[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #40799 Alpha dog...
Fúúú hát... még most is csak nézek ki a fejemből... igazából egy nagyon lassú film ami mégis tele van történéssel... Eleinte húztam a számat a szereplőkön... főleg Justin Timberlake-n... de végülis Justin volt a legszimpibb az egészben... iszonyat jót alakított... megint egy film, hogy a drog milyen problémákat tud csinálni illetve, hogy az amcsi törvények milyen g*ci szigorúak... össze vissza beszélek és rohadtul nem a filmről írok, de erről nem is lehet...
Vegyes érzelmek... néha értelmetlen dolgok, de az is csak azért mert néha nem figyeltem oda...
Egy emberrablás, ami az elrabolt srácnak tök fíling, tök jól érzi magát, a rablóknak meg rohadt nagy probléma...
de mégis van egy rohadt nagy kérdésem a filmmel kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Zakk olyan rohadt jól tudott bunyózni... akkor a végén miért nem ütötte le a sapkás srácot illetve esetleg még Justint is... nem értem... ok bepánikolt de könyörgöm... egy kurva jó jelenet szólt arról, hogy milyen jól tud bunyózni erre annak nem is volt semmi értelme... ha itt használta is volna amit korábban bemutatott a tudásából akkor simán éledben maradt volna
Szóval nem írnék többet erről a filmről, mert nem tudnék:D Látni kell... adnék rá egy 8/10et mert láttam már jobbat is (lehet hogy a 8 is túlzás rá) de mégis... ez valamiben picit mintha új lett volna... még most is gondolkodok, hogy miben:)