106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Flém és izomszagot érzek,kicsit higgadjatok le.
Blasta és Prince23 (és a többiek)rátok főleg vonatkozik.
Egyenlőre +fav addig míg nyugi nem lessz a topikban. -
az a baj, hogy ugy írsz, mintha te lennél a földkerekség legokosabb embere, emellé még párosolnak az értelmetlen mondatok, és a hülyeségek.
és ez nem sértés, tény. -
"Leszögezném, h régen láttam."
topikcím: Filmek, amiket most láttunk -
Ki mondta, h kritikákat írok? hányszor mondjam már el, h nem vagyok kritikus, NEM EZ A SZAKMÁM, mint tudjátok:D És egy fórumozó sosem lesz kritikus, hacsak nem az a foglakozása.
Ti ennyire nem bírjátok felfogni, h egy átlag ember vagyok, és csak fórumozva írogatok...
mindjárt visszalapozok, és én is stilisztikai hibákat fogok keresni!
Blasta gratulálok, jól megkeverted a sz@rt! Mint mindig
-
tudom mire megy ki... :( -
LSG #40862 Az, hogy más nem jelezte, hogy érthetetlen "kritikákat" írsz, hidd el nem azt jelenti, hogy mindenki élvezettel olvassa őket. Csak sokan nem veszik a fáradságot, hogy jelezzék Neked.
Szerintem ha nem próbálnád magad többnek eladni mint ami vagy, olvashatóbbak lennének az írásaid is. Egyszerűbbek persze, de olvashatóbbak.
Valaki jelezte - Blastán kívül
- hogy élvezi a kritikáidat? Sikerült felkeltened egy ember figyelmét is egy filmre a "remek" írásaiddal?
-
ne haragudj,nem bántás,tényleg érdekel.
megkérdezhetem,hány éves vagy?az is érdekelne,milyen suliba jársz(nem konkrétan,csak típusra),de nem akarok ennyire belemenni.
-
Az... és még tovább fog lejárattni, de teszek rá. Elakar űzni innen:D -
sandor8206 #40859 kegyetlen ami itt megy
-
sandor8206 #40858
-
omg
-
Ha már ennyire akarsz idézni tőlem aláírásodba, akkor fejezd be rendesen, h értelmes legyen:
"Szánalmas! Az irakiak ugy se engedik hazájukat, a mocskos amerikai politikusok kezére. Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem. Egy példa a sok közül, h az irakiak nem engednek!"
Ha meg nem fér ki, akkor meg kérlek töröld!!!! -
sandor8206 #40855 azért nézd meg, egy közepes film, de nem rossz. -
Batman: kezdődik!
Leszögezném, h régen láttam.
Christopher Nolan filmje teljesen új szemszögből közelíti meg Batman történetét. Míg Burton sötétté, azaz gótikussá tette a Batman filmeket, Nolan reálissá! A film középpontjában nem a karakter szuperhős mivolta áll, hanem annak emberi oldala is domborodik ki. Bruce Wayne egy ember a sok közül, mint mi, ÉREZNI IS! Legalábbis én tudtam vele azonosulni. Ugyanúgy magában hordozza sorsát, mint bárki más. Tud HIBÁZNI, bakklövéseket elkövetni, s ezért olyan emberi.
Nolan és Goyer forgatókönyvirók történetében Bruce, akit felemészt a bűntudat és harag, lassan elkezdi életre szóló küzdelmét a bűnözés ellen. Míg a szuperhősök tipikusan vállalják szereplői és hősi énjüket is, Bruce Wayne állandóan őrlődik két igencsak eltérő személyisége között, s közben titkát igyekszik minden áron megőrizni. Nolan Batman feldolgozása mint már említettem eltér az eddigi adaptációktól. A rendező forgatókönyvíró célja az volt, hogy egy emberközelibb karaktert hozzanak létre. És ez sikerült is, sokan egyetértenek, szerencsére! Éppen ezért a legjobb választás Christian Bale volt, mert a hős mindkét személyiségét fantasztikusan vissza tudta adni a vásznon. Egyaránt hiteles Bruce Wayne gyötrődő alakjának megformálásában, mint Batman vadállatias bőrében. Már az első percben mikor megjelenik a filmben, hihetetlen titokzatosság és szimpátia árad belőle, és ezt a jelenlétet egészen az alkotás végéig szinten tudta tartani. Egy szó mint 100: karizmatikus egyéniség.
Nolan filmjével egy új Batman korszak veszi kezdetét!!!!!! Erre csak ezt tudom írni, mint mikor a 300 c. filmben mondta egy hős spártai:D Magasan kiemelkedik az eddigi képregényadaptációk közül. Az első pillanattól az utolsóig izgalmas és fordulatos. A történet igen aprólékosan kidolgozott, s ez látszik is az alkotáson. A hangulata és képi világa fantasztikus, és a nagyszerű zeneszerzőpárosnak (James Newton Howard és Hans Zimmer) köszönhetően a zene is tökéletesen kifejezi a film drámaiságát. Simán Oscarra lehetett volna jelölni a muzsikusokat. Egyszóval zeneileg az egyik legerényesebb film!
A többi színészek is egytől egyig nagyon jól formálják meg a rájuk osztott karakter személyiségét. Batman segítőjét és hű inasát, Michael Caine alakítja, aki fantasztikusan játsza a visszafogott eleganciát és hangzik el szájából egy nagyon gyönyörű szlogen is! Morgan Freeman nem túl nagy szerepet alakít, de a színész itt is megcsillogtatja rendkívüli tehetségét. Egyedül Katie Holmes szenved csorbát a színészek közül! :D
Mondanom sem kell, h kasszasiker film. Kissé elfogult vagyok lehet, de ez a film számomra tökéletes! DVD-gyűjteménybe kötelező. Ja és ez csak az én tanácsom. Nem kell komolyan venni.
