106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tommyg
    nem pont emiatt hanem amit művel sg-n
  • Szabi84
    őt faszkalapozták le és ő az ovis
  • Count Adyn
    Énis adtam neki egy 4 est valamiért imdb n:D
  • tommyg
    még jószívű is voltam
  • desigo
    nah egy kis érdekesség ebből a topikból :

Meet The Spartans

akik pontozták:

Kandurex - 6 pont
    AntiHero - 3 pont
    Bulykin - 6 pont
    desigo - 2 pont
    Blasta - 1 pont
    moralosan - 4 pont
    tep - 4 pont
    tommyg - 5 pont
    Tatyla - 3 pont
    fifi - 0 pont
    stargatelost - 2 pont
    Kockazone - 10 pont

átlagban ez 3,8333 szal túl lett teljesítve az IMDBs 2,4 xDDDD
  • tommyg
    percek kérdése
  • Kockazone
    Nincs is te láma -,-
  • tommyg
    felesleges a vip meg a szép logó ha a nicked mellett folyamatosan ez lesz
  • tommyg
  • Kockazone
    minnyá falusi? :D
  • ForzaInter
    köszi, viszont
  • tommyg
    minnyá kapja
  • stargatelost
    baze, mér nem kaptál bant te egérbuzi??
  • tommyg
    ovodás szinten van kb a gyerek, de tényleg no off :D
  • xxxpaulxxx
    Szerintem biztosan 25:) Nah ne offoljunkmááár:D
  • REALista
    18-25 között
  • xxxpaulxxx
    válaszolok és van barátnőm...
    nem anyázunk és ok neked legyen 10 pontos...
  • Paulie
  • xxxpaulxxx
    vagy csak be van lővefújvaszívva
  • ForzaInter
    akinek tetszett a Meet the spartans az egyszerűen egy igénytelen faszkalap, már bocs...

Adam Sandler egyik elgjobb filmjei közé tartozik még az Üres Város is, ott igazán nagyot alakít...
  • xxxpaulxxx
    A spártaiak titkos élete...
    1/10XD
    Igazából 10 percig néztem utána tekergettem éés cimborának kommenteltem msnen... azt mondta HAGYJAM ABBA
    kész... hoogy lehet ekkora szart csinálni?:D Ez a lindzi loen volt a hab a tortán:D A gtas rész meg pfff....:D Hát nem tudom a csajozós filmen 2.jára még röhögtem is.... a bazi nagy filmet nem néztem meg... ezt meg... nem is fogom:D
  • xxxpaulxxx
    Off:
    Jó a chowderes logod:)
    on
  • tommyg
  • REALista
    Pedig nem is én adtam 9 pontot egy ilyen filmre...:D
  • Montanosz
    a 300 paródia inkább néhol ízléstelenül erőltetett poénkodásnak tünt nekem, vagy malackodásnak, nem is néztem végig..
    sandleres filmektől meg határozottan rosszul vagyok. az a vonaglás amit a vizesnyolcasban nyújtott, meg az a nyegléskedés amit ördögfiként leadott egy másik filmben...az számomra, és néhány "számomra" mérvadó ember véleménye szerint is kutyakaki.
    persze van akinek ilyen filmek is bejönnek, meg vannak akik kutyákat, macskákat kínoznak, meg ártatlan gyerekeket erőszakolnak. De ez számomra elviselhetetlen.
  • Tatyla
    én láttam a filmet és a benne felvonultatott sztárok és műsorok nagy részével tisztában vagyok,de szerintem semmi olyan poén nem volt benne ami manapság már nem ciki.
    a másik dolog meg az hogy már nagyon unalmas hogy Carmen Electrát veszik elő minden ilyen paródia baromsághoz.
  • Montanosz
    ma egy nagyon kemény film lesz az ír kivándorlókról.
    11.20 TV2
    Angela's Ashes

Alan Parker filmje!

"Ahogy visszatekintek a gyermekkoromra, eltűnődöm vajon hogyan sikerült egyáltalán életben maradnom. Mondanom sem kell, borzalmas volt: a boldog gyerekkor nem is igazán éri meg. A közönséges sanyarú gyerekkornál még rosszabb az ír gyerekkor, a legrosszabb pedig a nyomorult ír katolikus gyerekkor."
  • Kockazone
    nem bántottál meg de leírhatnátok hogy mi volt rossz benne mert jöhettek itt 10ember szavazatával is hogy 0 szerintem akkor is jó (mondjuk annak szerintem nem is poén aki nem ismeri az amerikai sztárokat,műsorokat és nem látta a filmet...
  • Tatyla
    nem akarlak bántani de ez a 300 paródia a maga kis 54 percével is elég hosszú,amerikai nyomiknak való gusztustalan szarkupac.
  • Kockazone
    haha ebből is látszik hogy nem vagy egy intelligens ember...
  • AntiHero
    Rescue Dawn

Hogy erről miért nem hallottam régen nem tudom. Nagyon jó film.

9/10
  • REALista
    Jó hogy a Meet the Spartans-sal kezdted így legalább nem olvastam végig feleslegesen a hsz-ed..:D
  • Kaplan
    FLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM

Apropó.

Esélye a halálra, uramatyámritkarosszfilmfabatkátsemér. Pedig én az az ember vagyok aki még a szar filmeket is tisztességesen, becsülettel végignéz de ezt nem ment.

1/10
  • tommyg
  • Kockazone
    -,- erre már nem mondok semmit..a fél világ rajtad röhög....:xDDD Kérj help-et:D
  • tommyg
    ki mondta hogy az enyém nem egyéni vélemény lol
  • LasDen #40347
    azé az imdb-t nem kéne szentírásként kezelni....attól mer x ember véleményének átlagát mutatja ezt nem kéne kivetíteni az egész világra....attól mert 300,000 ember átlagvéleménye az, hogy a Ponyvaregény 8.9 az nem jelenti, hogy sztem egy jó film......sztem unalmas......én is hülye vagyok a filmekhez?????
  • Kockazone
    Ezért is írtam oda hogy egyéni vélemény -,-

Te meg egyből jössz hogy:"fabatkát nem ér szerintem"
    Akkor írd meg hogy mi a problémád vele....

Egyébként jössz a kis linkeddel hogy mennyire értékelték ebből is látszik hogy nincs egyéni véleményed......
  • tommyg
    figyelj ne égesd már itt magad, mert nagyon gáz vagy :D
    én nem értek aki 10/10-et ad a hancockra meg 10/9-et a spártára
    tessék ittvan mennyir értessz a filmekhez, ha nem tudnád mit kell nézni-> User Rating: 2.4/10 (29,894 votes)

• tugyiti