106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prince23
    Vikingek titka c. film
  • Prince23

Adrian Paul már úgy látszik végleg a C-kategóriás filmek közt fog uszkálni. A sztori olyan amilyen. A szigetbeli település sokszor az Új világ c. filmet jutatta eszembe. A színészek nagyon gyatrák, hála a történet végett is. Egyáltalán lehet itt Adrian Paulon kivül színészt nevezni?! Hát nem. Nem értem a srácot, h miért vállal el ilyen filmeket, nem hollywoodi studiótól. Biztos vagyok benne, ha lecserélték volna a forgatókönyvírót egy "Crichton" féle kariberű íróra, no meg mondjuk, h a Fox gyártó fel is vállalta volna, még talán vmi ki is sülhetett volna belőle. Nekem a filmek garanciáját a filmgyártó cégek (Paramount, Columbia) IS jelentik. Számomra a minőség és márka egyben:D Mikor megláttam az elejét, már tudtam ebből nem lesz jó alkotás, maximum egy közepes. Klisés film, effektek, ijeszgetések faktorai nagyon gyatrák, nagy nullák. Hallmark tv-n ajánlatos 22:00-kor lejátszani. Ezt a filmet nem kellett volna megnézzem!
    Értékelésem: 12%
  • Prince23
    Nézd meg azért az egy okért, amiért mindenki dicséri ezt a filmet, holott nincs varázsa Fools goldnak.
  • Montanosz
    hát de akkor miért is nézzem meg ezt a filmet?

ajánlott mist-et köszi, ez el is kerülte idáig a figyelmem
  • Montanosz
    no, ne piszkáljátok már riddicket, térjünk vissza a filmekre
  • AntiHero
    Rise of the Footsoldier

10/9

Riddick már leírt mindent a filmről.
    Ugyan az a véleményem.
  • Prince23

Andy Tennant nem tartozik a jó rendezők közé, viszont van egy kivétel: Will Smith által szerepelt filmje, a Hitch. Na az az egyetlen, ami számomra Tennanttól meglepően jó filmre sikerült. Volt egy chance a rendezőnek, elvállalt egy kalandfilmet, ami nem oly sikeres a minőségben. Lara Croft filmek simán alázza e filmet, még talán a Nemzet aranya is, de úgy vélem ez a film is azzal egyszintű, értsd: közepes intervallumban van (50-70%-os). Nekem valahogy Cage kalandja sem jött be igazán. Indiana Jonest és a Múmia részeket már nem is merem említeni, azt a szintet, azt a KALANDÉRZETET egyáltalán nem tudja érzékeltetni velünk Tennant, hiszen a film egy helyben ücsörög, egy tengeren lassú felvonásban játszódik, átlagon aluli színész teljesitménnyel, és átlagon aluli történettel, vagy is egy mihaszna történettel, ami számunkra, civilekre egyáltalán nem köt le bennünket, egyáltalán nem érdekfeszítő. Itt kérem szépen a táj az szép egzotikus. Lehet e varázsa miatt nem tudom rossz filmként titulálni a Bolondok aranyát. Néhol vannak kifejezetten jó pillanatai a filmnek, pl az legeleje és a vége. A végkifejlet hosszas volt, kissé sablonos is. A főkarakterek unkarizmatikusak, több szimpátia volt a mellékszereplőkbe, pl az 56 éves felé járó kalandornak vagy a félsüket négernek vagy éppen a kis butus Dzienanak vagy vegyük az ukránt is!
    Összességében én ezt a filmet egy "állókalandfilmnek" nevezném, utazás, nyomozás a kincs után ott a helyben történik, én ezért nem nevezném kalandfilmnek. Egyszer mindenképp nézhető!
    Értékelésem: 65%
  • sandor8206
    hozod a formád
  • Sir Quno Jedi
    Megint megnéztem moziban az imént a HellFiú kettőt. Most még jobban tetszett, mert tudtam figyelni az apróságokra, kis részletekre is. Nagyon korrekt iparosmunka.
  • Count Adyn
    A Mist az egy jó film, átlagon felüli, egyszer érdemes megnézni:)
  • sandor8206
    hozod a formád
  • sandor8206
    aki meg a képek ellen (én is a nagyok ellen) arra itt egy jó példa, nem nagyon érdekelt volna ez a Mist, de látom a plakáton , hogy "Stephen King...", ő műveiből készült filmeket meg nagyon birom. Persze egyszerűbb lett volna leírni, hogy az övé stb...de ha nem teszi meg valaki, ez is sok információt adhat, ki játszik benne, rendező stb. Aki meg erre azt írja, hogy utána lehet nézni a neten, nem nézek ha nem kelti fel a figyelmen a komment (persze mai blockbustereknél lehet teljesen felesleges, hisz általában valamit mindenki hallott róla). Szóval ha ilyenek "XY 10/5" stb. és ennyi
    szóval Mist a listámon , kösz
  • Prince23
    Mondjuk nem eza poén, hanem az, ami a főhös körül történik, és annak befejezése. Egyszerűen szenzációs!

