106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
érdemes. -
Brávó, én is azt tenném -
[url=http://www.hirszerzo.hu/cikk.morgan_freeman_tulvan_az_eletveszelyen_.75024.html]Morgan Freeman túl van az életveszélyen[url] -
oké, akkor felmegyek pestre A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBA a Dark Knight miatt. -
ike köszöjöm szépen már veszem is ki a tékából :***
-
tuttam :))) -
Return of the Living Dead. -
Gyerekek, ne bénázzatok már a szinkronos TDK-val!
(hogy mindenki megértse, kiemelem)
A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBAN A LEGTÖBB FILMET BEMUTATJÁK EREDETI NYELVEN, FELIRATOSAN, ÍGY A DARK KNIGHT-OT IS!!!!! -
Szóval azért vonsz le egy pontot a film értékéből, mert a magvasabb mondanivalóját a terembe nem illő emberek nem érthetik meg?
Mint mindig, most is logikus vagy... -
A szerda esti az nem szinkronos. -
Lipi1980 #39731 És az a kis bűvészes rövidfilm előtte?
Hát azon sírva röhögtem!
Zseniális... -
Lipi1980 #39730 WALL-E - 9/10
Azért vonok le egy pontot, mert szerintem a megcélzott közönség (akikkel a mozi tele volt = volt olyan 5-6 éves kislány aki mellettük a film második felét állva izgulta végig, édibédi) nem biztos, hogy fel tudja fogni ezt a durván negatív jövőképet, ami sajnos igencsak reálisnak tűnik, és nem 700 év múlva...
Utoljára a Szörny Rt. fogott meg ennyire az aranyosságával, kedvességével, gyerekességével...
-
hála istennek énse vagyok kiváncsi az ótvar szinkronra -
tuti hogy szinkronos lesz? az est.hu-n még feliratosnak van irva minden mozinál...
-
Sry de hátha itt tudjátok:
Szóval láttam még gyerekkoromba egy horror filmet,és nem tudom a címét.
Annyira emlékszem hogy valami temetőbe belemos az eső valami gázt vagy füstöt és felkelnek a halottak meg valami fél kutya ráugrik egy emberre.
No ennek kellene a címe:CCcc köszi előre is ha esetleg valaki tudja....
(kb.20 éve láttam asszem) -
Fargo
7/10
Truman Show
9/10 -
Monoton #39725 Máshol ezt írják:
A filmsztár mellett ült egy női utas is, kettejüket mentőhelikopterrel szállították egy memphisi kórházba. A legtöbb hírügynökségi jelentés szerint Morgan Freeman állapota kritikus, néhány helyi lap viszont úgy tudja, a filmsztár beszélt, mielőtt betolták volna a mentőhelikopterbe, sőt egyes kórházi források úgy tudják: már felült ágyában. -
Monoton #39724 Az újságíró elmondta, a kocsi annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani Freemant a járműből.
Freeman magánál volt, amikor kiemelték a roncsok közül, beszélgetett és viccelődött a mentőkkel, valamint a kíváncsiskodókkal - mesélte McFerrin.
-
Monoton #39723 Azt írták az űjságok hogy az anyja és a nővére feljelentették mert bántalmazta őket. -
nonszensz link, mivel a kérdésemhez semmi köze (nekemmeg a yahoo!news-hoz) de köszönöm...közben eszembejutott, h megütötte az anyját gondolom arra értetted h megőrült. -
En pont azert megyek, mert egy ilyen alkotast nem fogok megnezni a remek magyar szinkronnal. Sajnos mar tudom kik a "szinkron muveszek". -
Kicsit kellene olvasni a netet.
OFF
Heath Ledger -
Én is mennék a premierre... De 23 -tól dolgozom... :'(
ÉS ma kérdeztem meg: Csak a premier lesz feliratos... Csütörtöktől szinkronos lesz... Legalább is az IMAx-ban. -
Szerda éjjel megyek Dark Knigt premierre :) 0:00-kor kezdődik. Wááá de várom. -
Szeretlek Morgan! Jobbulást!
