[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #39672 Wanted
Spoileres,ha egyáltalán ezek azok, hisz a film elég sablonos, az egyetlen csavar lerágott csont. Szóval én szeretem a jó filmeket, mindegy milyen ,minden típusba lehet jót alkotni, és én "mindenevő" vagyok. Amúgy nem kezdődött rosszul,amig a srác átlagos de utána...
Szóval nálam Wanted 10/2 nem vártam sokat, de alulmulta. Lehet bennem van a hiba de én attól több magyarázatot várok egy filmtől, miért tudsz kanyart lőni, autót vezetni lábbal a motorháztetőn, metrón futni"mert mi vagyunk a gyilkosok" nekem elég lett volna pár mondat , hogy kaptak valami képességet stb, de ezt ne nekem kelljen már hozzágondolni-a kiképzéses jelenetek nevetségesek (agyonvernek újra és újra, 1ből lövöm a kanyart a Jolie elém áll,a kedvencem a dagadt hentessel való késpárbaj), ettől még Van Damme-é is jobb volt a Véres Játékban. Ok, belátom látványfilm akar lenni, de annak is rossz számomra.