106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Count Adyn
    Nem, ha 0.5 pontot is levonsz a betmentizpertizből akkor már egy igénytelen szar ember leszel aki tuti camos verziót nézett azt is csak a háttérben kis ablakban, a sötét szobában napszemüvegben. Legalábbis brit tudósok szerint, néhány esgés fórumozó véleménye alapján
  • Istencsászár
    amit ember készít az sose lesz tökéletes... a 10/10 sem azt jelzi hogy az...
  • [Jakuza]
    Nem adhatok 9/10-et ?
    Tudod ez mar nalam nagyon magas ertekeles, nagyon keves filmnek adok 10/10-et, mert teljesen tokeletes film nincsen.
    Szoval nyugtasson meg ez a teny, ez a 9/10 tolem, masnal lehet 12/10 ;)
  • Harry Seldon
    "Ez a mostani film jocskan atlepte az eddig ismert osszes akciofilm hatarait, olyan magasra tette a mercet amilyenre egy ilyen tipusu film nem is almodhat."

"Szinte tokeletesse tettek a parbeszedek..."

"Ezt a filmet etalonnak lehet tekinteni..."

"...nem csoda, ha ezek utan a legjobb Batman filmnek titulalom, sot talan a legjobb akciofilmnek amit eddig az amerikai filmipar elkeszitett."

"9/10"

• sweech
    mindjárt jön a kérdés, hogy hol láttad
  • [Jakuza]
    The Dark Knight

Sokon tudjak, hogy az akciofilmeket nem szoktam tulontul felertekelni ezert lehet, hogy szokatlan lesz szamukra, amit most lefogok irni.
    Az eddigi hollywoodi akciofilmek mindenek felett a latvanyt helyeztek eloterbe az ertelem fole. Eppen ezert mely ertelmet ezekben az agyatlan filmekben nem igazan talalhattunk. Esetleg talalkozhattunk a hosiesseggel, a hazafisaggal, ami altalaban az Amerikanizmus eszmeit emeltek mindenek fole, de ezzel meg is szunt bennuk ami elgondolkodtato lenne.
    Ez a mostani film jocskan atlepte az eddig ismert osszes akciofilm hatarait, olyan magasra tette a mercet amilyenre egy ilyen tipusu film nem is almodhat. Szinte tokeletesse tettek a parbeszedek, a bennuk rejlo ,humor, szarkazmus vagy a komolysag.
    Nem mindenaron arra akartak torekedni, hogy az akciojelenetek (pedig nem keves volt benne) elnyomjak az egesz filmet es ettol merhetetlenul kiegyensulyozott lett a film.
    Kifejezetten impressziv volt az, ahogy a nezot vegig nyomas alatt tartottak, vagy izgalomban, ahogy a helyzet kivanta. Raadasul meg elgondolkoztato is a film, hogy az emberi meltosag milyen torekeny vagy gyarlosag vagy josag kozott milyen kicsi a tavolsag.
    Ezt a filmet etalonnak lehet tekinteni a mufajaban, megerdemli, hogy a remekmuvek koze soroljak, mert sokkal tobb, mint amire az ember szamithatott az eddigi tapasztalatai alapjan es akciofilm letere, igencsak az A kategoriaba sorolando. Ugy gondolom, hogy nem csoda, ha ezek utan a legjobb Batman filmnek titulalom, sot talan a legjobb akciofilmnek amit eddig az amerikai filmipar elkeszitett.

9/10 az ertekelesem es ez nagy szo nalam, ha ilyen tipusu filmrol beszelek.
  • Harry Seldon
    Egyszer már leírtam, a kedvedért bekopizom:

"Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintéséről van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netről."

