[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Adrian Paul már úgy látszik végleg a C-kategóriás filmek közt fog uszkálni. A sztori olyan amilyen. A szigetbeli település sokszor az Új világ c. filmet jutatta eszembe. A színészek nagyon gyatrák, hála a történet végett is. Egyáltalán lehet itt Adrian Paulon kivül színészt nevezni?! Hát nem. Nem értem a srácot, h miért vállal el ilyen filmeket, nem hollywoodi studiótól. Biztos vagyok benne, ha lecserélték volna a forgatókönyvírót egy "Crichton" féle kariberű íróra, no meg mondjuk, h a Fox gyártó fel is vállalta volna, még talán vmi ki is sülhetett volna belőle. Nekem a filmek garanciáját a filmgyártó cégek (Paramount, Columbia) IS jelentik. Számomra a minőség és márka egyben:D Mikor megláttam az elejét, már tudtam ebből nem lesz jó alkotás, maximum egy közepes. Klisés film, effektek, ijeszgetések faktorai nagyon gyatrák, nagy nullák. Hallmark tv-n ajánlatos 22:00-kor lejátszani. Ezt a filmet nem kellett volna megnézzem!
Értékelésem: 12%