106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tegnap volt szerencsétlenségem megtekinteni a Hancock című filmet...
röviden annyi a véleményem, nem filmgyártás az ami most az USA-ban folyik. ez a film ennek ékes példája volt.
fájdalmasan semmitmondó baromság az egész
2/10 ,de csak a nő miatt -
sandor8206 #39618 szerintem meg mindkettő jó, de az EQ nekem is jobban tetszett. Mind2őnek nagyon jó a történetvezetése, a kis (vagy nagy) csavarokkal+azért az eksön és trükkök(inkább MR-ban) is nagyon jók mind2őben és a színészi alakítások(Tom C és C. Bale is nagyon jó) nem csodálom hogy együtt említették őket, már a stílus végett is. -
Na, azé nekem az EQ jobban tetszett és milliomod költségvetésből! :D -
Minority Report 8/10, egy szint szvsz az Equilibriummal.
Hancock 6.5/10, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, akár még folytatásos moviet is csinálhattak volna. -
Szánalmas vagy!! (hogy csak 1x láttad
) Én már 3x néztem meg, szóval én vagyok az igazi igénytelen állat...
Amúgy
I'm not there -
Iszonyat jó film. Kár hogy csak most tudtam megnézni, 15 éve Dylan rajongó vagyok, és ez a film rendesen odatesz.
batman és joker egy filmben újra :)
10/10 -
A Mamma Mia! nagyon jo musical. Bajos :) foleg ha Abba is teccik akkor az mar nyertes. -
osztálytársaim nézték moziban és azt mondták nekem hogy nagyon jó, sok poén van benne, ők nagyon élvezték...
lehet én is meglsesem majd:) -
Jó film ez a Mamma Mia?
Láttam, hogy írtál róla, de hasonlítsd is valamihez, hogy képben legyek. Meryl Streep-et imádom, musicaleket szeretem, SZÍNVONALAS romantikus vígjátékokból pedig kegyetlen kevés van és ez annak tűnik! -
Volt lakalmam megnezni magyar szinkronnal a
MAMMA MIA!
c. filmet! Elotte angolul lattam!
Na kerem alasan! A magyar szinkronnal semmi baj sincs...
DE AZ EG ALDJA MEG AZT, AKI KIGONDOLTA, HOGY MI LENNE HA FELIRATOZNAK A DALOKAT!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
EKKORA SZART EN MEG ELETEMBEN NEM LATTAM!
Ha valakinek itt lesz alkalma a magyar szinkronost megnezni annak elore szolok, hogy a ABBA dalok felirataira kulon figyelmet szanjon mert FELHABORITOAN LOL a forditas :DDD
Kesz vagyok :D -
??? -
ROHELY TOP 1 -
ez nálam 10*/10-es
King Kong(2005) : 8/10 -
Top Secret
10/8
Hát ez nagyon király:D:D azok a poénok
-
Flawless
7/10
Messze van a "hibatlan" krimitol, de lekoti az ember figyelmet szinte vegig.
Fordulatoktol sem mentes, amit ugyesen alkalmaztak az elcsepelt klisek nelkul.
Es persze Demi Moore meg mindig gyonyoru. ;) -
Asterix az Olimpián 7/10
Jobb volt mint az első kettő. Bár nekem igazából a régi asterix -ek tetszettek. Mert azok rajzfilmek. Valahogy a filmes effektekkel nem lehet azt vissza adni.
Egyszer megnézhető. Mindenkinek. A Poénok aktuálisak - legalább azokon változtattak...
-
:D
ugy látom michael bay szurja leginkább a szemét, még párbajra is kihivta :) -
Aki ilyen gyökér, annak egyetlen filmjét sem nézem meg -
Harry Seldon #39602 Én? Magasságokból? Valami nagyon rossz hangsúlyt adsz ezek szerint a posztjaimnak... -
nézd én nem fogok itt senkit téríteni, pláne téged nem, hiszen akkora magasságokból beszélsz, hogy biztosan nem vagy rászorulva...
