106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    mert igénytelen és kész
    ha annyira várja a filmet hogy nem tudja kivárni dvdrip ne camot nézzen már könyörgöm hanem szánjon rá 1000-1500 Ft -ot és menjen el a moziba... én is így szoktam, nem minden filmet "kölcsönzök" :)
    ok most a Dark Knight más eset mert még nem vetítik itthon... nade csomóan ráfanyalodnak olyan cam filmekre is amik már mennek az itthoni mozikban...
  • sweech
    ha valakit tényleg érdekel egy film, az adja már meg a módját. cam-es verzió nemkicsit csökkenti az élvezeti faktort, szerintem.
  • stonesour
  • LasDen #39097
    az mér igénytelen, aki CAM-esen nézi a filmet....én is szoktam úgy filmet nézni.....bár kivételes esetekben....pl.: Cloverfield v 300.....
    meg ezt sem értem, hogy ha vkit érdekel a Dark Knight, akkor az mé baj ha kamerásat néz.....
  • Sephi
    Persze, hogy szanálom hisz újra ide evett a fene.

Amúgy egyetértek abban, hogy az aki nem kepés kivárni a mozit és kepés megnézni egy CAM-et az igénytelen.

Akit meg nem érdekel annyira a film az meg vessen magara.
  • Blasta
    Áááááhhhhhhhhhhhh

Én ezt nem kajálom be.
    Akinek az értelmi képességei addig tartanak, hogy nem képes ilyen alapvető összefüggéseket felfogni (amerika-olaszország, hol-mi történik) annak kizárt dolog, hogy 9 pontosra tessen egy keresztapa. Ha jól rémlik anno a Schindler listáját is hasonlóan értékelted-NEMértetted.

Minek nézel ilyen filmeket????

(Vagy kamu az egész, és csak flémkeltésre utazol.)
  • ForzaInter
    The Punisher 7/10
  • Kmarha

szerintem ülj neki a filmeknek még egyszer, és most ne kalandozzon el a gondolatot mindenfelé, hanem figyelj a filmre is picikét.

Amerikába kivándorolt olasz család ez. Egész végig Amerikában üzletelnek. A második részben nézheted is, ahogy a Keresztapa kisgyerekként kénytelen elhagyni Olaszországot és szerencsét próbálni Amerikában.

Aztán van rész pár amikor leutaznak dél-amerikába, vissza olaszországban, de nehogy ennek követése gondot okozzon már...
  • Riddick21
    Szánalom már megint, ami itt megy...
    Máshol legalább nem vallják be, hogy mekkora igénytelen szarok, de most komolyan: akit érdekel a Dark Knight, az miért nézi kamerásan? És akit nem?
  • Orionk
    Sziasztok!

Most néztem meg a Keresztapa 1. filmet, a második és harmadik részét már láttam, az első részt sosem láttam még elejtől végéig, csak részeket belőle. Az értékelésem, hát 9 a 10-ből. Tényleg jó, de ezt ti is tudjátok.

Lenne egy kérdésem a filmmel kapcsolatban:

Spoiler következik:

Amikor Michael Bronx-ban lelővi a rendőrt és azt a csávót, aki a drogra mint üzletre akarta rávenni a Don-t, akkor aztán elmenekül, és legalább egy éven át egy eldugott helyen tartózkodik, és nem tud hazamenni.
    Hol volt ez az eldugott hely?
    Én ugy értelmezem, hogy Sziciliában volt, ha meg ott volt, akkor miért ne tudna hazamenni, hát olaszországban lakik a család is, nem?
    Azt tudom, hogy Bronx New York egy része.

Szal csak ezeket a dolgokat nem értem, hogy most a filmben mikor hol vannak, meg hogy hogyan kerül ide amerika, ha olasz maffiáról van szó.

