106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    magon fennt van:D
  • ForzaInter
    hát elvileg ő a süket, csak szájról olvas

de ez nem a vaklárma.
  • CSOCSO
    nem ugy van hogy a szoszi suket?

vagy megjavul a hallasa, vagy wtf? mert itt eleg jol olvas szajrol ahhoz kepest hogy oda se nez.
  • LasDen #40260
    csak kár hogy sehonnan nemtom megszerezni :(
  • ForzaInter
    ja azt nem, de az tényleg kurva nagy film, láttam 2* már halálra röhögtem magam:D

kurvajó:DDd
  • LasDen #40258
    a Vaklármát nem ő csinálta, pedig vmi fergeteges :D
  • ForzaInter
    legjobb vígjátékokat Kevin Smith csinálja.
  • Montanosz
    A nagyi szeme fénye
    ja ez bejött nekem is
    meg a Kisfiú (asszem ez a magyar címe)
    amúgy a német filmvígjátékokat kerülöm messzíről, talán a gagyi magyar címek is hozzájárulnak ehez (csacsó macsók meg efféle borzalmak)
    viszont Chevy Chase filmet bármikor megnézek, most a retekklub adf párat délutánonként
  • tep
    helyesbítek : Tnto the Blue
  • tep
    Fool's Gold : 8/10....jó volt , de a másik kincskereső film jobban tetszett J.A-val , az Into the Deep , persze más stílusban...
  • LasDen #40253
    sztem a Zohan annyiar szar nem volt :D
    A férj és férj sem volt rossz, de A nagyi szeme fénye mindent ver :D
  • Blasta
    "látszik az amerikaiaknak az a vicces ami pénisszel,seggel meg dugással kapcsolatos,a Férj és férjen könnyesre röhögtem magam"

Ebben mondjuk nem sok logika van, lévén a férj és férj is nekik készült, de mind1
  • Tatyla
    Ne szórakozz Zohannal.

úristen eddig bírtam Adam Sandlert de ez mi,látszik az amerikaiaknak az a vicces ami pénisszel,seggel meg dugással kapcsolatos,a Férj és férjen könnyesre röhögtem magam de itt egy jelenet sem volt amin esetleg hangosan felnevettem volna,még jó hogy nem moziban néztem.

2/10
  • Blasta
    Mutant Chronicles
    ---------------------
    2/10

Ha esetleg pénzt is kaptak volna (vagy a kapott pénzt a filmre fordították volna, nemtom) tán egy jó kis posztapokaliptik film lehetett volna belőle, de így...

Szar CGI, gyenge szinészek, dialógusok bénák, klisék és satöbbi.

Nem ajánlom.
  • Japep
    Hajnali mentőakció
    (Rescue dawn)

Jó film, érdemes megnézni. Ha jól vettem ki, igaz történet alapján készült.
    Christian Bale élete egyik legnagyobb alakítása...
    Mikor a végén megnéztem az évszámot (2006), kicsit meglepődtem...régebbinek gondoltam. :)
  • sandor8206

Forbidden Kingdom

Be kell valljam, számomra a Forbidden kingdom eddig az év kellemes meglepetése (van jó pár jó film, de azok vagy hozták a színvonalat vagy nem), az utóbbi Chan és Jet Li filmek végett nem sok jóra számítottam, azt kell mondjam nagyon jól szórakoztam, egy nagyon jó mesefilmet kaptam, szép zenével. A film tipikus, sablonos, de valahogy számomra kellemes "happy" érzést adott. Chan figurája jó, Li nem értettem minek ebbe a filmbe, de azért a végére csak kapott értelmet. Szóval ne számítson senki semmi extrára, de aki szereti a "mesefilmeket", kung-fus filmeket, Chan-t és Jet Li-t lightosan összekeverve annak ajánlani tudom. Nálam 10/8, mert remekül szórakoztatott, és amit vártam és kaptam egyértelműen pozitív.
  • CSOCSO
    Forbidden Kingdom

"nem szinesz Jacki Chan" allatul hozza a reszeges karatemestert, Jet Livel komoly harcot nyomnak le a templomban. a japcsi csajok jol neznek ki foleg a feher haju.. nyamii

tetszett a film, bar volt benne par kisebb gyenge resz pl ez az egesz bevezetes meg a legvege

de a kozte levo resz egesz jo volt.

Imadom Chan stilusat, ahogy fogja a csakoval a botot es harcolnak, persze a gyerek azt se tudja mit csinal csak fogja a botot:D jot rohogott az egesz csalad, nomeg a tipikus elver mindenkit majd megpillantja a tobbi harcost es bevagja a tipikus fancsali kepet majd hatra arc:D

Aki szereti a jacki Chan filmeket annak kotelezo, nagyon szorakoztato volt a film, nemhogy nem unatkoztam de orommel neztem szinte minden jelenetet. igen voltak benne gagyesz reszek, de ugy alles zusammen nekem bejott.
    7.5/10

meg azt is meg tudtam bocsajtani a filmnek hogy raktak bele ilyen tipikus UBERGAGYI drotkotelen rangatos, faleveleken ugralos reszeket.
    elfert benne.

