106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
imádom, hogy belekötsz mindenkibe :c
mondd meg mindenkinek a tutit, te vagy az isten :o
Smokin' Aces
Igen lassan indult be, film végi akció nájszos volt, a csavar gyenge, egyszer nézhető. Úgy hullottak az emberek, mint a legyek, gyenge Tarantino&Guy Ritchie koppintás 5/10 -
az egyik legjobb akciofilm amit mostanában láttam, sok pg13 után felüdülés volt:D -
winnie #40504 "Könnyed, szórakoztató eksönfilm sok rosszarcú maffiózóval, "
könnyed? akkor lehet, hogy nem ezt a filmet nézted:) a running scared minden csak nem könnyed. -
szép képek.
ha már francia film, még nagy kedvencem a
Lány a hídon
Vanessa Paradis-el
kissé művészfilm, romantikus, fekete-fehér
és a Atomcirkusz
szintén Vanessa
-
pár jobb kép róla mert én is imádom:
-
itt volt magyarhonban nemrég: a riportban annyira közvetlen volt, látható volt hogy nem udvariasságból dicsér, tényleg jól érezte itt magát, mégoly rövid ideig is. Természetes jelenség. -
Lipi1980 #40500 Hosszú jegyesség! Azaz :):):):)
Az igazi francia filmeket ő szerette meg velem... -
Running Scared
Könnyed, szórakoztató eksönfilm sok rosszarcú maffiózóval, rengeteg fuckkal, 2 óra igen hamar elszállt. A leszámolós jelenet a végén a jégpályán kicsit összecsapottnak tűnt, de még belefért.
7/10 -
asszem ez az :
Hosszú jegyesség
ez a másik kedvencem, kicsit naiv és szentimentális, ugyannok egyedi. -
van egy másik kedvencem is amikor a férjét keresi az világháborús időkben, de a címe nem jut eszembe -
Lipi1980 #40496 Nekem is :):):):):)
Az Amélie csodálatos élete (ahonnan ezt a képet szedted) meg a kedvenc filmem tőle :):):) -
a gyerekeknek bejön )))
és hát erre gondolj -
Szerintem sem szep. -
The Bucket List -
Jo film volt. Remek szineszek de borzalmasan rovid. Nagyon osszecsapott volt az egeszs, tul gyorsan tortent minden igy a vegere nem tudtam elerzekenyulni mert nem ismertem meg elegge a szereploket.
-
Hideg kiráz tőle :| -
A nagy medve fiai
családi western film, tudjátok a NDK-s szériábol.
valahogy ez kimaradt a gyerekkoromban, tzalán itt az ideje a retronak.
- diafilmen is elérhető -
-
kedvenc színésznőm)))
-
Lipi1980 #40489 Ensemble, c'est tout - Egyedül nem megy
Aki szereti Tautout, annak csak ajánlani tudom, bárSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen furcsa látvány ez a gyönyörű istennő ilyen olyan rövid frizurával, hogy a kissé elálló fülei is simán kilátszanak, bár senki sem tökéletes, akkor miért pont ő lenne az...
A tőle megszokott gyeremeki báj. Imádom!
Csak ajánlani tudom! -
Untraceable
internetes-gyilkossagos-geeknyomozos-krimi
lejart szoveg.. lathattunk mar hasonlot, de ettol fuggetlenul tetszett, nem unatkoztam egy percet sem, egy ket dolog nagyon faszan van megcsinalva a filmben es tetszett egesszen addig amig meg nem allt a terepjaro a hid kozepen.. nah az mar nekem is tul sok volt.
annyira nem volt hubazz film, de aki szereti az ilyen kapjuk el az elerhetetlen gyilkos filmet az nezze meg nyugodtan.
6.5/10 -
Street Kings 7/10
Pörgős kis akciófilm de a végén szerintem agyalhattak volna valamit mert így eléggé levágós volt.
Mindenesetre a Vantage Pointnál sokkal jobban tetszett. -
Hancock
egyszer nézhető, de trailerek alapján sokkal jobbra számítottam, 6,5/10
Felon
na ez viszont marha jó volt, amugy is imádom börtönös filmeket, de ez odabaszott, év egyik meglepetése eddig, 9/10 -
szomszédokra is jó?
mert most költözött be a szomszédba egy család, 7-en vannak mind.
olyan fura magyarok, mert barna bőrüek, szinte meztelenek, csak pálmafás inget hordanak, az asszonyok bő, ízlésesen koszos szoknyát, mellbimbónál lyukas, kétszámmal kissebb pópót - ja izé pólót -, a gyerekek meg nagyi atlétáját, katyi vagy bugyika nélkül.
ez ünnepi viselet lehet mert az orvosnál voltak így.
amúgy barátságosak, beszédüket nem nagyon értem mert azt mondták nekem hogy pajti, és fényes nappal eltolták a kikészített kukám, a szemetett szerencsére otthagyták, és segítségképp belerugdosták a gödörbe hogy könnyebb legyen kiszednem a vízből.
