106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
3:10 to Yuma
Börtönvonat Yumába
Ez igen! Mangold igen csak jó western HANGÚLATÚ filmet készített. A mai társadalom már nem igen kedveli a westerneket (bo statisztika árulkodik), de ezt a filmet méltóan kijelentem az utóbbi 20 év legjobb western filmjének. A gyorsabb a halálnál c. film kismiska ehhez képest, itt igazi hősök vannak. Ott pedig a nő volt, egy western nem western macsóhősök nélkül. Reménykedem abban, h Hollywood e film sikerére bátran fog forgatni újra westernt! A sztori átlagon felüli mindenképp, de a film legnagyobb erőssége nyílvánvalóan a két színészóriás karizmatikus tehetségén alapszik! A végkifejlet pedig szenzációs volt. Talán egy filmtörténelem lesz belőle, ha lesz. Ez már relatív.
Csak mellékesen: az 1957-es film újrafeldolgozott változata. Remek remake lett.
100% -
én nem vettem észre, csak utólag, mikor ujranéztem elejét, nem feltűnő. -
A srác gyenge utánzat. (nemcsinálja rosszul, de ledger sokkal jobb a filmben) -
sandor8206 #41025 semmi baj nem lenne a filmmel ,csak az hogy nincs sztorija, se semmije
amúgy bírom a sci-fiket
-
Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000
Egyszernézős sci-fi film, látványilag valahol a Babylon 5 és Stargate:Atlantis között.
Főszerepben - csúnya fiú : John Travolta
3000-ben járunk, amikor a Földön már nincsenek sem országok, sem városok. A bolygó merő pusztaság, az emberiség veszélyeztetett fajnak számít.....
Igazán pozitívum amit felvéltem fedezni, az a zene, ami sci-fi viszonylatban különösen hangsúlyos, s itt sem olyan rossz. A díszletek egész normálisak voltak,noha néhány közülük nem volt épp hiteles, dehát ez van....
-
sandor8206 #41023 tényleg? A barmok 
-
Jah, csak azt a filmet feliratosan kell látni, mert a szinkronban az elején le is lövik a poént :D -
sandor8206 #41021 The Usual Uspects egyik nagy kedvencem
elsőre hatalmasat ütött nálam
-
The Condemned 6/10
Hooligans 8.5/10
The Usual Uspects 9.5/10 -
DUNA TELEVÍZIÓ: szeptember 6. Szombat, 22:0
Sekély sírhant
(Shallow Grave)
nálam az örök TOP 10-ben benne van. Ne hagyd ki ezt a FILMET. (Nagybetűvel!)
Jó rendezés,jó színészek,jó story,csattanó a végén.
Megvan a hangulata nagyon, kegyetlenül jó lett. Thriller-rajongóknak kötelező darab.
Engem ritkán szokott egy film úgy igazán nyomasztani, de ez után tényleg rossz szájízzel aludtam el. Felkavart.
- Ma meghal valaki még? -
-
sandor8206 #41018 Vacancy - Elhagyott szoba
mindenkinek ajánlom ezt a thrillert, nem nagy was ist das, de Antal Nimród a rendezője (Kontroll) Fsz:Luke Wilson, Kate Beckinsale nálam 10/6
kis infó, sztori, budget stb. Elhagyott szoba
remélem meg tud kapaszkodni halivúdban, most Laurence Fishburnenel, Jean Renoval és Matt Dillonnal forgat filmet. -
sandor8206 #41017 inkább nézz meg egy trailert, vagy egy rendes jelenetet a filmből, és ha utána se tetszik Joker karaktere, akkor ne nézd meg, ne egy utánozó miatt döntsél így vagy úgy, én ezt javaslom
-
sandor8206 #41016 ja tökéletes film lenne számomra, de sajna a vége nekem se tetszik
-
Uh micsoda film. Vannak olyan helyek a Földön, ahol ezért kevesebbért is kivégzés jár... -
Úgy vélem Jokerrel semmi probléma, de még bat is elmegy részben, sőt a mellékszereplők is tűrhetőek. Viszont a film gyengusz sajna, pláne a vége felé. -
gondolom azt vágod, hogy Jokernek van egy fültöl-fülig "mosolya" (minden Jokernek, nem csak itt). na, egy ilyen vágás szétroncsolja az idegeket, és ezért csinálja, amit csinál (tehát azt akarom mondani, hogy még erre is gondoltak). nem feltűnő, nincs semmiféle cuppogás, ellenben egy k*rva jó karakter, na az van!
ha emiatt nem nézed meg, hát, na majd Riddick befejezi a mondatot :D -
budget(büdzsé)+t=budget-t.
budget(büdzsé)+ű=budget-jű,de ilyen nincs,szóval büdzséjű.beépült már ez a szó,lehet "magyarul" írni.
van még,de...mindegy.nem baszgatás,ne harcolj,tanulj.
