[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Harry Seldon #39702 Tegnap megnéztem az Eseményt.
Elég eseménytelen film volt... Érdekes kísérletnek tünt a fák, növények filmezése, megpróbálván azokat valamiféle fekete seregként beállítani. Legközelebb mi lesz? A pillangók bosszúja?
Az lapötlettel nekem semmi bajom nics, csakhogy ez nem moziba való, hanempéldául egy sci-fi magazinba, novellának.
Én ugyan végig néztem - a barátnőm feladta és bealudt -, de csak azért, hogy lássam, mennyire lesz sablonos az egész. Az lett. C-kategóriás horrorfilmek végénél szoktak ilyen "megoldásokat" alkalmazni...
Ami tetszett, az a vér hiánya. Nem kellett mindne halálesetet nagytotálban mutatni. Azonban a rendező egy valamit elmulasztott - és ismerve a mai közönség ingerküszöbét, ha alkalmazza a dolgot, akkorjóval nagyobb sikert ért volna el -, méghozzá azt, hogy bemutassa a nagyvárosban a tömeges öngyilkosságokat. Amit mutatott, az nem érte el az ingerküszöböt. Ennél sokkal többre kiváncsi a plebs.
Nekem ez a része teljesen elég volt, de mondom, ez egy vásznon igen hálátlan alapötlet volt. Nem filmre való.