És akkor egy konkrét válasz is ezzel a kamerázós dologgal kapcsolatban: Igen, neked nem tetszik, hogy olyan véleménnyel vagyok az ilyen szemeteket megnézőkkel kapcsolatban, amilyen. De most ugyanezzel az elánnal gyorsan megkérdezhetném, hogy neked mi bajod van azzal (már ha egyáltalán zavar... már ebben sem lehetek biztos...), aki az utcán végzi el a nagydolgát? - hülye kérdés, de remélhetően érzékeltetheti azt, hogy itt elvekről és erkölcsiségről van szó.
  • sandor8206
    nem az a véleményem, csak valami logika alapján azt magyarázok bele amit akarok, mint ti az alapján a logika alapján hogy aki cam-os verziót néz az nem értékelheti a filmet.
    Amúgy nekem semmi bajom aki mozizik, csak nem értem nektek meg mi bajotok van azzal akit nem érdekel moziban?!
  • sandor8206
    tudom én azt, de látod most is kezdik.
  • Sephi
    Utoljára CAM-os filmet 1999-ben néztem... a Matrix első része volt.
  • Harry Seldon
    Most már ott tartasz, hogy tartsd a magad igazát, hogy lassan az a jbb, ha a kamerás verziót nézi az ember. És az fog jobb, teljesebb kritikát írni a filmről, aki egy kamerás verzió alapján teszi ezt.

Gratulálok, elérted az elmebeteg szintet. - Akárki logikája szerint. Megy még alább is?
  • Sir Quno Jedi
    aki camos mozifilmeket néz, az nem is ember szvsz. :D
  • Bucser
    itt spec te vagy a troll jelenleg...
  • sandor8206
    teljesen igazad van, de mindig újra kezdik:-)
  • ProGabe #39526
    :)

• sandor8206
    Hol az a troll? Barlangi?
  • sandor8206
    sőt ha ezt a logikát vesszük alapul amit te itt leírsz, ő még reálisabb értékelést tud tenni a filmről mint te, hisz téged elvakít a látvány, a hangzás az élmény. Ő meg lehet ezek nincsenek a képben, nem vakíthatják el, mi marad amit értékelhet a sztori, a rendezés, a szereplők, stb..
    Számomra ezektől függ egy film minősége nem attól, hogy most az a robbanás de király volt. És attól nem lesz egy sztori jobb, ha nagyban látom.
    Ezt a te logikád szerint vezettem le
  • LasDen #39523
    nincs értelme vele vitatkozni....olyan mintha a fateromnak próbálnám megmagyarázni miért veszek DVD-t.......
  • Kmarha
    csak az érdekel miért foglalkoztok egy trollal? :) Ennyire unatkozik a nép? Vagy egy oldalt kell letekernem mire kaptam egy film ötletet.
  • sandor8206
    ..és nem az a igénytelen akin Adios melegítő van, hanem aki nem fürdik
  • sandor8206
    de mi köze van egy film minőségének az élményhez (itt arra célzok, hogy jobb körülmények között nézi meg). Akkor az az értékelés se reális amit otthon nézel meg eredeti dvd-n?
  • Blasta
    Maga a nullázás sztem is gáz, egyszerűen csak IGÉNYTELENSÉGRŐL van itt szó, ezen van a lényeg.
    Ha igénytelen, hát legyen az, de ne jöjjön ide véleményt irni egy igy látott filmről, mert csak nevetség tárgya leszen
  • sandor8206
    Az év legnagyobb, legjobban várt filmje a KaralábéKommandó 6.-nézzétek meg moziban!!!
  • Blasta
    "miért ő nem ua azt a "filmet" nézte meg"

Hát nem. Épp ez a lényeg, hogy egy ilyen filmnél kb. 50% a LÁTVÁNY, és a HANGZÁS, ami egy cam-os verizóban mondhatni NINCS.

