106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tep
    CJ7 : 6/10 aranyos , 1x nézhetős...
  • LasDen #40302
    én a folytatásokat és a sorozatot nem láttam.....vagy csak pár percet belőlük.....de nem is nagyon érdekelnek, hisz valószínű, hogy fostenger...... .D
  • Montanosz
    Tremors - Ahová lépek, szörny terem
    igen!
    Az a film amit bármilyen alkalomra berakok.
    Asszem 5 része van és "véletlenül" az első és utolsó rész ami igazán jó.
  • LasDen #40300
    Tremors - Ahová lépek, szörny terem

Múltkor láttam a Tescoban a dvd-t és muszáj volt megvennem....nagyon rég láttam pedig nagy kedvencem :D Szar slim tokos volt, de nem hagyhattam ott (más filmekkel együtt :D)......
    az egész film bejön.....talán az eleje kicsit unalmas, de amint beindul a dolog nagyon fasza lesz :D Kevin Bacon nagyon adja....érdekes, hogy nem próbálja megmagyarázni a film, hogy mik ezek a genyák....csak a szereplők találgatnak (ajándék az oroszoknak :D).....happy end a vége, de akkor is fasza :D
    10/8.5
  • sandor8206
    Hellboy 2, kicsit spoileres

Nem egy nagy was ist das, szerintem az idei év leggyengébb képregényadaptációja (Wantedet leszámítva, de az ide számomra említésre se méltó), az alapsztori nem rossz, kihagyták belőle a poklot, lucifert stb...ez nálam bejött, hogy különálló történet semmi köze HB-hoz. A megjelenő lények nagyon pöpecek és az egész világ amiben élnek*5, de filmnek nagyon sok az üresjárata, a szerelmi szálakat kihagyhatták volna, számomra érdektelenek voltak és "nevetségesek", egyszerűen nem tudtam komolyan venni, hogy a csaj meg HB dug:-) de az akciók és trükkök nagyon jók, egy ilyen "kis"költségvetésű filmhez képest. A halálangyala az egyik legjobb és leggroteszkebb lény amit fantasy filmben láttam. Van pár humoros rész, én meglettem volna nélkülük, de a képregényt nem ismerem és az is lehet hogy az ilyen. Szóval ha nem csak a látványt, hanem a sztorit is "darko"-sabbra vették volna, nagyon jó film lehetett volna belőle. Azért mindenkinek ajánlom, már csak a látvány miatt, de ne számítson senki egetrengető sztorira, van egy aranyhadsereg ami legyőzhetetlen és ezt keresi HB és csapata és az ellenfél Elf (remélem jól emlékszem) herceg (nagyon jó karakter, mennyire más mint a Gyűrűk Ura:-)). Akinek tetszett az első rész, azoknak szívesen ajánlom mert ez a rész se rosszabb semmivel. Nálam 10/6+1, mert megkajálják Kamarás Ivánt
  • tommyg
    akkor megnézem, köszi :D
  • desigo
    érdemes megnézni
    nem csak poénokkal van tele,hanem van mondanivalója is...
  • Kockazone
    1X nézhető a története miatt de amúgy poénos egész jó film...
  • tommyg
    távkapcs jófilm gyerekek?
  • Riddick21
    Mamma Mia!
    Sajnálom, hogy csak most láttam, de kötelező vétel lesz DVDn! Sokszornézős nyári mulatság, habkönnyű történettel, klassz alakításokkal (Meryl Streep topon!) és olyan zenével, amitől tutira elfelejted, hogy hol és mikor vagy éppen! Tökéletes kikapcsolódás, műfajának egyik legjobbja, rengeteg energiával! Amúgy érdemes megfigyelni, hogy alakítja a 40-es éveiben járó anyát a 60hoz közelítő Meryl Streep és hogy mennyi életet visz a filmbe! De a többi szereplővel sincs gond, elég csak rápillantani az imdb-s stáblistára, nekem egyedül a Sky-t alakító vőlegényjelölt volt ellenszenves, valamiért egy összenyomott Richard Grieco benyomását keltette és flegma is volt. Flegmább a kelleténél!
    9/10
  • báttyó02
    "Nekem csalódás volt azután amiket a neten olvastam"
    gondolom amiket olvasott,az alapján 10/10 lett volna a film
    de miután megnézte,csak egy 8/10es filmet kapott
    ennyi
  • Bulykin
    ahhoz képest hogy csalódás számodra a film, elég magas pontszámot adtál rá^^ de nem akarok kötekedni:)
    #40287 hmmm...inkább várok a feliratra:)
    #40291 köcce^^
  • zaki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A muter véletlen nyírta ki a gyerekét, mikor a pincébe lelökte. Mikor már újra együtt vannak már a muter is halott. Pár hónapja láttam a filmet, de így rémlik...
  • hapi
    Batman The Dark Knight 8/10