Előre is THX.
    Üdv.,
  • Mentol
    Mutant Chronicles

Nagy elvárásokkal ültem le megnézni a filmet, de már az első percben láttam, hogy semmi köze a könyvekhez (amik viszont tényleg nagyon jók)!
    Sajnos nem azt kaptam, amit vártam, viszont egész jó lett a képi világ.
    Összességében egy színvonalasabb gyilokfilm lett belőle...
    Értékelni nem szoktam.
  • precision
    cam -ot nézni akármilyen filmből is istenkáromlás
    a ts -t se értem, azt meg pláne nem hogy kijön az r5 ugye ami gyak majdnem dvdrip és ráteszik a camerás szinkront

mind1. filmet nézni r5 a minimum, a hd az optimális és szigorúan csak eredeti nyelven, magyar felirattal
  • Kandurex
    CAM
  • Sephi
    Namá gyerekek, hogy CAM -es Dark Knight-ot néztek
  • tep
    Butterfly on a Wheel : 6/10
    a film magyar címével elcseszték az egészet , ami már önmagában spoiler

The Dark Knight : 8/10
  • Sheltem
    Hát akkor milyen? :) Ez a mondat elég kétértelmű számomra...
  • Sephi
    Megnézted a CAM változatot?
  • Kojiro
    The Dark Knight

Értékelhetetlen... De csak azért, mert már adtam filmre 10/10-et és ez nem olyan...
  • zaki
    Melquiades Estrada három temetése

5/10

Serpico

8/10

Felforgatókönyv

8/10
  • tommyg
    the bank job

9/10

• LasDen #39080
    Speed Racer

Nekem bejött.....a látványvilág még egy szar kameráson is átjött és bejött....minden klappolt....10/8

Diary of the Dead

Azt kaptam, amit vártam.....érdekes megvalósítású volt, de azé tetszett....a végén a csávó fassága, hogy ő neki meg bizony felkell venni a sok szart, me egysze majd vki megnézi....érdekes, hogy lényegében lezáratlanul maradnak a filmjei.....az a furcsa, hogy megnézek egy ilyen filmet és mindig parázok, hogy anyám átjön a másik szobából és lezúz... :D szóval a paranoia érzete meg van.....és a film után ha kimegyek a szobából akkor kémlelek mindenfele....de másnap estére ezek már nincsenek.....bár inkább ez mint a paranoiám..... .(
    10/7
  • poppe
    IMAX-re forgatták, de gondolom amúgy is ütős lenne :)
    én qrvára várom!
  • Monoton
    Én szívesen láttam volna Kétarc szerepében :)
  • miki36
    Harold and Kumar Go to the white Castle
    7.5/10
  • Blasta
    Azoknak, akik a dagadt igénytelen nőkre buknak
  • Monoton
    Állítolag lesz második része
  • tegla
    Faterok Motoron
    5/10
    "Sztárgárda" felvonultatása egy kis könnyed nevetgélésre.
    Személy szerint a stáblistás vége tetszett a legjobban amikor a banda...nah majd aki teheti nézze meg. ;-)
  • ProGabe #39073
    User Rating: 9.6/10 (69,135 votes)
    Top 250: #1

még mindig első, majd' 70e szavazattal!
    szakadjon ketté a forgalmazó
  • FlyHigh
    Atonement
    10/10
    Aki még esetleg nem látta az nézze meg.
  • ForzaInter
    azok a beszt filmek:D
  • zaki
    Bírom a sok birkát, akik 1est adnak ilyen filmekre... eszerint szarabb filmeket még nem láttak, olyan zs kategóriás katasztrófafilmekkel egyenlő alkotás, mint amilyeneket a film+on mg hasonló castornákon szoktak adni... :p
  • Bulykin
    Doomsday
    10/7
    Szerintem a vége nagyon összecsapott és vártam hogy hogyan győzik le a vírust vagy valami ilyesmi, kitudja lehet lesz akkor 2.rész is^^
    Dark Floors
    10/2
    30perc után abbahagytam...
  • LasDen #39068
    most látom, hogy még Eric Roberts is játszik a filmben :D kár hogy nem ő játsza Batmant..... :D
  • REALista
    A Wall-E-re már most kevesebben szavaztak...:D
  • LasDen #39066
    megy az még lejjebb.....a Wall-E is így kezdte....
  • REALista
    Szerintem már mindenki vágja...:)
  • desigo
    Nem semmi teljesítmény...
    szegény Wall-E meg lejjebb csúszott :(
  • Sephi
    OMG LOL?
  • FlyHigh
    Otthon biztonságban
    egy téglával verném agyon az írót, a rendezőt, meg az egész stábot!
    Sajnálom, hogy elbasztam rá másfél órát az életemböl.
  • zaki
    In the Valley of Elah

8/10