[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Harry Seldon #39513 Tudod, nem vagyok senki. Csak "valakiknek" lehet véleménye? Nem hinném. Így hát a véleményem adott. Pörögjél még rajta, más úgy sem megy neked. És természetesen a véleményem sem változik...
A stílus maga az ember, és ahogy a tiedét elnézem, még egy tolvajnak is különb, nemdebár.
Felfogtam a feltételes módodat. Arra válaszoltam, nyilván ennek értelmében feltételes módban. Csak én nem emelem ki és írom be, hogy "ha".
Recskázni moziban? - Erre nem áll módomban reagálni, annyir aaz alja szint...
#39509: Nagyon megijedtem. Ha gondolod, ezzel kapcsolatban PM-ben írj, és a végére járunk a dolognak.
#39507:: Majdnem az összes zeném legális. (Feltételezem, nagyságrendekkel töb,b mint a tieid...) Az XP-m és a freeware programjaim viszont egytöl egyig azok, na, ehhez mit szólsz. Lehetetlen, mi? (...és csak free programokat használok!) Nem az, csak körül kéne nézni, mielött széjjel lopod az agyadat...
A cinikusságod pedig nem teszi érzékelhetetlenné mélységes butaságodat, ezért felesleges álcázni.
#39511: Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintéséről van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netről.