Értékelésem: 100% -
Lehet hogy jobban jártak volna hogyha DVDn adják ki? mint pl a Csillagkapu utóbbi két részét. Amugy nincs azzal baj hogyha nem moziélményt ad, csak azzal van a baj hogy ezt moziba tálalták...
/ még nem láttam, de majd valamikor megnézem / -
ON:
X-files: I want to believe
Kb olyan, mintha a sorozat egy epizódja lenne, csak kétszer olyan hosszú. Elég gyengus..
5/10.. -
Én nem szoktam személyeskedni, de végtelenül irritálsz engem is -.- -
sandor8206 #40850 amúgy láttál valami filmet a héten?
-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dehogy próbállak, már egy jó ideje lejárattalak és járatlak folyamatosan. :)))))))))))
Azért segítek kicsit:
Az nem személyeskedés, ha az ÁLTALAD is leírtakat berakom az aláírásomba. Csak egy picuri kis idézet TŐLED! Szeretném az utókornak megőrizni :DDDDDD
Mondok példát a személyeskedésre doktor úr:
"te köcsög láma", "te szánalmas görény vagy!"
Hajrá, hajrá!
(na mára végeztem, holnap jövök ;)) -
sztem azabaj, h máshogy írsz mit ahogy a forumozók 99%a szokott ide írni.Egyrészt nagyon erőltetetten írod le a véleményed és valóban egy kissé okoskodóan..... ha az emberek megszerkesztett(a tied csak az szeretne lenni) kritikát szeretnének olvasni, elmennek a filmbuzira. Itt a párszavas véleményekről van szó meg az ebből adodó flémelésekről.Ráadásul sajnos nem erősséged a helyesírás, szövegeidből hiányzik a kohézió.Énis a blogot ajánlanám neked mint "művészi hajlamaid" kiélésére való lehetőséget...pl beírod ide a véleményed(nemokoskodást, véleményt) és linkeled a hozzá az irományod és igy nem idegesítesz senkit + a rajongóid sem károsulnak....ezcsak egy ötlet. -
ez csak egy forum, van aki itt szereti megmondani a frankót, de kit érdekel mit mondanak sosem találkozol velük, szard már le -
szólj már egy modinak,na.. -
Csak az a gond, h más is reagál rá, én meg akkor halgassak. Megaláztat a szégyentelen.
És még most sem törölt ki az aláírásból engem. -
hát ne reagálj rá, majd abba hagyja... -
De azért még is érted... ezt a mondatot is...
szal nem kell ide a süketduma, sehol sem oltottak ki (jelen esetben más webhelyek), h érthettelenül írok, csak Blasta. -
Persze, nem helyesírási verseny, nem is baj ha elgépel valamit az ember, de ha nincs értelme a mondatoknak azért az elég durva dolog... -
Egyszerűen nem bírja az írásaimat, mint már írta őmaga. És az ilyen minden kis szóra fog figyelni. Készüljetek fel rá :D
Nem fogom itt hagyni ezt a topikot miatta. Én nem szóltam be neki, mindig ő kezdte... Egyáltalán nem érzem magam hibásnak.
És még az aláírásval még van képe személyeskedni, h jobban durvuljon a helyzet! Próbál provokálni! -
Prince23&Blasta
új magyar romantikus monodráma.
rövid tartalom:
Ha két fél nem egyezik meg, akkor a csütörtöki közgyűlésen nem választják meg a főpolgármester-helyetteseket és nem állnak fel a bizottságok sem.
-
Ebben a topikban sajnos a cukkolás és a provokálás megy :( -
sandor8206 #40838 jól elvagytok
-
-
Mintha olyan nagy ügy lenne, én nem szoktam mások stilisztikai hibáit figyelni, nem ezért járok ide, hanem fórumozni.
Eddig csak ő kritizált fórumozókat... te/ti nem...
mindenki nekem esik, nem szépirodalmi fórum ez. Ha ennyire nem bír magával, nyísson topikot szépirodalom címmel, azt élvezkedjen ott magának. Nincs időm ilyenekre, h ellenőrizzem az irásaimat. ez egy internetes fórum... -
Na azt már nem, nem fogok megalázkodni. ha ő nem ért ebből a szóból, sajnálom.
Van képe személyeskedni!
ez a topik csak róla szól, nem is a filmekről -
... Ha olyan mondatokat írsz le folyamatosan, mint pl :
"Uwe Boll ő egy maga rendezte filmre ezt a se füle se farka történetet. És hallom egyre jobban a rossz hírnevét a rendezőnek"
akkor az minden magyarul beszélő embernél kiüti a biztosítékot vazze és magadat járatod le ezzel a fogalmazási szinttel, ne csodálkozz, ha belédkötnek... -
ha zavar az aláírásában a szöveg talán kérd meg,hogy vegye le
ha meg nem veszi lehet menni a modikhoz... -
Még te támadsz le?
Néz az aláírására! Személyeskedik, próbál lejáratni a fórumon. -
köcsög lámázást kb be kellene fejezni... -
Látom idéztél te köcsög láma, MÉG SZEMÉLYESKEDÜNK IS most már???? Az idézetben egy példa volt, ha tovább olvastad volna, egy a sok példa közül. Észlény! -
Érdekes neked minden bajod van... még a saját egyéni, izlési felfogásokkal is. Mi olyan nagy hiba van ebben: idézlek:
"Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?"
Te tényleg egy számalmas görény vagy! -
Ez is valami mesés volt. KÖSZÖNJÜK!!!!!!
Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?
Ja és: "Távoli kiálltás"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL készvagyok :)))))))))