De ha neki ennyi elég, hát legyen elég, csak ne akarja bemagyarázni, hogy ugyan azt az élményt, ugyan azt a filmet élte át és véleményezte itt a fórumon, mert kurvára nem így van.
  • sandor8206
    miért ő nem ua azt a "filmet" nézte meg. A másik meg itt nem az a probléma,hogy ki mit néz, hanem az hogy ha csak TDK-t nézi meg cam-osan az a bűn?! és nem kell a duma, lehet más filmeknél is elítélik, de csak TDK végett kezdenek el pattogni. Szóvalk itt azzal a jelenséggel és szócsöveikkel van a baj, hogy batmant csak moziban és ez végett,0-nak meg birkáznak.
  • sandor8206
    na végre megjött Abraham Lincoln.
  • Blasta
    Közünk hozzá?
    Azon kivül nincs, minthogy megnézi és IDEJÖN KRITIKÁT IRNI, vagy csak simán pontozni.
    Totál értelmetlen.

Töltse le a cam-ot, nézze meg és dumájja meg a haverokkal, de ha ide feljön és véleményt ir a kamerás verzióban látott filmről, akkor....

Szal érted.
  • Harry Seldon
    Tudod, nem vagyok senki. Csak "valakiknek" lehet véleménye? Nem hinném. Így hát a véleményem adott. Pörögjél még rajta, más úgy sem megy neked. És természetesen a véleményem sem változik...

A stílus maga az ember, és ahogy a tiedét elnézem, még egy tolvajnak is különb, nemdebár.

Felfogtam a feltételes módodat. Arra válaszoltam, nyilván ennek értelmében feltételes módban. Csak én nem emelem ki és írom be, hogy "ha".

Recskázni moziban? - Erre nem áll módomban reagálni, annyir aaz alja szint...

#39509: Nagyon megijedtem. Ha gondolod, ezzel kapcsolatban PM-ben írj, és a végére járunk a dolognak.

#39507:: Majdnem az összes zeném legális. (Feltételezem, nagyságrendekkel töb,b mint a tieid...) Az XP-m és a freeware programjaim viszont egytöl egyig azok, na, ehhez mit szólsz. Lehetetlen, mi? (...és csak free programokat használok!) Nem az, csak körül kéne nézni, mielött széjjel lopod az agyadat...

A cinikusságod pedig nem teszi érzékelhetetlenné mélységes butaságodat, ezért felesleges álcázni.

#39511: Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintéséről van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netről.
  • sandor8206
    KaralábéKommandó 6.-Kibaszott kemény:-) rég röhögtem ennyire!
    Esküszöm csináljanak egy ilyen filmet:-)
    Nagyon jó hsz, végre valakik értik miről dumál itt az ember! Mindenki azt néz és ott amit akar.
    Nem tudom én vagyok fura vagy más nem normális, de ebben a topicban is írnak lehangoló kritikákat az én kedvenc filmjeimről mégse verem ki a balhét, mert belátom minden ember más és más, ha pedig jót ír akkor írok pár helyeslő hsz.
    Aki moziba, aki cam-os, aki dvdrip-es senki sem különb a másiktól ezáltal. Amúgy semmi bajom batmannal, no country..stb se a fanakkal (mint mindenkinek meg van a maga véleménye), amíg azok nem verik a nyálukat a másikra.
  • Dynamic
    Abba hagyhatnád ezt a szánalmasozást.Van akinek meg a Karalábé Kommandó 6. az év filmje.Ennek fényében joggal anyázhatna, hogy azt meg te nem nézted meg moziban.Egyszerűen nem értem, hogy milyen alapon veri valaki az asztalt, ha én adott esetben nem moziban nézem meg(de moziban fogom) a Batmant.Milyen alapon dönti el valaki, hogy ezt és ezt a filmet "kötelező" moziban megnézni?Ezt mondjuk a játéktopikokban sem értettem: mindenki a saját kedvencét kiáltja ki boltban kötelezően megvásárolandónak.Év filmje, év játéka...és akkor mi van, ha engem ennek ellenére sem érdekel annyira, de mégis kíváncsi vagyok rá?
    Szerintem csak annak lehetne joga anyázni, aki soha nem tölt le, hanem az összes filmet moziban nézi vagy dvd-n veszi.Ilyen meg hát ugye nincsen...
  • sandor8206
    Amúgy esküszöm ez a legkeményebb, és nincsenek fanatikus emberek?
    "Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkező rendőrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják"
    És 20 éves? Ha buli akart lenni le a kalappal előtte, de ha rajongó a legszánalmasabb dolog egyike.
  • fifi
    "Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj. "

