[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #40136 CASSHERN
Szeretem az ázsiai filmeket és szeretem az olyan filmeket amiről nem sokat hallottam, vagy láttam, és kellemes meglepetés ér (pl:Equilibrium nagy kedvencem lett), na ezek közé fog tartozni a Casshern is. Ha valaki nem hallott volna felőle, ez 2004-es japán sci-fi, melyhez egy anime szolgáltatta az alapot (remélem jól tudom). A film sztorija és a képi világa, ultrabrutál, nagyon kemény, nem az a csili-vili sci-fi mese. Akció és dráma is van dögivel,a legdrágább (nem tudom azóta lett-e) japán film és rengeteg CG tartalmaz (bár ezek minősége elmarad a halivúdi filmekétől). Az biztos, hogy az ember agyának rá kell állni a képi világra és a megvalósítására.
Aki szereti az ázsiai filmeket, vagy sci-fiket vagy az animékat, annak csak ajánlani tudom. Egy biztos nem gyerekmese, elég nyomasztó tud lenni a film. Kellemes meglepetés lett a film, nálam 10/9, mert kellemes meglepetést okozott.