1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harry Seldon
    Látom, imádsz alapból védhetetlen dolgok mellett kiállni. :)

Én ugyan még nem láttam a Hearth of America c. művét, de ez csak annak köszönhető, hogy két-három filmjét viszont volt szerencsém megnézni.

Igen, tök kirekesztő, elfogult, fikázó állat vagyok, amiért a 99% fekálián kívül nem látom meg azt a bizonyos - és állítólagos - 1% gyöngyszemet... - és ez alapján nem lettem U.B.-fan. És igen, tökre divatból fikázom ezt a géniuszt, és nem láttam tőle semmit. (kifelejtettem valamit? ja, igen, recskázzak tovább a batmanra...)

Egyébként meg: A rendező úr életműve összességében néző riogató, így nem értem, miért csodálkozol, ha U.B. neve szóba kerül, akkor röhej és nevetség tárgya lesz - azonnal.

De aztán lehet, hogy csak a plebs ostobaságának köszönhető ez, miközben a filmértő úri közönség gigantikus intellektuális kalandokban vesz részt egy-egy U.B. film alatt...

Hiába no, boldogok a lelki szegények, igaz?