Nekem csalódás volt azután amiket a neten olvastam. Joker játéka valóban mindent visz, de összességében valóban nem minden idők legjobb filmje. Nagyon nem.
  • Csak77
    De. Ki maga? Mit akarnak tölünk? Segítség! Áááááááá! Meg ilyenek...
  • stargatelost
    mi? és a film többi részében meg sem mukkannak?
  • Csak77
    Csak az elején beszélnek pár percet.
  • Bulykin
    és nincs hozzá felirat?? lol...pedig már töltöttem volnaXD
    amúgy olvasgattam róla, szerintem se lehet olyan rossz:)
  • Csak77
    The Strangers

Végigparáztam az egész filmet! Kívánló horror film!
  • Bulykin
    The Orphanage[El.Orfanato]
    10/8
    Spanyol horror, thriller szerűség^^ szerintem nagyon jó, csak azért volt benne olyan rész amit nem nagyon értettem, pl:
    a gyerekkel meg az anyjával most mi történt, mert a gyerek egyszer halott volt, aztán már élt, utána meg már mind a 2en halottak voltak^^ ez elég fura volt...

Forgetting Sarah Marshall
    10/5-6
    Számomra egyszernézős, én többet vártam tőle, de azért voltak benne egész vicces jelenetek:)
  • tommyg
  • Kockazone
    Hellboy 2 Az aranyhadsereg

Láttátok már? Szerintem jó film vannak benn hülye részek de egész jó.
  • fifi
    node itt nem a baleset volt a lényeg, hanem a hadifogság ill. a szökés
  • tep
    Rescue Dawn : 9/10
    ...és még további 4 repülőbalesetet élt túl
  • Attila8805
    Hát a gyerekek miatt azt nem ajánlanám.
  • sandor8206
    jó szórakozást
  • Montanosz
    köszi a gyors válaszokat pénz beszél/iron man-t nem láttuk, leszed ízzit net...
    - virsli lesz szerbsalátával -
  • sandor8206
    Money Talks,Pénz beszél? Láttad már, elég régi? ha már Csúcsformában stílus
  • zaki
    wanted
  • miki36
    Crank, Die Hard 4, Iron man
  • LasDen #40273
    helyesbítek mert ez így hülyeség..... :D szóval nem attól lesz jó vmi hogy van benne vér.....szóval nemtom mé így írtam, amit írtam :D
  • LasDen #40272
    James Bondokba nincsen vér, de mégis jó :D
  • sweech
    Rambo 4
  • Montanosz
    tudnátok valamilyen könnyed akció filmet ajánlani?
    (mint mondjuk a golyózáporban,csúcsformában - semmi kungfu/traansformers meg efféle ne legyen)
    baráti családdal nézném (5 gyerek) szal belek kifolyása se lehet
  • Montanosz
    ja akkor még jó szinkronokat csináltak
  • Loál János #40268
    Ezek alapművek. Szinkronosan.
  • ForzaInter
    hát dutyi dilit émnis vagy 10 éve:d
  • CSOCSO
    en mind a ket filmet kb 6-10 eve lattam.

najo.. a dutyi dilire nem is emlekszem.. a vaklarmat lattam legalabb 6-10 eve.
  • ForzaInter
    ez a dutyi dili, kurvajó az is:d bár azt már rég láttam
  • CSOCSO
    jahogy.... oke.. elnezest. Azt hittem ez is az a film, de ha ez masik film akkor o elvileg sem suket:D