desigo!
    Azonnal nézd meg a mistet, döbbenet a film. (persze nem a köd mivolta)
  • sandor8206
    akkor ok, bocs. még nem láttam. Ha jól látom S. Kinges, azokat szeretem!
  • Prince23
    Okay. Máskor figyelni fogok, sry
  • desigo
    jah meg is akarom nézni a mistet csak mindig elfelejtetettem eddig :)
  • sandor8206
    SPOILER nyomjál, végül is ez a topic arra is jó, hogy felkeltsük az érdeklődést mások számára is, de ha lelövöd a poént?!
  • Prince23
    Ha a végét leírtam volna, h mi történik a főhőssel, azt hiszem szét szedtettek volna xD
  • sweech
    jogos, de semmi jelentősége :)
  • desigo
    SPOILER szót ismered-e?????????

" A sztori jó, nem is gondoltam volna, h ez a köd mesterséges -katonai- katasztrófa."
  • Prince23

Ez nem a Carpenter-féle Köd és annak 2006-os pocsék remekje. Ez teljesen különálló azoktól.
    A filmre térve, rohadtul idegesítően jó film. Szó szerint! Darabont már a Halálsoron-ban megmutatta "természetfeletti" vonzó képességeit. A sztori jó, nem is gondoltam volna, h ez a köd mesterséges -katonai- katasztrófa. A sztori vége megdöbbentő és nagyon idegesítő. A főhőssel teljes mértékben lehet azonosulni, elhisszük mi is, amit ő lát, h a helyzet bizony szar:D De hát ettől futurisztikus egy filmvég, végezetül ez nagy pozitivúm is a filmnek, amit Darabont irkafirkált. Sztem főhősünk egyenesen a diliházba került, ha Darabont tovább módosította ill. írta volna a sztorit. A speciális effektek jók, de természetesen nem kiemelkedőek.
    Sajnos hazai földön, odaát nem lett egy nagy siker film, de legalább a budgetet túltermelte a több mint 25 milliós usai bevételével.
    Ajánlom mindenkinek.
    Értékelésem: 90%
  • Montanosz
    nem figyeltem..ki a fogyatékos?

mert falumban is van egy aki csak a fejét mozgatja és szájjal fest.
    gondolnánk hogy esendő, szánalomra méltó ember, akit támogatni, segíteni kell..
    közben meg a legnagyobb intrikus, zsaroló, vádaskodó és nemi erőszaktevő (lelkileg)...mondják a faluban.
    szóval az emberi jellem, olyan amilyen..most vagy a szomszédoknak és rokonoknak, ápolóknak van igazuk..vagy a gumiágyban vonagló betegnek.
    - jó horror film téma, amit a valóság ír -
  • Riddick21
    "Riddicket sem teszi okosabba az hogy, az amerikai historia x et meg a malkom menet filmeket szereti a transformerst meg lehuzza..."

Rühellem az Amerikai História X-et. Nagyon.
    A "malkom menet" az nem tudom, hogy mi. Talán a John Malkovich menet c. filmre gondoltál, de ha nem, akkor sincs ám baj.
    Megint megkérdezném, hogy fogyatékos vagy-e, de már mondták, hogy nem.
  • CSOCSO
    most komolyan... valaki attol egy jobb vagy nagyobb ember mert o a steakot szereti de a rantotthust lefikazza? ugyanmar...
  • Prince23
    Értem én, de olykor úgy viselkedett mint egy kritikus másokkal szemben :)
    de részemről téma lezárva, szentabéke meg blabla :D
  • LasDen #40641
    a 24-t én alapból egy rakás szarnak tartom szóval az nem baj :D
  • CSOCSO
    azt meg fel kene fogni, hogy azert mert neki mas tetszik az nem teszi ot filmkritikussa.
    foleg nem aszerint dontunk, hogy jo vagy rossz kritikus, hogy mennyi filmet fikaz.
  • SötétBarom
    Nem annyira hatásvadász mint a többi, nem hemzsegnek a "cliffhanger"-ek, és elég lassan csordogál, de olyan baromi részletesen körüljárja az ottani rendszert a sarki dílerektől kezdve az iskolai rendszeren, a rendőrség működésén, a drogosokon, és a cselekvésképtelen, de változtatni akaró embereken át egészen a politikai korrupcióig, hogy amikor vége, az ember úgy ül a képernyő előtt, mintha Baltimore-ban élne mióta megszületett.. Lenyűgöző, és nagyon realista.. Nincsen "mindenki elnyeri méltó büntetését, a hősöket meg ünnepeljük" befejezése.. Egyszerűn csak ÜT. De nagyon. Egyetlen kellemetlen mellékhatása, hogy amióta befejeztem szinte sírhatnékom van az Utca Királyai, meg a hasonló "zsarus" filmeket nézve.. A 24 is közel röhelyesnek tűnik, szóval csak óvatosan. :)
  • CSOCSO
    De szerinted melyiket lenne konnyebb bevezetni

