106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ááá. onnan folytatódik, ahol az előző befejeződött. Jeges víz, mentőcsónakok, didergés. -
eleve mi értelem lenne megint elsüllyeszteni? :) -
sandor8206 #39699 tényleg pedig azt hittem kifagyasztják DiCapriot 
ok 3 éves,amúgy én csak most láttam annyira megütött, nagyon nagy
De akkor is zseniális ez a Derek Johnson -
LOL! ez egy fake trailer, már vagy 3 éves kint van, nézd meg a video leírásánál :Fake trailer of the sequel to Titanic -
sandor8206 #39697 ja lesz, nézd meg! 

Zseniális rendező ez a Derek Jhonson -
nee, lesz Titanic2???
Amúgy évekig úgy voltam a Titaniccal, hogy egy gáz film, amikor először láttam, végig röhögtem, aztán most, hogy kevesebb jó filmet csináltak -jöttem rá, hogy bizony azért eléggé ott volt az a film.
Máté Péter effektus.. -
Ma jöttem rá, hogy Batman=Preston pap xD -
sandor8206 #39694 Fent van a Youtube-on a Titanic 2 előzetese, aki nem látta nézze meg.
Zseniális egy film lesz, szerintem jobb lesz az első résznél:-)
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 -
Most az Út a vadonba a top1 :)
Visszatérve rá zseniális a Byron idézet az elején. -
De akkor nem egyedül! :P Megyek veled! :D Ezt nem hagynám ki... :D -
Nákunk is :D -
Misery 8/10
Üres Város 9/10
Texasi Láncfűrászes mészárlása 7/10 -
igen, azt. már elég régóta lehet tudni. szerencsére megbukott az első rész. persze emiatt van a 3 hét késés is, de ezt a szinkron hiánya nálam pont kárpótolja -
már megvan a jegyem 4 napja :) -
ezzel azt akarod mondani hogy a mozikban felirattal fog menni? mert akkor megyek is a premierre -
sajnos arra várnunk kell addig, amíg valaki felveszi a TV-jét (ami remélhetőleg valami fekete-fehér 10 colos lesz), hiszen csak a DVD-n lesz szinkron. de nem baj, megvárjuk! :D -
nem lennék meglepve ha ez az a felirat lenne, amivel én néztem meg a Hortont, mert az valami botrányos, tele félrefordításokkal.... -
Fene a pofád!!!111
:DDDDDDD -
Lipi1980 #39683 Taxidermia
Betegesen zseniális - Zseniálisan beteges
Nagyon jó operatőr munka, nagyon jó, nagyo jó... -
már alig várom hogy kijöjjön a magyar szinkronos kamerás változat 

[viccel] -
Mar csak 3 nap és BATMAN tududududududududuuddudu :D -
-
opensubtitles.org-on van -
Horton hears a who hoz nincs meg se angol se magyar felirat? az a komoly. ilyet se sokat lattam maeg a feliratok.hu-n -
Hancock 9/10
Végre egy olyan film, ahol nem csak a látványra helyezték a hangsúlyt. A történet fantastikus. Csak a végét szúrták el egy kicsit. Más befejezés jobb lett volna. De nagyon jó film. -
Hancock
Látványilag odab@szott, mást nem nagyon tudok kiemelni. Azért lekötött simán arra a 85-90 percre.
6/10
Sleepers - Pokoli lecke
Régebben láttam már, de csak körvonalakban emléxem rá. Színészgárda elég erős lett, film 1. fele a gyermekkorukat mutatja meg a főszereplőknek, milyen kínszenvedéseket eltűrniük a javítóintézetben, a 2. fele bíróságon játszódik.
7.5/10 -
Heat 7.5/10
Színészek szenzációsak, a film is rendben van, Mann remekművet alkotott. A hangulata nekem annyira nem jött be, de így is jó volt. -
Parancsolj, ez lesz az:
Earth Star Voyager (1988).
A magyar tv-ben Csillagutasok néven ment.
Sajnos úgy látom nem jelent meg se vhs-en se dvd-n, de ezen a youtube-os linken a kommentelők között van akinek megvan mind a 4. része. -
teljesen egyetértek -
sandor8206 #39672 Wanted
Spoileres,ha egyáltalán ezek azok, hisz a film elég sablonos, az egyetlen csavar lerágott csont. Szóval én szeretem a jó filmeket, mindegy milyen ,minden típusba lehet jót alkotni, és én "mindenevő" vagyok. Amúgy nem kezdődött rosszul,amig a srác átlagos de utána...
Szóval nálam Wanted 10/2 nem vártam sokat, de alulmulta. Lehet bennem van a hiba de én attól több magyarázatot várok egy filmtől, miért tudsz kanyart lőni, autót vezetni lábbal a motorháztetőn, metrón futni"mert mi vagyunk a gyilkosok" nekem elég lett volna pár mondat , hogy kaptak valami képességet stb, de ezt ne nekem kelljen már hozzágondolni-a kiképzéses jelenetek nevetségesek (agyonvernek újra és újra, 1ből lövöm a kanyart a Jolie elém áll,a kedvencem a dagadt hentessel való késpárbaj), ettől még Van Damme-é is jobb volt a Véres Játékban. Ok, belátom látványfilm akar lenni, de annak is rossz számomra. -
hát ja, itt az ultimate crossed arm shooter deadyl weapon... :D halálos mi? :)
-
én is egyetértek, 30 perc után nem bírtam többet belőle :|
nem mellesleg a főszereplő is egy vicc. ilyen színészeket honnan szalasztanak? mintha nem is lenne ott a srác, annyira semmittelen a játéka... -
Jaja, én is ezt gondolom. Én is szeretem a MINŐSÉGI látványfilmeket, de ez közel sem volt az. -
nincs baj a látványfilmekkel, ha a körítés megüt egy minimum szintet... de a Wantednél szerintem ez nincs így, nem tudom élvezni a látványt, mert a sok hülyeség felbosszant -
Én sem különösebben, de eleget olvastam utána. De enélkül is szar szvsz, nagyon nem jött be, sajnos ez is csak egy látványfilm akart lenni. -
én nem ismerem az eredeti képregényt, még is szarnak találom a Wanted -et :) mint film egy katasztrófa... -
Man on Fire 9.5/10
Kibaszott jó film, Denzellel együtt.
Wanted 5/10
Ez nem jött be. Értem én, hogy képregény adaptáció, meg minden, de akkor legalább ne térne el szinte teljes mértékben a képregénytől. -
Mennyetek MTV1-re mert 15:00-kor kezdődik "Az elveszett aranyvonat fosztogatói" (Corto Maltese: La cour secrete des Arcanes) című francia-olasz-luxemburgi animációs film... -
itt a nagy SK filmezés közben remélem a "sósenk" csak azért marad ki, mert már mindenki 100x látta :) -
fú a riding the bullet milyen unalmas film volt...