106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
felirattal is élvezhető, mert az akción van a hangsúly
persze folytatás semmi a megváltozott közhangulat miatt
- na persze az előbb nem tettem hozzá hogy nagyon félre sikerült az iraki akció, ha az eredeti célokat nézzük. mivel hát irán megpróbálja betölteni a hatalmi űrt. és ez senkinek nem jó((( -
Na igen 
Jó kis sorozat volt, kár, hogy nem láttam az egészet (lemaradtam pár részről az HBO-n) -
Egyedül a sötétben
Uwe Boll ő egy maga rendezte filmre ezt a se füle se farka történetet. És hallom egyre jobban a rossz hírnevét a rendezőnek. Miszerint a Távoli kiálltás c. filmet is ő rendezte meg Till Schweigerrel, 2008-ra jön a premier. Nos a német úrfi feltehetően gazdag lehet, h rossz kritikák és rossz bíznisz ellenére csak azért is készít filmeket. Makacs.
Visszatérve a filmre: a sztori átlagon aluli, nem is, olyan amilyen..> igen erre ez a megfelelő kifejezés. És rettentően idegesítően szájbarágós története van, a nézőt nem engedi gondolkodni sem. Itt csak egy van: amit a mesélő és Slater karaktere diktál.
Rossz rendezés, rossz és elavult technika, szinészi teljesitmény egyenlő a nullával. Slater hová süllyedt? Innen már nem lesz kiút. És persze Dorff is, a nagy "pengeidomár" ilyen gagyi karakterszegény szerepet volt esze elvállalni?! 20 milliós költségvetésű filmjéből biztosan a színészekre ment a java része. Hisz a speciális effektusok még 1998-ban is elavult lenne, nem hogy 2005-ben!
A végkifejlet meg egy nagy hülyeség volt, nem volt benne semmi fantázia. Fölösleges alkotás, egyedül az első akció lövölde tetszett a német stilúsú rock zenével fűszerezve. Még az a szerencse, h Hollywood hírneves gyártói kidobták a Bollprojectet. Mondanom sem kell, h bukta film!
14% -
ja meg is van:
Over There
Nagyon kemény sorozat, hősökről és egyáltalán nem hősökről, az iraki háború ahogy a katonák látják...
- ja és hát persze nem minden az olajról szól:
megdőlt a diktatúra
a katonák több mint ezer kórházat/középületet építettek
kurdoknak sohanem létezett autonómiát segítettek kiharcolni
irakban sohanem voltak szabad választások
Egyiptom békét kötöttt izraellel
stabilizálódott izrael és törökország helyzete
satöbbi, ma még be nem látható gazdasági/politikai folyamat indult el
nem kell ám bedőlni a szélsőbalos propagandának,médiának, filmrendezőknek (moore)...:
-
Helyes, helyes, CSAK KEMÉNYEN doktor úr, jöhet a következő agymosás kritika, majd kiugrom a bőrömből úgy várom! Milyen film lesz? Akció?

-
hehe 

ez tényleg viccesXD
-
Látod, te provokálsz megint. nem fogom hagyni magam. Tudom értelmetlen az egész kommunikálás veled... És jobb ha megszoksz!
Pár fórumozó miattad nem mer ide írni, de én magasól teszek rád Elvtárs uram! -
Sőt!
Bocsánat!
Ne kusshagyj!
A következőt!
A következő kritikádat nyomasd máár!
-
Idegesítenek az írásaid, ezért kritizállak Téged! Majd ha nem IQ gyök2 módon fogsz itt filmeket kritizálni, okoskodni, akkor majd nem veled foglalkozom. Addig is ez van. Megszoksz vagy megszöksz.
Amúgy a topik indulása óta itt vagyok, szal engem ne akarj kioktatni, kevés vagy ahhoz agysebész úr. Veled ellentétben nincs időm, sem energiám naphosszat zsé filmeket nézni. Majd ha látok egy jót, írok róla, legutóbb a Dark Knight-tal történt ez, szal kusshagyj!
-
Supernatural
-
Mindenki tudja, h értelmetlen a háború Irakban, nemcsak én gondolom így. Évek óta olajügy miatt folyik.
És jó lenne, ha nem fórumozókat kritizálnál, hanem filmeket!
Ilyen nehéz ezt felfogni?!
Visszanéztem pár oldalakat, és nem láttam mást mint kritizáltál fórumozókat, idézőjelestül együtt! Na öcsi, ez a szánalom!
És nézz már végre a topik címére! nem a fórumozókat kell kritizálni. Ha nem vagy képes felfogni és elfogadni mások véleményét egy ineterneten, menj pszichológushoz! -
Seten #40816
"Over There" az eredeti címe. :)
-
"volt egy kemény sorozat különben ami a valóságot mutatta, "Odaát", ha ez volt a címe..."

(irak volt annak a magyar neve) -
hát igen, csak éppen azt nem értik a háborúellenes filmek alkotói ha Bush és szövetséges haderő nem lép már kamránkban lennének a terroristák.
