[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #40299 Hellboy 2, kicsit spoileres
Nem egy nagy was ist das, szerintem az idei év leggyengébb képregényadaptációja (Wantedet leszámítva, de az ide számomra említésre se méltó), az alapsztori nem rossz, kihagyták belőle a poklot, lucifert stb...ez nálam bejött, hogy különálló történet semmi köze HB-hoz. A megjelenő lények nagyon pöpecek és az egész világ amiben élnek*5, de filmnek nagyon sok az üresjárata, a szerelmi szálakat kihagyhatták volna, számomra érdektelenek voltak és "nevetségesek", egyszerűen nem tudtam komolyan venni, hogy a csaj meg HB dug:-) de az akciók és trükkök nagyon jók, egy ilyen "kis"költségvetésű filmhez képest. A halálangyala az egyik legjobb és leggroteszkebb lény amit fantasy filmben láttam. Van pár humoros rész, én meglettem volna nélkülük, de a képregényt nem ismerem és az is lehet hogy az ilyen. Szóval ha nem csak a látványt, hanem a sztorit is "darko"-sabbra vették volna, nagyon jó film lehetett volna belőle. Azért mindenkinek ajánlom, már csak a látvány miatt, de ne számítson senki egetrengető sztorira, van egy aranyhadsereg ami legyőzhetetlen és ezt keresi HB és csapata és az ellenfél Elf (remélem jól emlékszem) herceg (nagyon jó karakter, mennyire más mint a Gyűrűk Ura:-)). Akinek tetszett az első rész, azoknak szívesen ajánlom mert ez a rész se rosszabb semmivel. Nálam 10/6+1, mert megkajálják Kamarás Ivánt