Ja es eleg hulyeseg olyan dologba belekotni hogy a csako megtanult kungfuzni par nap alatt.. konyorgom.. ez talan egy dokumentum film vagy mi???? halhatatlan elixir, majomkiraly..stb...... ezek mellett ti egy kib*szott par napos kung fu kurzuson akadtok ki? jezusom.
  • miki36
    a repülős rész az valóban látványos, de ez az egy pozitívum van szerintem a filmben, ráadásul minden idők egyik legdrágább filmje, ahhoz képest nem voltak annyira ámulatbaejtő jelenetek
  • Istencsászár
    ha a film nem is tetszett ( neked ) attól még az akciók nemvoltak rosszak a repülős rész kimondottan látványos
  • tommyg
    Sin City

5/10
  • miki36
    Superman Returns
    Atyaúristen, ekkora szart
    0/10
  • DJ BP
    Michael Clayton

fősz.: George Clooney

Nem egy nagy sztori, szokásos ügyvéd védi a bűnöst szitu, de sztem jól meg van csinálva, a hangulat átjön

Nálam 9/10
  • Blasta
    Hát ja, itt még tudott Rodriquez filmet csinálni :)
    Én is nagyon bírom azt a múvit
  • stargatelost
    The Faculty

Azta mindenit, ez mekkora film!!! És még csak most láttam!!!
    Rendező: Robert Rodriguez (Sin City)
    És olyan sztárparádé van hogy csak lestem:

Elijah Wood
    Salma Hayek
    Famke Janssen
    Laura Harris
    Jordana Brewster
    Josh Hartnett
    stb...

Az egész film egy hatalmas fun, van egy gimi, aminek a tanárjait lassan megszálják az idegenek. De semmi komolyra nem kell gondolni, vagy mégis, hiszen folyik azér vér, meg elhull pár ember, de mégis megőrzik a fun, gimis hangulatot. És az amivel az idegeneket le lehet győzni már az is eszméletlen:
    Valamint a végefinálé is rendben volt, és egy ilyen "régi" (1998) filmhez képest meglepően jók voltak a számítógépes effektek.

Nem kertelek, rég élveztem ennyire egy filmet, tőlem megkapja a
    10/10-et
  • Blasta
    Nem hinném, hogy bármit is rontottam volna a saját helyzetemen, annak viszont örülök, hogy Te maximálisan szórakoztál ;)
  • Sephi
    Ehh :P
  • Sceleton
    Semmi probléma...
    A Palace Cinema szokott olyat csinálni, hogy megjelenés elötti héten hétvégén 1 - 2 vetitést ad premier elött a várhatóan sikerfilmekből.
    Szombaton és vasárnap 17:45, és 20:00 kor adták már a mozikba.
    Elég sok filmet lehet így megnézni premier elött. Csak figyelni kell a mozi műsort.
    Elötte nyugottan informálódj, mielött te rontasz sokat a helyzeteden :))))
  • Blasta
    LOÁL

Mivel a hazai bemutató csak aug. 21-én esedékes, Te is sokat rontottál a helyzeteden :))))
  • miki36
    Hooligans(2005)
    Nem volt rossz, bár nekem a Futball Faktor jobban tetszett, 7.5/10.
  • SötétBarom
    Felon

Nagy meglepi, igen kiváló múvi =) Tessék nézni

9/10
  • Sceleton
    Hellboy 2 - The Golden Army
    6/10

Nem rosz. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy moziban nézze meg, mert sokat rontana a helyzetén, ha máshogyan nézi meg...
  • CSOCSO
    najolvan fejezzuk be de azonnal :D
  • xxxpaulxxx
    Mert akkora egy szar film:D
  • CSOCSO
    imadja a filmeket szal nehezen lehetne rabirni erre.. meg amugy is ki kellett varni a legveget, szal a kozepen miert ugrana ram?:)
  • xxxpaulxxx
    Mi azt közbe szoktuk:P Ez csak azért rossz mert sokszor nem tudom miről szól a film:D
  • CSOCSO
    Over My (Her?) Dead Body

Felejtheto filmecske, asszonynak tokeletes volt, meg is volt utanna a hancurozas este:D
  • xxxpaulxxx
    hát tényleg egy rakás...
  • desigo
    Ne szórakozz Zohannal

jó nagy baromság
    egy-két résznél viszont lehetett szakadni

4/10
  • stargatelost
    Reservoir Dogs

Alap, amit még csak most láttam :)

10/10

The Usual Suspects