1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Forbidden Kingdom

"nem szinesz Jacki Chan" allatul hozza a reszeges karatemestert, Jet Livel komoly harcot nyomnak le a templomban. a japcsi csajok jol neznek ki foleg a feher haju.. nyamii

tetszett a film, bar volt benne par kisebb gyenge resz pl ez az egesz bevezetes meg a legvege

de a kozte levo resz egesz jo volt.

Imadom Chan stilusat, ahogy fogja a csakoval a botot es harcolnak, persze a gyerek azt se tudja mit csinal csak fogja a botot:D jot rohogott az egesz csalad, nomeg a tipikus elver mindenkit majd megpillantja a tobbi harcost es bevagja a tipikus fancsali kepet majd hatra arc:D

Aki szereti a jacki Chan filmeket annak kotelezo, nagyon szorakoztato volt a film, nemhogy nem unatkoztam de orommel neztem szinte minden jelenetet. igen voltak benne gagyesz reszek, de ugy alles zusammen nekem bejott.
    7.5/10

meg azt is meg tudtam bocsajtani a filmnek hogy raktak bele ilyen tipikus UBERGAGYI drotkotelen rangatos, faleveleken ugralos reszeket.
    elfert benne.

Ja es eleg hulyeseg olyan dologba belekotni hogy a csako megtanult kungfuzni par nap alatt.. konyorgom.. ez talan egy dokumentum film vagy mi???? halhatatlan elixir, majomkiraly..stb...... ezek mellett ti egy kib*szott par napos kung fu kurzuson akadtok ki? jezusom.