106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
magon fennt van:D -
hát elvileg ő a süket, csak szájról olvas
de ez nem a vaklárma. -
nem ugy van hogy a szoszi suket?
vagy megjavul a hallasa, vagy wtf? mert itt eleg jol olvas szajrol ahhoz kepest hogy oda se nez. -
csak kár hogy sehonnan nemtom megszerezni :( -
ja azt nem, de az tényleg kurva nagy film, láttam 2* már halálra röhögtem magam:D
kurvajó:DDd -
a Vaklármát nem ő csinálta, pedig vmi fergeteges :D -
legjobb vígjátékokat Kevin Smith csinálja. -
A nagyi szeme fénye
ja ez bejött nekem is
meg a Kisfiú (asszem ez a magyar címe)
amúgy a német filmvígjátékokat kerülöm messzíről, talán a gagyi magyar címek is hozzájárulnak ehez (csacsó macsók meg efféle borzalmak)
viszont Chevy Chase filmet bármikor megnézek, most a retekklub adf párat délutánonként -
helyesbítek : Tnto the Blue
-
Fool's Gold : 8/10....jó volt , de a másik kincskereső film jobban tetszett J.A-val , az Into the Deep , persze más stílusban... -
sztem a Zohan annyiar szar nem volt :D
A férj és férj sem volt rossz, de A nagyi szeme fénye mindent ver :D -
"látszik az amerikaiaknak az a vicces ami pénisszel,seggel meg dugással kapcsolatos,a Férj és férjen könnyesre röhögtem magam"
Ebben mondjuk nem sok logika van, lévén a férj és férj is nekik készült, de mind1 -
Ne szórakozz Zohannal.
úristen eddig bírtam Adam Sandlert de ez mi,látszik az amerikaiaknak az a vicces ami pénisszel,seggel meg dugással kapcsolatos,a Férj és férjen könnyesre röhögtem magam de itt egy jelenet sem volt amin esetleg hangosan felnevettem volna,még jó hogy nem moziban néztem.
2/10 -
Mutant Chronicles
---------------------
2/10
Ha esetleg pénzt is kaptak volna (vagy a kapott pénzt a filmre fordították volna, nemtom) tán egy jó kis posztapokaliptik film lehetett volna belőle, de így...
Szar CGI, gyenge szinészek, dialógusok bénák, klisék és satöbbi.
Nem ajánlom. -
Hajnali mentőakció
(Rescue dawn)
Jó film, érdemes megnézni. Ha jól vettem ki, igaz történet alapján készült.
Christian Bale élete egyik legnagyobb alakítása...
Mikor a végén megnéztem az évszámot (2006), kicsit meglepődtem...régebbinek gondoltam. :) -
sandor8206 #40248
Forbidden Kingdom
Be kell valljam, számomra a Forbidden kingdom eddig az év kellemes meglepetése (van jó pár jó film, de azok vagy hozták a színvonalat vagy nem), az utóbbi Chan és Jet Li filmek végett nem sok jóra számítottam, azt kell mondjam nagyon jól szórakoztam, egy nagyon jó mesefilmet kaptam, szép zenével. A film tipikus, sablonos, de valahogy számomra kellemes "happy" érzést adott. Chan figurája jó, Li nem értettem minek ebbe a filmbe, de azért a végére csak kapott értelmet. Szóval ne számítson senki semmi extrára, de aki szereti a "mesefilmeket", kung-fus filmeket, Chan-t és Jet Li-t lightosan összekeverve annak ajánlani tudom. Nálam 10/8, mert remekül szórakoztatott, és amit vártam és kaptam egyértelműen pozitív.
-
Forbidden Kingdom
"nem szinesz Jacki Chan" allatul hozza a reszeges karatemestert, Jet Livel komoly harcot nyomnak le a templomban. a japcsi csajok jol neznek ki foleg a feher haju.. nyamii
tetszett a film, bar volt benne par kisebb gyenge resz pl ez az egesz bevezetes meg a legvege
de a kozte levo resz egesz jo volt.
Imadom Chan stilusat, ahogy fogja a csakoval a botot es harcolnak, persze a gyerek azt se tudja mit csinal csak fogja a botot:D jot rohogott az egesz csalad, nomeg a tipikus elver mindenkit majd megpillantja a tobbi harcost es bevagja a tipikus fancsali kepet majd hatra arc:D
Aki szereti a jacki Chan filmeket annak kotelezo, nagyon szorakoztato volt a film, nemhogy nem unatkoztam de orommel neztem szinte minden jelenetet. igen voltak benne gagyesz reszek, de ugy alles zusammen nekem bejott.