-
sandor8206 #39600 Hál Istennek én nem láttam az összes Uwe-filmet, csak a Király nevében láttam, és nem lett volna vele semmi gond, egy átlagos film lett volna,közepes színészi alakításokkal, tipikus történettel ,de egy "Gyűrűk Ura" típusú fantasy filmbe (A "Mester" hasonlította hozzá), berakni kínai harcművészeti jeleneteket, és a végső döfés a "ninják". Az egész filmet nálam a béka segge alá nyomta.+ne csináljon fantasyt ha nincs rá pénz.
És állítólag ez az egyik legjobb filmje, szóval én se vagyok kíváncsi a többire. -
Postal az egyben ízléstelen és szar is. -
(1,299 votes)
ennyi szavazatból nem nagyon lehet megállapítani hogy jó vagy szar... gond pedig az hogy Uwe Boll filmjeit sok majomgyerekek divatból nyomják rá imdbn 1-eseket, ugy hogy nem is látták... -
Harry Seldon #39597 Látom, imádsz alapból védhetetlen dolgok mellett kiállni. :)
Én ugyan még nem láttam a Hearth of America c. művét, de ez csak annak köszönhető, hogy két-három filmjét viszont volt szerencsém megnézni.
Igen, tök kirekesztő, elfogult, fikázó állat vagyok, amiért a 99% fekálián kívül nem látom meg azt a bizonyos - és állítólagos - 1% gyöngyszemet... - és ez alapján nem lettem U.B.-fan. És igen, tökre divatból fikázom ezt a géniuszt, és nem láttam tőle semmit. (kifelejtettem valamit? ja, igen, recskázzak tovább a batmanra...)
Egyébként meg: A rendező úr életműve összességében néző riogató, így nem értem, miért csodálkozol, ha U.B. neve szóba kerül, akkor röhej és nevetség tárgya lesz - azonnal.
De aztán lehet, hogy csak a plebs ostobaságának köszönhető ez, miközben a filmértő úri közönség gigantikus intellektuális kalandokban vesz részt egy-egy U.B. film alatt...
Hiába no, boldogok a lelki szegények, igaz? -
imdb 4.1... biztos kiemelkedő Uwe alkotás ez is
nem, amúgy nem láttam... mivel nem nézek Uwe filmeket már :) az indok a #39593 -ban van :) -
Szia! Ha U. Boll akkor az automatikusan szar. -
aha
pl láttad tőle a Hearth of America című filmet? -
ha Uwe Boll akkor csak szar lehet
:P -
vigyázz, mert mindjárt bemondja valaki, ha U.Boll, akkor automatikusan szar... :) -
Valaki látta már az Uwe Boll féle Postal-t? Az előzetesek és az interjúk szerint qrvajó :) -
Azért nyugodtan meg lehet nézni, bár lelőtte az egyik komoly poént, a hülyéje részben még félre is értette, a másikat meg fel sem fogta. Ha valós kort adott meg az adatainál, akkor igazából rémisztő, hogy mennyire képtelen a legminimálisabb összefüggések felismerésére is (és nem csak a Machinist-re gondolok, hanem a többi hozzászólására is).
-
Hivatali patkányok 7/10
Tortúra 8/10 -
A gépész tényleg patent film, de az Amerikai Psycho-ban is nagyot alakít Bale. -
übazmeg
asszem elnyerted az "a legegyszerűbb csokker aki ebbe a topikba valaha betette a lábát" díjat -

-
sandor8206 #39585 Én se láttam még a Gépészt! És hál Istennek nekem még sikerült elolvasni a hsz-t, így egy filmmel kevesebbet kell megnéznem. Nagyon köszönöm! Miért nem lehet használni a spoilert, legalább kiírni ha nem is a makrót használod. Ok hogy nem mostani film, de attól még van aki nem látta és lelőtted a film poénját, akármilyen sablonos, Orionk. -
#39574 -
Ezt én akartam picsába:DD -
De melyik film ?:DD -
igénytelen vagy, nulla vagy meg hasonlók
:D -
én mikor megláttam hogy Orionk barátunk írta, azonnal tovább olvastam:D