megertettetni veluk hogy hulye vagy mert ezt meg azt gondolod errol-arrol a filmrol avagy felfogni, hogy mindenki mas es nyelni egy nagyot es rahagynio a masikra, hogy hurra.. SZERINTE ez a legjobb film az elmult 10 evben..

"Az évtized filmjének nevezni egyszerűen szűk látókörre, ingerszegény ízlésre vall SZERINTEM. Aztán ezzel is lehet egyet-nem érteni"

azert mert masoknak nem az tetszik mint neked, nem kell oket lefikazni, ledegradalni, lehulyezni.

Riddicket sem teszi okosabba az hogy, az amerikai historia x et meg a malkom menet filmeket szereti a transformerst meg lehuzza...

tehetunk barmit a jipikaje helyere, de ne feledd, hogy alegtobb topikban nem nagyon tartjak be azt ami oda van irva, plusz most ha neki tenyleg azt tetszik a legjobban akkor itt most szolasszabadsag hianyaban azt kell majd irnia hogy " hat... tetszett....igaz nem nezem sok filmet csak 10 et evente.. de ez jo volt..."

?
    miert nem hagyjuk, hogy irja azt amit erez azt maximum nyelunk egy nagyot es lehulyezzuk a monitor elott... ugysem fogod megvaltoztatni a velemenyet, tehat nem kell mindenkit elnyomni.. max ellensegeket szerzel magadnak.

szoval szerinted mit tegyunk a jippikaje helyere?
  • LasDen #40637
    2 részt néztem meg eddig (S1 term :D) de vhogy nem tudok haladni vele......nincs róla rossz véleményem, de sosincs kedvem tovább nézni.....de majd vmikor... :D
  • LollerMan
    Forest Gump 4ever :D
  • ProGabe #40635
    csak jót hallok erről a sorozatról is! úgy nézném, de egyszerűen nincs rá időm :( las vegast is már majd' 5 hónapja "nézem", mert van hogy 3 nap alatt tudok csak végezni egy résszel :S
  • SötétBarom
    The Wire

Ez egy sorozat, most fejeztem be, és máshol nem nagyon tudom elmondani a véleményem róla.. Ha egy szóval kéne jellemeznem, azt mondanám, hogy tökéletes.. Akinek van rá ideje, annak csak ajánlani tudom.

10/10.
  • Tikal #40633
    a végére eléggé figyelni kellett már :)
  • Seth
    A végén a "tankfeltépős" jelenet szerintem az anime történelem egyik legjobban megcsinált jelenete :)
    A 2. rész a túlzásba vitt CG miatt annyira nem tetszett, de azzal is tehetsz egy próbát,mert nem rossz
  • desigo
    jogos...

a film közben még átlagosnak tűnt de miután vége lett beindultak a fogaskerekek az agyamban
  • Tikal #40630
    "a történet átlagos....elgondolkoztató film" :)
  • desigo
    Ghost in the Shell 7/10

Nem szoktam animokat nézni de erről a filmről sok jót olvastam ezért megnéztem.A történet nekem átlagos de a képi világ és a zenéje az ütött rendesen.Néha zavart,hogy megakad a film története de aztán nem koncentráltam annyira és csak bámultam a képeket és füleltem a hangokat,zenéket.Nem semmi,hogy már 13 éves film.Szerintem ha most jelent volna meg akkor is megállná a helyét.
    Elgondolkoztató egy film.

Rakok képet,hogy örüljetek :)

• desigo
    hehe
  • Riddick21
    Most megnézel minden szart, amihez találsz plakátot is?