106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Érdekes hogy blasta még nem fikázta csocso-vip #40114-es hozzászólását, de bezzeg, ha én írnám le ugyanezt, akkor úgy ugrana nekem, mintha megittam volna a reggeli kakaóját...

Egyébként nekem nagyon tetszett a 8 tanú
  • Montanosz
    én emuléról töltöm az ázsiai filmeket, ott mindig minden meg van mert van hogy násfélmilla emberke nyüzsög egy szerveren.
    mindenféle ritkaságot is megtalálsz.
  • sandor8206
    Menj fel ide, ide megyek ha angol nyelvű film kell vagy zene. Írd be a keresésbe Casshern Soundtrack, kidob vagy 4-et, ott van Casshern OST kb.123 Mb, mind a két lemez mp3-ban.

http://torrent.eval.hu/
  • sandor8206
    + az a jó, hogy a "kérések" nincs semmihez kötve,se arány, se power user stb... bárki kérhet, ha kell valami kérd és lehet valaki "megszán" és felrakja. Nekem pár már sikerült:-)
  • LasDen #40140
    zsír köszi :D
  • sandor8206
    nézd meg ezt a torrent oldalt, talán még free a regisztráció, na itt fent van a Harcosok szövetsége-Tae Guk Gi. Jó oldal, szoktak fent lenni ilyen érdekességek.

http://filetorrents.mine.nu
  • LasDen #40138
    az ázsiai filmekkel az a bajom, hogy nehezen lehet beszerezni (legalábbis nekem az)....most pl. a Tae Guk Gi-re és a The Good, The Bad and The Weirdre lennék kiváncsi, de sehonnan nem találom....
  • Szabi84
    Ezt én is láttam tisztára olyan mint 1 anime, nagyon szépen megcsinálták!
    Elég különleges film, a soundtrackjet meg sehol sem találom:S
  • sandor8206
    CASSHERN

Szeretem az ázsiai filmeket és szeretem az olyan filmeket amiről nem sokat hallottam, vagy láttam, és kellemes meglepetés ér (pl:Equilibrium nagy kedvencem lett), na ezek közé fog tartozni a Casshern is. Ha valaki nem hallott volna felőle, ez 2004-es japán sci-fi, melyhez egy anime szolgáltatta az alapot (remélem jól tudom). A film sztorija és a képi világa, ultrabrutál, nagyon kemény, nem az a csili-vili sci-fi mese. Akció és dráma is van dögivel,a legdrágább (nem tudom azóta lett-e) japán film és rengeteg CG tartalmaz (bár ezek minősége elmarad a halivúdi filmekétől). Az biztos, hogy az ember agyának rá kell állni a képi világra és a megvalósítására.
    Aki szereti az ázsiai filmeket, vagy sci-fiket vagy az animékat, annak csak ajánlani tudom. Egy biztos nem gyerekmese, elég nyomasztó tud lenni a film. Kellemes meglepetés lett a film, nálam 10/9, mert kellemes meglepetést okozott.
  • SASboy
    Young People Fucking

5 pár történetét meséli el sex előtt, közben és után. Nekem és bnőmnek nagyon tetszett a film. humoros, aranyos jó párbeszédek. ajánlom mindenkinek 7/10
  • LasDen #40134
    köszönyöm.... :D
  • Kanál
    The Illusionist!!!
  • sweech
    the illusionist
  • LasDen #40131
    a másik bűvészes filmnek mi is a címe??? ami a Prestigezsel együtt jelent meg az Edward Nortonos.... :D
  • Kanál
    szpojler bazeg szppojler.
  • Montanosz
    Kutyahideg
    érdekes hogy kimaradt az életemből, de most pótoltam.
    Igazi megindító kutyasztori vasárnap délutáni családi mozira.
    A film valós történet alapján készült.

Dark Floors
    indie horror, olyan egyszer nézhető körömrágós.
    A rosz fiúkat Lordi nevezetű metálbandának a tagjai produkálják.
  • fifi
    jaja fasza kis film, bár szomorú a vége... :(
  • ForzaInter
    mindenképp pótold be, azt kaptam amire számítottam, Nolan-Bale kettős nagyon jó, kurva jó színészi alakítások...
  • LasDen #40125
    én idén a suliban az uccsó napon láttam az első 1 órát.....én végignéztem volna, de az osztályból mindenki ment órára.... :( majd bepótolom :D
  • ForzaInter
    érdemes megnézni, nagyon nagy film...
  • xxxpaulxxx
    Látom Bruce és Alfred játszik benne illetve a rendező Nolan:)
    Én is kiváncsi vagyok erre:)
  • ForzaInter
    The Prestige

zseniális 9.5/10
  • wesker24
    Kedvencek Temetője is jobban tetszett nekem de azért a második rész se rossz.
  • PetruZ
    Kár, hogy a 2. résznek már semmi köze SK-hoz. A helyszínt, az alapötletet csak annyira változtatták meg, hogy ne legyen jogi gond belőle, de tök más gárda dolgozott rajta. :) Messze-messze gyengébb is, mint az eredeti.
  • wesker24
    Kedvencek Temetője 2 10/8

Még mindig az egyik kedvenc Stephen King filmem !
  • Z
    3131 új üzenet...nájsz. :D

