Jó kis családi vigjáték :)
  • stonesour
    EZ nagyon jó zene, most hallgatom!!
    régen én is láttam a Magasfeszültséget, és hát izé, elég durva
    9/10-es horror, Alexander Aja tud valamit.
  • desigo
    Indy 4

Sokkal nagyobbat ütött volna ha egy rendes történetet találnak ki neki.
    A látvány és a korszak amiben játszódik az nagyon tetszett.
    A vissza-vissza térő folyamatosan ismétlődő zenék is idegesítőek voltak...

6/10
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pontosan akkor, mikor már túl közel kerülnek egymáshoz és nem is tudnak már másra gondolni.
  • CSOCSO
    az HenkoKK es nem HendKoKK ( de valszeg azt fogod mondani hogy direkt irtad igy...)

amugy nem azt vitatom hogy miert gyengulnek le hanem azt hogy a film 3/4 reszen egyutt vannak megis a legeslegvegen sebesulnek le a semmibol.. addig semmi bajuk.. kicsit gagyeszul van megoldva szal en nem azokat vitattam amiket ta valaszoltal
  • Sir Quno Jedi
    Banyek. :D Nem attól gyengülnek el, hogy csupán "fizikailag" közel vannak egymáshoz, hanem mikor spirituálisan+emócionálisan is eggyéválnak. Olyan bonyi azé nem volt! A végén HendKokk ELSZAKADÁSA csupán jelképes. Képesnek kellett lemondani a tökéletes párjáról, amit kijelölt számára a sors (avagy a valódi Istenek), ha igazán szereti. Ezzel bizonyított is. Az igaz szerelem nem önző...
  • ForzaInter
    :|
  • tep
    és mennyire tetszett hozzá a Muse - New Born száma
  • tep
    Magasfeszültség : 10/10
  • stonesour
    Never Back Down 8/10
    jó vót
  • Monoton
  • tegla
    21-Las Vegas Ostroma
    6/10
    De csak Laurence Fishburne és Kevin Spacey miatt.
  • CSOCSO
    Hanckock

meglestuk tegnap ocsemmel, barattal meg a nojevel es annak hugaval.

jo film volt, tetszett nekunk de mindenki tobbet vart tole.

7/10 (maxmimu)

egyszer szorakoztato volt...

ami nem tetszett hogy a semmibol jott elo hogy a csaj is szuperhos... oke meg a legelejen a csaj nagyon nezte hancockot, es mostmar tudom miert de kb ennyi utalas volt a dolgokra. szvsz ez igy elegge gyengusz. azt meg megertem hogy lassan kezdenek el legyengulni egymastol es nem azonnal hat a dolog. mindenesetre en nagyon vatam hogy a csako arra toppan be hogy a csaj ramaszik han cockjara:D

• tep
    The Game Plan : 10/10
  • CSOCSO

jo film volt. nagyon is..
    de siman eltudom kepzelni hogy valaki nincs hangulatban az ilyen filmhez es lehuzza.
  • tommyg
    Postal 3/10
  • tep
    Incredible Hulk : 7/10
  • Istencsászár
    Itt ( de spoilerbe irogass mert még nem mindenki látta )
  • precision
    hát mondjuk itt (de csak spoiler nélkül vagy spoiler makróval) vagy fent van a kereső, nézd meg hogy van e topikja
  • Orionk
    Sziasztok!

Én most láttam a Stargate Continuum cimu filmet, szerintem sokkal jobbb, mint az ark of truth film.

Ti láttátok már? Le lehet tölteni torrent-en annak ellenére, hogy a megjelenése később lesz.

Melyik topic-ban lehet egyébként erről a film-ről beszélgetni?

Üdv.,
  • desigo
    Juno

kicsit túlzásba lett víve benne a sok zene...

7/10
  • precision
    The Bank Job

8/10.
  • stonesour
    Ok, megnézem én is angollal, hátha megértek valamit, mert itt Mo-n nem is adták a mozik ugye? Mert márciusi film és nem hallottam róla. Na majd én is pontozom.
  • tep
    The Punisher : 5/10
    Chicken little : 6/10
  • Lipi1980
    Nemzet aranya 2
    Nekem tetszett, bár ez is beleesett a folytatások csapdájába...
  • Calver
    Kardfog (Sabretooth) - nem pontozom, de mocskosul szórakoztató volt

tipikus B (esetleg ZS) kategóriás... ööö... horror? egy méretes macsek kerget és irt ki szép lassan pár embert egy erdőben. tudtommal Sci-Fi Channel agymenése, a CGI is ezt a szintet tükrözi (amivel nekem semmi bajom sincs), amikor a macsek szemszögéből mutatták a világot az meg kifejezetten laza volt. epikus haláljelenetek, klisé karakterek, buta történet, mindenütt medvecsapdák, és roppantul szórakoztató - már akinek. több film+-t kell néznem.
  • moralosan
    [bocs most nincs vipem]

