1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prince23

Andy Tennant nem tartozik a jó rendezők közé, viszont van egy kivétel: Will Smith által szerepelt filmje, a Hitch. Na az az egyetlen, ami számomra Tennanttól meglepően jó filmre sikerült. Volt egy chance a rendezőnek, elvállalt egy kalandfilmet, ami nem oly sikeres a minőségben. Lara Croft filmek simán alázza e filmet, még talán a Nemzet aranya is, de úgy vélem ez a film is azzal egyszintű, értsd: közepes intervallumban van (50-70%-os). Nekem valahogy Cage kalandja sem jött be igazán. Indiana Jonest és a Múmia részeket már nem is merem említeni, azt a szintet, azt a KALANDÉRZETET egyáltalán nem tudja érzékeltetni velünk Tennant, hiszen a film egy helyben ücsörög, egy tengeren lassú felvonásban játszódik, átlagon aluli színész teljesitménnyel, és átlagon aluli történettel, vagy is egy mihaszna történettel, ami számunkra, civilekre egyáltalán nem köt le bennünket, egyáltalán nem érdekfeszítő. Itt kérem szépen a táj az szép egzotikus. Lehet e varázsa miatt nem tudom rossz filmként titulálni a Bolondok aranyát. Néhol vannak kifejezetten jó pillanatai a filmnek, pl az legeleje és a vége. A végkifejlet hosszas volt, kissé sablonos is. A főkarakterek unkarizmatikusak, több szimpátia volt a mellékszereplőkbe, pl az 56 éves felé járó kalandornak vagy a félsüket négernek vagy éppen a kis butus Dzienanak vagy vegyük az ukránt is!
    Összességében én ezt a filmet egy "állókalandfilmnek" nevezném, utazás, nyomozás a kincs után ott a helyben történik, én ezért nem nevezném kalandfilmnek. Egyszer mindenképp nézhető!
    Értékelésem: 65%