1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harry Seldon
    #39499: Semmi. Semmi közöm ahhoz sem, ha valaki otthon veri a feleségét-gyerekeit, vagy ha abban leli élvezetét, hogy könyveket éget el a sütőjében. Azonban ha tudomást szerzek róla, óhatatlanul is véleményt formálok erről.

#39500 és #39501:

Először is, egy posztban már nem megy? Hmmm... Szerinted az "szar", ha én adok a minőségre, és szeretek úgy nézni filmet, hogy mindent látok és hallok? Egyre viccesebb vagy. Érted, nem a film mint művészeti alkotás értéke csökken, csak azért, mert letölthető kamerás változatban, hanem az adott ember igényesség alapú megítélése, aki halandó időt áldozni ennek a mocsok verziónak a megtekintésére. Aztán ez alapján mond egy akármilyen véleményt. Vicc.

Én nem csak a Batmannal vagyok így, semmiféle kamerás verziót nem vagyok hajlandó megnézni. És mielött még jönnének a DVDRippes válaszok: Nem, ami jó film, azt én megveszem, és nem kiírom CD/DVD-re, filctollal rá a címe, oszt jóvan...

#39502: Nincs semmi, mi lenne? A hat sör egy film alatt máris jellemez. A kamerás verzió megnézése csak további hab a tortán.

Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj.