106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    érdemes.
  • Blasta
    Brávó, én is azt tenném
  • jAsOn VoOrHeEs
    [url=http://www.hirszerzo.hu/cikk.morgan_freeman_tulvan_az_eletveszelyen_.75024.html]Morgan Freeman túl van az életveszélyen[url]
  • sweech
    oké, akkor felmegyek pestre A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBA a Dark Knight miatt.
  • tugyiti
    ike köszöjöm szépen már veszem is ki a tékából :***
  • Blasta
    tuttam :)))
  • Loál János #39735
    Return of the Living Dead.
  • Blasta
    Gyerekek, ne bénázzatok már a szinkronos TDK-val!

(hogy mindenki megértse, kiemelem)

A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBAN A LEGTÖBB FILMET BEMUTATJÁK EREDETI NYELVEN, FELIRATOSAN, ÍGY A DARK KNIGHT-OT IS!!!!!
  • Blasta
    Szóval azért vonsz le egy pontot a film értékéből, mert a magvasabb mondanivalóját a terembe nem illő emberek nem érthetik meg?

Mint mindig, most is logikus vagy...
  • Sephi
    A szerda esti az nem szinkronos.
  • Lipi1980
    És az a kis bűvészes rövidfilm előtte?
    Hát azon sírva röhögtem!
    Zseniális...
  • Lipi1980
    WALL-E - 9/10
    Azért vonok le egy pontot, mert szerintem a megcélzott közönség (akikkel a mozi tele volt = volt olyan 5-6 éves kislány aki mellettük a film második felét állva izgulta végig, édibédi) nem biztos, hogy fel tudja fogni ezt a durván negatív jövőképet, ami sajnos igencsak reálisnak tűnik, és nem 700 év múlva...

Utoljára a Szörny Rt. fogott meg ennyire az aranyosságával, kedvességével, gyerekességével...
  • tommyg
    hála istennek énse vagyok kiváncsi az ótvar szinkronra
  • Tikal #39728
    tuti hogy szinkronos lesz? az est.hu-n még feliratosnak van irva minden mozinál...

• tugyiti
    Sry de hátha itt tudjátok:
    Szóval láttam még gyerekkoromba egy horror filmet,és nem tudom a címét.
    Annyira emlékszem hogy valami temetőbe belemos az eső valami gázt vagy füstöt és felkelnek a halottak meg valami fél kutya ráugrik egy emberre.
    No ennek kellene a címe:CCcc köszi előre is ha esetleg valaki tudja....
    (kb.20 éve láttam asszem)
  • miki36
    Fargo
    7/10

Truman Show
    9/10
  • Monoton
    Máshol ezt írják:

A filmsztár mellett ült egy női utas is, kettejüket mentőhelikopterrel szállították egy memphisi kórházba. A legtöbb hírügynökségi jelentés szerint Morgan Freeman állapota kritikus, néhány helyi lap viszont úgy tudja, a filmsztár beszélt, mielőtt betolták volna a mentőhelikopterbe, sőt egyes kórházi források úgy tudják: már felült ágyában.
  • Monoton
    Az újságíró elmondta, a kocsi annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani Freemant a járműből.

Freeman magánál volt, amikor kiemelték a roncsok közül, beszélgetett és viccelődött a mentőkkel, valamint a kíváncsiskodókkal - mesélte McFerrin.

• Monoton
    Azt írták az űjságok hogy az anyja és a nővére feljelentették mert bántalmazta őket.
  • Gnome
    nonszensz link, mivel a kérdésemhez semmi köze (nekemmeg a yahoo!news-hoz) de köszönöm...közben eszembejutott, h megütötte az anyját gondolom arra értetted h megőrült.
  • Sephi
    En pont azert megyek, mert egy ilyen alkotast nem fogok megnezni a remek magyar szinkronnal. Sajnos mar tudom kik a "szinkron muveszek".
  • Sephi
    Kicsit kellene olvasni a netet.

OFF

Heath Ledger
  • Sceleton
    Én is mennék a premierre... De 23 -tól dolgozom... :'(
    ÉS ma kérdeztem meg: Csak a premier lesz feliratos... Csütörtöktől szinkronos lesz... Legalább is az IMAx-ban.
  • HeadHunter86
    Szerda éjjel megyek Dark Knigt premierre :) 0:00-kor kezdődik. Wááá de várom.
  • Ams
    Szeretlek Morgan! Jobbulást!
    X

[/sarcasm]
  • Gnome
    hogyérted, h Bale megőrült?
  • Sceleton
    Örülök, hogy Morgen -nek nem esett semmi komolyabb baja...
  • Sceleton
    Múmia 3 - A Sárkánycsászár sírja 5/10

Az Effektusok (főleg a hang), nagyon ott vannak.
    Póénos beszólások ebben is vannak, de nagyon kevés az új.
    Sokszor olyan érzésem volt, mint ha az első kétrészt látnám, csak más háttérrel.
    A Story teljesen kíszámítható...
    Eve... Sajnálom, hogy nem Rachel Weis... nagyon ront a helyzeten...
    Nagyon sok olyan dolog volt a filmben, ami nem tetszet...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kínai sárkány -ban semmi Keleti jelelemző nem volt felfedezhető. Inkább Európai Sárkány volt. Kissebb módósítással.
    Vicces volt, hogy a dinamit kanócát eloltja a hó...
    A Yetik jó ötlet volt.
    A Sárkánycsászár egy nagy nulla volt... Imhotep sokkal keményebb volt. Illetve azt nem értem, hogy miért nem Imhotep -et hozták vissza. Sokkal durvább lett volna...
  • Ams
    keith?
  • precision
    azt olvastam most hogy közvetlenül a baleset után magánál volt, még viccelődött is az egyik mentőssel... remélem meggyógyul
  • Sephi
    "He's resting quietly and has some fractures. Nothing life-threatening. Nothing permanent," Luckett told the newspaper. "He's in good spirits, but he's in some pain."

Na... megsem akkora a baj.
  • Sephi
    Nagyon ideges leszek ha o is meghal... .................. baaz.
  • precision
  • desigo
    ennyibe kerül egy IMDB első hely ...
  • Sephi
    Morgan Freemen halalan van. Baszott durva autobalesete volt :((((((

NOLAN ELADTA A LELKET.... Keith meghalt... Bale megorult... Morgen baleset...
  • desigo
    WALL·E 10/10

Aranyos szereplők,nagyon jó kis kerek történet.
    Talán a zenékre lehetett volna kicsit jobban rágyúrni.

nagy hiba volt szinkronnal megnézni :/
  • Tatyla
    Wall-E

tuti kis animációs film,kérdés a cg-t meddig lehet még csiszolni? 9/10
    előtte a kis bűvészes rövid film is zseniális...
  • tep
    Stephen King-Sometimes They Come Back : 8/10
  • ForzaInter
    most néztem meg a The Bucket List című filmet, nagyon jó film volt, vhogy véggig olyan érzésem volt hogy többet vártam, de utolsó 30 perc marha jóra sikeredett, nem húzták el a filmet, és meghatü volt, megy fav filmek közé:) 8.5/10.
  • Harry Seldon
    Tegnap megnéztem az Eseményt.

Elég eseménytelen film volt... Érdekes kísérletnek tünt a fák, növények filmezése, megpróbálván azokat valamiféle fekete seregként beállítani. Legközelebb mi lesz? A pillangók bosszúja?

Az lapötlettel nekem semmi bajom nics, csakhogy ez nem moziba való, hanempéldául egy sci-fi magazinba, novellának.

Én ugyan végig néztem - a barátnőm feladta és bealudt -, de csak azért, hogy lássam, mennyire lesz sablonos az egész. Az lett. C-kategóriás horrorfilmek végénél szoktak ilyen "megoldásokat" alkalmazni...

Ami tetszett, az a vér hiánya. Nem kellett mindne halálesetet nagytotálban mutatni. Azonban a rendező egy valamit elmulasztott - és ismerve a mai közönség ingerküszöbét, ha alkalmazza a dolgot, akkorjóval nagyobb sikert ért volna el -, méghozzá azt, hogy bemutassa a nagyvárosban a tömeges öngyilkosságokat. Amit mutatott, az nem érte el az ingerküszöböt. Ennél sokkal többre kiváncsi a plebs.

Nekem ez a része teljesen elég volt, de mondom, ez egy vásznon igen hálátlan alapötlet volt. Nem filmre való.