így legalább sikerült a hadszínteret átvinni a saját földjükre.
volt egy kemény sorozat különben ami a valóságot mutatta, "Odaát", ha ez volt a címe... -
Nem haver, Te vagy a szánalom, aki egy utolsó kis zsé kategóriás hálivudi fosból világosul meg, hogy mire fel van irakban háború!!!! Huszonévesen apám, huszonévesen!!!! Pár 16 éves kissrác értelmesebb Nálad!
De ez még nem is lenne baj, viszont még le is írod ide a kis okfejtésed!!!!???? OMFG

-
LSG #40812 Köszönöm. Igazából ironizálni próbáltam, csak rosszul. :) Örülök, hogy végre nem szúrt be borítót...
De a "kritikán" jót nevettem. :) -
Akkor majd hozok boritókat a filmekhez :D
-
-
Hallod, te még mindig itt tartasz agyilag? Kit érdekelsz? Foglakozz magaddal és a családoddal. A gyerekedet neveld, NE ENGEM! Szánalom. -
LSG #40808 A borító hol maradt? Így el sem olvasom... 
[csak viccel] -
Barátom!
Hogy én eddig miért nem gondoltam erre!!!! Miért nem tudtam, hogy az Iraki és az Afgán háború miért történik!!???
És miért nem értettem, hogy az Irakiak miért nem adják át az országukat!!!????
Pedig csak meg kellett volna néznem ezt a filmet, és máris kitisztul MINDEN, mint Neked!!!!
A helyesírási és mondatszerkezeti, ragozási hibáktól most tekintsünk el, hiszen érezni az írásodon, hogy igazat szólsz! -
A sereg nem enged
Borzalmas mondanivalóval rendelkezik ez a film is. Számtalan rendező csinált ilyen háború ellenes filmet aktuális korunkban, pl: mint a Home of the Brave vagy a Gyávák és hősök c. film,de sorolhatnám még. Ezek a hollywoodi rendezők már szinte peticiót írnak Bushnak. Figyelmeztetik a társadalmat. Nem igaz, h ennyire nem értik meg. Nyílvánvaló olajügy. A pénzéhességet nehéz megállítani. Fiatalokat küldenek ki értelmetlenül háborúzni Afganisztánba vagy Irakba a politikusok és az olaj ügy érdekében. Szánalmas! Az irakiak ugy se engedik hazájukat, a mocskos amerikai politikusok kezére. Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem. Egy példa a sok közül, h az irakiak nem engednek! Értelmetlenül háborúznak a mocskos amerikai vezetőség. Persze szeptember 11-re lépni kellett, ami csúnyán elfajult. Talán Bush provokálta ki a háborút Allah hívei ellen 2001-ben. Káosz elmélet ez sajnos. A film megbolygatja agyunkat, észszerű gondolkoztatásra bír minket, hála a kapó sztorijáért, ami most is aktuális. Bármely 20-on évessel megtörénik odaát ez, amit láthattunk bő másfélórában.
A színészek jók voltak. Ryan Phillippe már a Dicsőség zászlaja óta kezd beérni szini teljesitménye, és már hamarosan karizmatikával is felruházhatja önmagát, s mások szemében is.
Ajánlom mindenkinek a filmet!
86%
-
milyen spoiler? direkt úgy írtam hogy ne legyen benne semmi. -
A spoiler is jo volt. -
technopeter #40803 Fúrófej Taylor
A szereplők ultra nyominger gyerekek, nagyon faszák, nah meg Owen Wilson, nekem nagyon bejött. 10/9 ( talán még lehetet volna 1-2 dologból jó poént csinálni:D) -
The Morgue
2008-as horror, bárcsak ne rendezték volna meg mert harmatosan gyenge.
Hullaházi dolgozó öngyilkos lesz és a valóság meg az elmúlás között lebegve szedi áldozatait. Eredeti szori nem?
- Csak egyszer ijedtem meg amikor a bejárati ajtót becsapta a szél mert elfelejtettem kitámasztani...-
Persze a végén kiderül hogy az álom és valóság, jelen és jövő összekutyulódik a filmben, és semmi nem az aminek látszik.
Egyedül a végső válasz az ami igazán profin megoldott, hihető. Amúgy valószínűleg főiskolások dobták össze vizsgafilmnek. Csak elkötelezett, fanatikus horror rajongóknak. (felirat a horrorfreak oldalán)
-
John Cassevetes ért a drámákhoz... ld. még Szerelmünk lapjait is... -
kösz, ezek a filmek nem nagyon jönnek be a népnek, amiben csak producer, Motel most meg ez, bár én még bízok benne hogy jó lesz, még a héten megnézem. -
xxxpaulxxx #40799 Alpha dog...
Fúúú hát... még most is csak nézek ki a fejemből... igazából egy nagyon lassú film ami mégis tele van történéssel... Eleinte húztam a számat a szereplőkön... főleg Justin Timberlake-n... de végülis Justin volt a legszimpibb az egészben... iszonyat jót alakított... megint egy film, hogy a drog milyen problémákat tud csinálni illetve, hogy az amcsi törvények milyen g*ci szigorúak... össze vissza beszélek és rohadtul nem a filmről írok, de erről nem is lehet...