X
[/sarcasm] -
hogyérted, h Bale megőrült? -
Örülök, hogy Morgen -nek nem esett semmi komolyabb baja... -
Múmia 3 - A Sárkánycsászár sírja 5/10
Az Effektusok (főleg a hang), nagyon ott vannak.
Póénos beszólások ebben is vannak, de nagyon kevés az új.
Sokszor olyan érzésem volt, mint ha az első kétrészt látnám, csak más háttérrel.
A Story teljesen kíszámítható...
Eve... Sajnálom, hogy nem Rachel Weis... nagyon ront a helyzeten...
Nagyon sok olyan dolog volt a filmben, ami nem tetszet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kínai sárkány -ban semmi Keleti jelelemző nem volt felfedezhető. Inkább Európai Sárkány volt. Kissebb módósítással.
Vicces volt, hogy a dinamit kanócát eloltja a hó...
A Yetik jó ötlet volt.
A Sárkánycsászár egy nagy nulla volt... Imhotep sokkal keményebb volt. Illetve azt nem értem, hogy miért nem Imhotep -et hozták vissza. Sokkal durvább lett volna... -
keith? -
azt olvastam most hogy közvetlenül a baleset után magánál volt, még viccelődött is az egyik mentőssel... remélem meggyógyul -
"He's resting quietly and has some fractures. Nothing life-threatening. Nothing permanent," Luckett told the newspaper. "He's in good spirits, but he's in some pain."
Na... megsem akkora a baj. -
Nagyon ideges leszek ha o is meghal... .................. baaz. -
-
ennyibe kerül egy IMDB első hely ... -
Morgan Freemen halalan van. Baszott durva autobalesete volt :((((((
NOLAN ELADTA A LELKET.... Keith meghalt... Bale megorult... Morgen baleset... -
WALL·E 10/10
Aranyos szereplők,nagyon jó kis kerek történet.
Talán a zenékre lehetett volna kicsit jobban rágyúrni.
nagy hiba volt szinkronnal megnézni :/ -
Wall-E
tuti kis animációs film,kérdés a cg-t meddig lehet még csiszolni? 9/10
előtte a kis bűvészes rövid film is zseniális... -
Stephen King-Sometimes They Come Back : 8/10 -
most néztem meg a The Bucket List című filmet, nagyon jó film volt, vhogy véggig olyan érzésem volt hogy többet vártam, de utolsó 30 perc marha jóra sikeredett, nem húzták el a filmet, és meghatü volt, megy fav filmek közé:) 8.5/10. -
Harry Seldon #39702 Tegnap megnéztem az Eseményt.
Elég eseménytelen film volt... Érdekes kísérletnek tünt a fák, növények filmezése, megpróbálván azokat valamiféle fekete seregként beállítani. Legközelebb mi lesz? A pillangók bosszúja?
Az lapötlettel nekem semmi bajom nics, csakhogy ez nem moziba való, hanempéldául egy sci-fi magazinba, novellának.
Én ugyan végig néztem - a barátnőm feladta és bealudt -, de csak azért, hogy lássam, mennyire lesz sablonos az egész. Az lett. C-kategóriás horrorfilmek végénél szoktak ilyen "megoldásokat" alkalmazni...
Ami tetszett, az a vér hiánya. Nem kellett mindne halálesetet nagytotálban mutatni. Azonban a rendező egy valamit elmulasztott - és ismerve a mai közönség ingerküszöbét, ha alkalmazza a dolgot, akkorjóval nagyobb sikert ért volna el -, méghozzá azt, hogy bemutassa a nagyvárosban a tömeges öngyilkosságokat. Amit mutatott, az nem érte el az ingerküszöböt. Ennél sokkal többre kiváncsi a plebs.
Nekem ez a része teljesen elég volt, de mondom, ez egy vásznon igen hálátlan alapötlet volt. Nem filmre való.