7.5/10
meg azt is meg tudtam bocsajtani a filmnek hogy raktak bele ilyen tipikus UBERGAGYI drotkotelen rangatos, faleveleken ugralos reszeket.
elfert benne.
Ja es eleg hulyeseg olyan dologba belekotni hogy a csako megtanult kungfuzni par nap alatt.. konyorgom.. ez talan egy dokumentum film vagy mi???? halhatatlan elixir, majomkiraly..stb...... ezek mellett ti egy kib*szott par napos kung fu kurzuson akadtok ki? jezusom. -
a repülős rész az valóban látványos, de ez az egy pozitívum van szerintem a filmben, ráadásul minden idők egyik legdrágább filmje, ahhoz képest nem voltak annyira ámulatbaejtő jelenetek -
ha a film nem is tetszett ( neked ) attól még az akciók nemvoltak rosszak a repülős rész kimondottan látványos -
Sin City
5/10
-
Superman Returns
Atyaúristen, ekkora szart
0/10 -
DJ BP #40242 Michael Clayton
fősz.: George Clooney
Nem egy nagy sztori, szokásos ügyvéd védi a bűnöst szitu, de sztem jól meg van csinálva, a hangulat átjön
Nálam 9/10 -
Hát ja, itt még tudott Rodriquez filmet csinálni :)
Én is nagyon bírom azt a múvit -
The Faculty
Azta mindenit, ez mekkora film!!! És még csak most láttam!!!
Rendező: Robert Rodriguez (Sin City)
És olyan sztárparádé van hogy csak lestem:
Elijah Wood
Salma Hayek
Famke Janssen
Laura Harris
Jordana Brewster
Josh Hartnett
stb...
Az egész film egy hatalmas fun, van egy gimi, aminek a tanárjait lassan megszálják az idegenek. De semmi komolyra nem kell gondolni, vagy mégis, hiszen folyik azér vér, meg elhull pár ember, de mégis megőrzik a fun, gimis hangulatot. És az amivel az idegeneket le lehet győzni már az is eszméletlen:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kábszer xD
Valamint a végefinálé is rendben volt, és egy ilyen "régi" (1998) filmhez képest meglepően jók voltak a számítógépes effektek.
Nem kertelek, rég élveztem ennyire egy filmet, tőlem megkapja a
10/10-et
-
Nem hinném, hogy bármit is rontottam volna a saját helyzetemen, annak viszont örülök, hogy Te maximálisan szórakoztál ;) -
Ehh :P -
Semmi probléma...
A Palace Cinema szokott olyat csinálni, hogy megjelenés elötti héten hétvégén 1 - 2 vetitést ad premier elött a várhatóan sikerfilmekből.
Szombaton és vasárnap 17:45, és 20:00 kor adták már a mozikba.

Elég sok filmet lehet így megnézni premier elött. Csak figyelni kell a mozi műsort.
Elötte nyugottan informálódj, mielött te rontasz sokat a helyzeteden :)))) -
LOÁL
Mivel a hazai bemutató csak aug. 21-én esedékes, Te is sokat rontottál a helyzeteden :)))) -
Hooligans(2005)
Nem volt rossz, bár nekem a Futball Faktor jobban tetszett, 7.5/10. -
Felon
Nagy meglepi, igen kiváló múvi =) Tessék nézni
9/10 -
Hellboy 2 - The Golden Army
6/10
Nem rosz. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy moziban nézze meg, mert sokat rontana a helyzetén, ha máshogyan nézi meg... -
najolvan fejezzuk be de azonnal :D -
xxxpaulxxx #40231 Mert akkora egy szar film:D -
imadja a filmeket szal nehezen lehetne rabirni erre.. meg amugy is ki kellett varni a legveget, szal a kozepen miert ugrana ram?:) -
xxxpaulxxx #40229 Mi azt közbe szoktuk:P Ez csak azért rossz mert sokszor nem tudom miről szól a film:D -
Over My (Her?) Dead Body
Felejtheto filmecske, asszonynak tokeletes volt, meg is volt utanna a hancurozas este:D -
xxxpaulxxx #40227 hát tényleg egy rakás... -
Ne szórakozz Zohannal
jó nagy baromság
egy-két résznél viszont lehetett szakadni
4/10 -
Reservoir Dogs
Alap, amit még csak most láttam :)
10/10
The Usual Suspects
8.5/10
The Cottage
Hát ez fenomenális horror-vígjáték volt