szóval honnan szedjem le a filmet? -
én nem bírtam még végig nézni......bár ez talán nem a film miatt volt.... -
he was a quiet man 8/10
azok nézzék meg akik leakarják gyilkolni a munkatársaikat :) -
X-akták - Hinni akarok
hát nekem nagyon kellemes csalódás volt mikor tegnap megnéztem...amiket olvastam róla kritikákat,ugy ültem neki h tuti szar lesz
de sztem teljesen jó film volt,engem végig lekötött,és jó volt újra látni a régi arcokat
10/7 -
xxxpaulxxx #40481 Uwe Boll for president!!!!:DXD -
Postal
Pedig már reménykedtem, hogy hátha, ez olyan dolog, amit talán nem lehet elcseszni....túl optimista vagyok...U.B. megint szart alkotott, és még meg is említi ezt a filmben, hogy mekkora szar :D
3.5/10 -
igen, nekem is volt olyan érzésem hogy egy minisorozatot próbáltak beletuszkolni)) -
én asszem 1x nevettem igazán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor zenére lovagoltak vagy mi -
Felon
7/10
Nem valami nagy szam, de azert nem rossz.
Igazabol az zavart benne, hogy mindent tul akartak benne bonyolitani, foleg az elejen. Raadasul volt benne par osszefuggestelen resz is, amit a nezo nem tud hirtelen sehova se tenni magaban. -
xxxpaulxxx #40476 nos... igen... másodszorra is neki ugrottam... nem én akartam... cimbik voltak kiváncsi rá...megbánták...
A Spártaiak titkos élete.... most, hogy végignéztem 2/10...
Volt néhány jelenet amin nevettem... de a film után mindenki elvesztette a humorérzékét
-
wanted
hm, nyami-nyami...
kellemes kikapcsolódás,pont erre vágytam így közeledő nyáruton.
"tombraiderünk" nem öregszik, de már nem is húszéves.
néha már nem lehet tudni, mi az animáció, mi a valós....
bátran ajánlom sajtos keksz, ropi, bor és újonnan kezdet.. [OFF]..zorro sorozat mellé. (a mai részben a főhősünk egy cigányt mentett meg, nyilván a tv2 így neveli a ifjúgárdista szappan rajongókat emberbarátinak)
ki az a szellemi nyomoronc aki berendelte a alacsony költségvetésű, gány, zorro sorozatot a tv2-n? [OFF]
-
már nem emlékszem a címére, a csávó az elválasztó üveg falra tetette a barátnője melleit és arra maszturbált meg leharapta valaki nyelvét, a végén megszöktették...amióta láttam azóta nincs kedvem börtönbe menni 
- volt egy falumbeli srác aki "sziszikecs"-ként jött ki a börtönből,lágyan mozgott és mindenfajta betegséget összeszedett ott - -
bár a Felont nem láttam török börtönfilm nem az éjféli expressz? -
a the man form earth c. film járt már kis hazánkaban, vagy jön valamikor? port.hu nem talál ilyesmit... -
Sárkánycsászár sírja
nézhetetlen, tök zavaró, s nem tom miért került bele a kínai szinkron orosz felirattal...
első kereken 41 percben semmi nem történik, mindenki beszél angol.
1946-ban nem volt ásatás kínában...egyébb bajuk volt)))
a magyar szinkron ismét "kitett magáért": 1946-ban egy tizenéves kínai nindzsásat játszó lány ilyen szlengben beszél?: megdumcsizhatjuk bakker...
na itt hagytam abba...látávnyról nem tudok mit mondani mivel ugye az első negyven percben semmi nem történik, talán kiderül hogy minden amerikai/angol lédi,anyuka húszéves, kisportolt jó testű szerető.
Felon
ez nagyon ott van!
ennél keményebb csak egy török börtönben játszódó film, amit láttam... -
Szerintem is abszolút szórakoztató volt. -
Csak77 #40469 Tudom, hogy nem vagyok sikeres ember, de nekem tetszett az a film... igaz, hogy nem moziba való, hanem egy hétvégi-délutáni-tvs kikapcsolásnak 100%-ig tökéletes. -
sandor8206 #40468 Az üresfejű
Nem nagyon ajánlanám senkinek, nincs vele semmi gond csak hát szerintem elég nagy hiba, ha egy vígjátékból hiányoznak a poénok. Amúgy az alapsztori nem lett volna rossz, hogy kis 2cm-es földönkívüliek E.murphy vezetésével egy életnagyságú E.Murphy robottal megérkeznek a Földre és keresnek valami gömböt, sok poénos jelentet szülhetett volna a film, de nem tette. Egész film példabeszéd akar lenni, erőltetett poénokkal, de azt hozzáteszem én is rosszabbra számítottam a kritikák alapján. Azért a BeGees-es és Ming-Chan-es poénokon jót röhögtem
de kb. ez a két poén volt ami jó volt.
Nekem 10/3, de egyszer elég volt
-
xxxpaulxxx #40467 jéé és tényleg! El is felejtettem, hogy ő játszik benne:)