...értelemszerűen, mert magyart nem találtam.
  • moralosan
    Angol felirattal néztem :).
  • Harry Seldon
    Mint írtam, nem akarok senkire ráerőltetni semmit, csupán a magánvéleményemet osztottam meg, tehát a kardinális észrevételekkel a filmmel kapcsolatban nem bonyolódnék vitába, mert felesleges.

Egy valami: A Godzillának és a King-Kongnak is több évtizedes előnye van a Cloverfielddel kapcsolatban. Nyilván nem lesz 20 év elteltével olyan Cloverfield-kultusz, mint említettek esetében, de azért ez egy olyan alternatíva a bevett és uncsi klisék után (főleg az általad is említett bűnrossz Godzilla, illezve a CGI-demóvá züllesztett, tökéletesen lelketlen új Kong-film után...), amelynek én személy szerint szivesen látnám a kibontakozását. Van benne fantázia szerintem, potenciál több részre is. Akár nem shakycamos módszerrel is.
  • Istencsászár
    Cloverfield-től 10 perc után elszédültem... valahogy nem is érdekel azóta a kamerarángatózós baromság.
  • Istencsászár
    Jaja rossz SG film még nemvót:)

Ezzel egyidőben bukkantam rá és néztem meg a Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark , ami szintén jó cucc lett, jóvolt ujra látni a szereplőket és az állomást ( hiszen a sorozat utolsó része az egésznek a vége és most tavasszal tolta le a Viasat 3 igy ujra megnéztem )
  • tegla
    Húzzál innen!
  • Sir Quno Jedi
    StarGate: Continuum

Aki szereti az SG-t, annak űber és elélvez, másnak nyilván nem ajánlott.

SG+scifi 10/10
  • tegla
    Angol felirattal néztem meg.
    Magyar felirat jelenleg nincs hozzá de tudtommal dolgoznak rajta(feliratok-fórum).
  • Bandew
    Nem azt vártam, hogy élvezhetetlenül remegjen a kamera. Csak mert nem tetszik a profizmusa, nem annak az ellentétjét igénylem. Egy REC vagy Blair Witch szint sztem simán megfelel ezen a téren.

Ha megkér a haverod, hogy interjúvold meg az embereket a bulin és bejön szíved választotja, akkor észreveszed, oda is nézel (ez természetes) de nem a kamerával! Persze őt is felveheted, de nem akkor fogod, mikor egy másik ember magyaráz bele, hisz a kamera nem a te szemed, nem egy privát dolog, hanem másoknak készítesz egy videót.

Az hogy semmit nem tudunk a szörnyről, azzal semmi baj, jómagam is ezt írtam lejjebb.

Én viszont semmi ösztönöset nem látok abban, hogy ha valakit 10 órán keresztül lőnek mindenféle gépfegyverekkel meg rakétákkal és néha még egy bombát is a fejére pottyantanak, az ne húzne el onnan a belét és ne gondolná, hogy "Hé! én ITT nem érzem jól magam!". Ha valahol hülyére csípnek a szúnyogok, vagy darazsak repkednek a fejed kerül, nem maradsz ott fél napig. Ebből következik az is, hogy az sem túl normális, hogy ekkora offenzíva után is sértetlen marad a szörny, persze lehet, hogy neki valami spéci irhája van, csak ahhoz látnom kéne a DVD extrákat.

King Kong és Godzilla ügyben erősen nem értek egyet! Azt hiszem ez a két kreatúra sokkal nagyobb kultuszt teremtett anno. Mindegyik egy karakter, mindegyiknek megvan a maga nagybetűs TÖRTÉNETE. A Cloverfieldben ilyet nem tapasztaltam. Sőt! Most hogy jobban belegondolok, Emmerich Godzillája, ami számomra egy bűn rossz film volt, komolyan mondom még az is jobban tetszett!

Na jó abbahagyom ám, mert utálok ennyire fikázni, csak nagyon "felzaklatott" a dolog.