The Dark Knight - nekem annyira tetszett, hogy szerintem nem elég egyszer megnézni. Bár Bale BATMAN hangját nem nagyon tudom megszokni, és a motor se volt egy über azokkal a túl széles pacskerokkal. De ez kb annyi negatívum, hogy csak utólag lepörgetve a filmet jutott el a tudatomig. A pár ostoba vihogó libát leszámítva tökéletes volt a moziélmény.
  • Montanosz
    ajánló:
    Cigányvarázs(Gypsy Magic (Ciganska magija))
    ma az m1-en, 23.20

-hehe-
  • LasDen #40116
    nekem sem jött be....a visszatekerések még annyira nem zavartak, de pl. hogy Fox melyik oldalon áll az nekem egy pillanatig nem volt kérdéses :D
    az üldözéses jelenetben az nem tetszett, hogy Dennis Quaid kocsijával együtt mindent túlélt.....egy monstertruckkal is áthajthatsz rajta az se lett volna probléma és megy továbbb.....de az tetszett, ahogy az ütközésnél a mentőre ráközelítettek :D
  • Montanosz
    indy4
    hát inkább lőrinclászló írta volna a forgatókönyvet
    gyenge volt sztem kivéve az üldözős jelenetet, de kétségkivül erény hogy nem fröcsent vér, családi mozinak ok.

The Forbidden Kingdom
    nem tom miért rakták bele a csávót aki tuti jellegtelen arc volt és pár nap alatt hős lett, legalább valami ismert színész lett volna
    töröltem, pedig hittem hogy két nagy színész párosa remekmű lesz

ja vissza olvasva, kifikázta a halálsoront? ki az a cspv hagy üssem ágyon a mindenita kófic agytekervényének....(teker,teker)
    életem egyik nagy élménye volt a halálsoron))))
  • CSOCSO
    Vantage Point - 8 tanu

jo film volt, mindenesetre nem gondoltam volna hogy vegignezettetik veunk a filmet 120 szemszogbol.. a 3. visszatekeresnel mar fogadasokat kotottunk anyamekkal/felesegemmel, hogy akkor most kit fogunk visszanezni

Szereplok nagyon jok voltak
    Weavert is jo volt latni nah meg Quad es Whitaker is ott volt a szeren.

Vannak olyan filmek mikor egyszerre zuditanak mindent az emberre es csak a film ujranezesevel lehet rajonni, hogy ja ezert volt ott az a csako es mondta azt amit es stb.. es van az ilyen film mikor 120 szor mutatjak ugyan azt a reszt es szep lassan minden szemszogbol megertjuk hogy ki mit es hogyan gondolt/tett stb.

A filmet nem mondanam nagyon izgalmasnak, mivel parszor ugyan azt neztuk vegig. Mindenesetre volt benne egy kis csavar is es egyaltalan nem volt gaz film.

Az opelos uldozes nem volt rossz, aki ennel jobbat akar az nezzen Speed Racert.. engem mar itt is kezdett idegesiteni hogy mindenki profi rally drivert megszegyenito modon csapatjak...

6/10
  • Sephi
    Ja ja! Figyelemfelkeltes :D Tobbet latogatjak az oldalt, lassak a szanalmat. Eleg szomoru, hogy ugy probalnak meg nezzetseget csinalni :P
  • ProGabe #40112
    ilyenen miért akadtok fenn. vegyétek már észre hogy direkt csinálják!
  • Dynamic
    Most tényleg nem az a gondom, hogy nem tetszet nekik, de tele van az írás épületes baromságokkal.
  • LasDen #40110
    ez baromság......sztem tudatosan úgy pontoznak, hogy az a többség véleményének ellentéte.....itt nem is azzal volna a baj, hogy nem tetszett nekik a film, de nem is kellene a lótulsóoldalára esni.....szóval ez nem mérvadó kritika sztem :D
    mondjuk azt én is észrevettem, hogy Joker nyalogatta a száját, de ez is vhogy beleillet a torz képébe...... :D
  • Monoton
    Joker rész után nem bírtam továbbolvasni ...
  • Dynamic
    A degenerált cspv brigád csak kiizadott magából egy kritikát, amiben próbálják elmagyarázni miért szar film a TDK(4/10).
    Olvassátok és röhögjetek!
    Azért csendben megjegyzem, hogy ez a degenerált brigád a Superhero Movie-ra is több pontot adott, miközben ugyanez a degenerált brigád a végletekig lefikázta pl. az In Brugest, Halálsoront, Sin Cityt stb.
  • Kojiro
    csinálhatsz egyszemélyes háborús logót!

(kár hogy ez most nem a szóld le az előtted írót topik, mert mondanék mást is még )
  • xxxpaulxxx
    Így is van, ahogy mondod, ez kellett legyen a vége, aha az alter befejezés lett volna a fő befejezés akkor gagyi lett volna a film...
  • ForzaInter
    hát az vmi nagyon gagyiszar...
  • Blasta
    Kung-Fu Panda
    ---------------------
    7/10

Jó-jó, klisés meg minden, de ez akkor is király volt. Nem mellesleg vicces, pont annyira amennyire egy ilyen filmnek kell viccesnek lennie.
    Nekem nagyon tetszett.