ezért a tolvajos hasonlatért meg örülhetsz, hogy fórumon vagyunk nem pedig szemtől szemben, mert ezt tképpen kikérem magamnak...
  • fifi
    csak én nem értem a kérdést...
    én ezt a filmet max akkor fogm megnézni, amikor 990 lesz a benzin kúton... :)
    sry
  • sandor8206
    Gondolom az összes progid és zenéd legális?!
    Amúgy kit érdekel a dvdrip, az jó minőség. Sörbe is csak az illegálisat szeretem, a monitorom is illegális, a házunk mögötti szeméttelepről hoztam vagy 3 szart abból raktam össze.
    Amúgy napi kapcsolatban vagyok Nolan bácsival, mint a
    BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE! és azt mondta nyugodtan mehet a cam-os verzió csak vegyünk fel közben batman maszkot,a respect miatt.
  • fifi
    "A hat sör egy film alatt máris jellemez."
    köszi, bár nem tudom ki a faszom is vagy te, hogy véleményt mondj ez alapján rólam.. okos gyerek vagy látom...
    másik, hogy nem tudom miből vontad le, hogy nem járok moziba, mert bár geciokos vagy, nemtudom feltűnt-e, hogy a mondatom elején ott van: mivan, HA...
    tehát remélem annyi agyad van, hogy értsed: nem így van, nem így történt, de mi lenne HA így lenne...
    bár sajnos sztem annyira el vagy vakulva, annyira be vagy gyepesedve egy szaros batman film miatt, hogy nem, érted meg a lényeget... nem baj jó recskázást a moziban.
  • Harry Seldon
    #39499: Semmi. Semmi közöm ahhoz sem, ha valaki otthon veri a feleségét-gyerekeit, vagy ha abban leli élvezetét, hogy könyveket éget el a sütőjében. Azonban ha tudomást szerzek róla, óhatatlanul is véleményt formálok erről.

#39500 és #39501:

Először is, egy posztban már nem megy? Hmmm... Szerinted az "szar", ha én adok a minőségre, és szeretek úgy nézni filmet, hogy mindent látok és hallok? Egyre viccesebb vagy. Érted, nem a film mint művészeti alkotás értéke csökken, csak azért, mert letölthető kamerás változatban, hanem az adott ember igényesség alapú megítélése, aki halandó időt áldozni ennek a mocsok verziónak a megtekintésére. Aztán ez alapján mond egy akármilyen véleményt. Vicc.

Én nem csak a Batmannal vagyok így, semmiféle kamerás verziót nem vagyok hajlandó megnézni. És mielött még jönnének a DVDRippes válaszok: Nem, ami jó film, azt én megveszem, és nem kiírom CD/DVD-re, filctollal rá a címe, oszt jóvan...

#39502: Nincs semmi, mi lenne? A hat sör egy film alatt máris jellemez. A kamerás verzió megnézése csak további hab a tortán.

Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj.
  • sweech
    de ha tényleg hidegen hagy, miért nem várod meg a dvdrip-et? :D
  • sandor8206
    Na ezt nem értik meg.
    Aláírás:
    BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!
  • fifi
    és mi van, ha engem totálisan hidegen hagynak az ilyen Batman és hasonszőrű filmek.. megnézem itthon CAm-ban, megiszom közben 6 sört a végén azt mondom, ejj egész jó film volt, vagy hogy ejj egészen szar és kész...
    ezzel letudva a dolog...
    nem értem mitől kevesebb, rosszabb ember az aki egy ilyen túlhypeolt baromságban nem áll be a a közösen filmre recskázók táborába...
  • sandor8206
    Hát nem tudom, eddig mindig csak a TDK-ra indultak be a szócsövek.
    Van egy harmadik lehetőség, számunkra a film csak egy film.
    Aláírás:
    BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!