1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Nem azt vártam, hogy élvezhetetlenül remegjen a kamera. Csak mert nem tetszik a profizmusa, nem annak az ellentétjét igénylem. Egy REC vagy Blair Witch szint sztem simán megfelel ezen a téren.

Ha megkér a haverod, hogy interjúvold meg az embereket a bulin és bejön szíved választotja, akkor észreveszed, oda is nézel (ez természetes) de nem a kamerával! Persze őt is felveheted, de nem akkor fogod, mikor egy másik ember magyaráz bele, hisz a kamera nem a te szemed, nem egy privát dolog, hanem másoknak készítesz egy videót.

Az hogy semmit nem tudunk a szörnyről, azzal semmi baj, jómagam is ezt írtam lejjebb.

Én viszont semmi ösztönöset nem látok abban, hogy ha valakit 10 órán keresztül lőnek mindenféle gépfegyverekkel meg rakétákkal és néha még egy bombát is a fejére pottyantanak, az ne húzne el onnan a belét és ne gondolná, hogy "Hé! én ITT nem érzem jól magam!". Ha valahol hülyére csípnek a szúnyogok, vagy darazsak repkednek a fejed kerül, nem maradsz ott fél napig. Ebből következik az is, hogy az sem túl normális, hogy ekkora offenzíva után is sértetlen marad a szörny, persze lehet, hogy neki valami spéci irhája van, csak ahhoz látnom kéne a DVD extrákat.

King Kong és Godzilla ügyben erősen nem értek egyet! Azt hiszem ez a két kreatúra sokkal nagyobb kultuszt teremtett anno. Mindegyik egy karakter, mindegyiknek megvan a maga nagybetűs TÖRTÉNETE. A Cloverfieldben ilyet nem tapasztaltam. Sőt! Most hogy jobban belegondolok, Emmerich Godzillája, ami számomra egy bűn rossz film volt, komolyan mondom még az is jobban tetszett!

Na jó abbahagyom ám, mert utálok ennyire fikázni, csak nagyon "felzaklatott" a dolog.