Vegyes érzelmek... néha értelmetlen dolgok, de az is csak azért mert néha nem figyeltem oda...
Egy emberrablás, ami az elrabolt srácnak tök fíling, tök jól érzi magát, a rablóknak meg rohadt nagy probléma...
de mégis van egy rohadt nagy kérdésem a filmmel kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Zakk olyan rohadt jól tudott bunyózni... akkor a végén miért nem ütötte le a sapkás srácot illetve esetleg még Justint is... nem értem... ok bepánikolt de könyörgöm... egy kurva jó jelenet szólt arról, hogy milyen jól tud bunyózni erre annak nem is volt semmi értelme... ha itt használta is volna amit korábban bemutatott a tudásából akkor simán éledben maradt volna
Szóval nem írnék többet erről a filmről, mert nem tudnék:D Látni kell... adnék rá egy 8/10et mert láttam már jobbat is (lehet hogy a 8 is túlzás rá) de mégis... ez valamiben picit mintha új lett volna... még most is gondolkodok, hogy miben:) -
ezekből néhánynak már vége
amúgy az én sorozathátterem ennek a listának a duplája, szóval ez még semmi :D
most ősszel több mint 10 sorozat fog kezdődni amiben érdekelt vagyok, de úgyse tudom követni mindet, de leszarom, majd később ledarálom vagy valami.... -
sztem nem te vagy az egyetlen aki ennyi sorit néz^^
-
Az egyik executive producere, de nem o rendezte es volt meg rajta kivul meg vagy 7 producer. -
ennek a filmnek Tarantino a producere nem? -
Hell Ride
5/10
Hat ez az a film amiben probaljak Tarantino fele alkotast kesziteni es ami abszolut nem sikerult veghez vinni.
A nezo csak nez ki a fejobol a film 40-50. perceig, hogy ki, kivel van es mi ez a kuszasag, amit a film vegeig nem is tud szinte kibogozni.
Meg olyan szineszek sem tudjak feldobni a film szinvonalat, mint pl Michael Madsen es Dennis Hooper vagy Vinnie Jones.
Ezekkel a szineszekkel a film szamomra nagy csalodas volt, bar lehet valakinek bejon majd, bar erosen ketelkedem ebben.
-
én táppénzen vagyok így remélem nem rémítek meg senkit ha bemásolom most hány sorozatot követek + napi 4 film legalább [:-))<
carpoolers
Dirty Sexy Money
heroes
Pushing Daisies
the sarah connor chronicles
THE SOPRANOS_S03
Dawson's Creek
Northern Exposure
wire
Young Indiana Jones Chronicles
Aliens in America
atlantis
battlestar
Breaking Bad
Desperate Housewives
It's Always Sunny in Philadelphia
Flight of the Conchords
jericho
samantha who
scrubs
lost
weeds
Wonderfalls
-
nem, csak kérdeztem. -
Ez speciel egy régebbi film, amit vasárnap néztünk meg:D sajnos mind csalódtunk is benne
de ma a harmadik filmnél tartok (most divx-ben):DD (Harc mestere 2) :DD
ráérős ez a hét, ki is használom.
Van hogy hetekig nem nézek filmet. Meg mint már írtam pár filmet régen láttam, van h a régieket is bemásolom ide. Vegyesen. De pl soxor az új filmeket amit láttam, nem is osztom meg itt, hanem a régebbikhez nyúlok.
Baj amúgy? :D -
hallod te hány filmet nézel egy nap?.d -
into the wild
7/10
azoknak,akik néha érzik,hogy el kéne menni messze.
összeomlás michael douglassal,meg into the wild-két véglet-megoldás,kb ugyanarra a problémára(elég-elég-elég,unom,sok)... -
Skorpiókirály 2.
Pocsék kalandfilm. Nem szoktam így kezdeni egy véleményt amúgy:D Russel Mulcahy bizonyította, h rossz rendező is tud lenni, meg jellemét is bebizonyította ezzel, h el vállalta ezt szemetet. Nyílván pénz beszél, ennyire rá van szorulva ez az ismert rendező a pénzre, h égeti magát ezzel a szánalmas Universal Home Edition filmmel?! Ezt a filmet egy elsőéves főiskolai srácnak kellett volna megrendeznie szakdolgozatként! Hallmark szintű produkció!
Az első rész mérföldkövekkel jobb. Ez a 2. rész tulajdonképpen egy előzmény. A sztori rossz, az alakitások bűnrosszak, az effektek szánalmasak, egy szó mint száz: hiba volt megnézni.
Nyílvánvaló, h otthoni tv-ézésre szánták James Jacks-ék, hiszen semmi adat nincs róla a boxofficon.
Ha rosszfilmet akartok megnézni, és a sárgaföldig lehordani, csak ajánlani tudom!
10%