-
Szerintem se volt egy nagy vmi a film, de úgy látszik az elkerülte a figyelmed, hogy a csaj az elején mondja, hogy úgy szerkesztette össze a filmet (abbana pánikszábában?? :D), hogy hatásos legyen és a zenét,hangokat is ő adta hozzá -
Diary of the dead
Elfogult zombulat fan vagyok, szóval alapvetoen szeretem az ilyesmit.. Azonban Romero bácsi annyira eroltetetten oldotta meg ezt a kézikamerás dolgot, hogy borzalom.. Ugyan úgy van vágva, hangszerkesztve, és írva, mint egy átlagos kamerákra megírt film: még csak arra sem ügyelt, hogy folyamatos legyen egy jelenet!!44 :C Egy alkalommal a "túrabuszban" szépen mutatják mindenki fejét külön-külön nagytotálban, miközben a TV-ben sugárzott híradót megszakítás nélkül halljuk.. Amikor bebukdácsolnak a sötétbe azonnal érkezik a "most kurvára meg fogsz ijedni" hangeffekt -> selfpwnage
Ettol függetlenül (ill. a zombifanatikus mivoltomból kifolyólag) 7/10, mert egészen jól szórakoztam :)
Ja, és amúgy nem ijeszto, egyszer sem ugrottam meg, sot, talán nem is izgultam.. Mind1, ezek a lassú zombik már csak ilyenek (a gore pedig egészen jófajta :D) -
Augustus Gigo #41009 Tropic Thunder(Trópusi vihar): másztszííí kategória Trópusi vihar -
-
Gondolom ezt is most láttad! -
Amerikai gengszter
Vérprofi filmet sikerült megalkotnia ismételten Scottnak. Korhű film, és mindemellett szenzációs a története!
Frank Lucas hatalmát a Vietnámi háborúból merítette. Katonák segitségével csempészte az "árút" szülőföldjére. Dióhéjban ennyi a történet főszála. Mikor befejeződött a háború, már sejtése is van a nézőnek, h itt bizony neki is befellegzik. Értelmetlen volt az egész- ugyebár szimbolukosan értve- amit művelt. Viszont amit tett, azt vérprofin csinálta, semmi feltűnés ne is essen, bármit is tesz üzleti ügyben Lucas. Az utolsó 40 perc meg hab a tortán. Van itt minden filmünk során: nyomozás, korrupció, protekció, drogüzlet, hidegvérű merénylet, szem szájnak ingere, még egy kis kiruccanás Bangkokba is, kaland, maffia-rendőrség kapcsolatok. Egyszóval mindent sikerült Ridleynak összpontosítania. Semmi klisét nem véltem felfedezni, de a 70-es éveket nagyon jól előadta, hibátlan. A kosztümösöknek nagy szerepük volt Pietro Scalia vágásaival egyetemben. A színészek kiválók, főleg Denzel és Russell. Mindegyik főkarakternek volt igaz/i háttere. Frank a semmiből emelkedett fel, terjeszkedett, s a dicsősége csúcsán bukott el. Richie karaktere is büszkélkedhet, tetszett, h volt kapcsolata Frankkal. Kihagyhatatlan film, bár nem az akciókon van a hangsúly, hanem sokkal inkább a történeten és a karaktereken. Maradandó alkotás. Respect!
Amerikában ez a 100 millás budgetű film elég jól szerepelt, 131-ig jutott, és a világ bo még nincs is beleszámolván.
100% -
pont ez a jó benne ahogy beszél:d
de inkább nézz meg egy Jokeres videot -
Joker tenyleg ennyit cuppog meg csattog a szajaval?
mert akkor meg se nezem a filmet... a kamerarangatasnal csak ezt utalom jobban mikor igy csattog vki beszed kozben.. mikor neztem a videt majdnem telibevertem okollel a monitort...
termeszetesen azert ruhellem mert olyan mint a csamcsogas.. amit szintugy ki nem allhatok -
kiscsávót ne szóld le az fasza film:D -
szeptember 8 második évad)))
-
kiscsávóra szétrötyögtem magam, igaz némi abszint és mariska fogyasztása után... -
ja bocs nem is figyeltem hogy gyereknek kell, csak a robot szóra koncentráltam, még jó hogy nem jutott eszembe a film címe amikor a csávó átalakul harckocsivá miután SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem az ötéves gyerek közelébe sem engedtek volnaa fúróvá átalakult péniszére női belső zsigerek tekerednek egy szeretkezés után -
de ennyien???? -
szerintem ezeket most már csakazért is lehúzzák... -
középsulikba az ilyen filmek a menők:S nekem is volt egy oszttársan, kedvenc filmje, norbit,kiscsávó meg ilyen szarok, hihetetlen, ennyire nem leht vki igénytelen... -
sandor8206 #40996 jó az is , de az inkább angol humor, nekem egy jó Zucker féle komédia hiányzik, tényleg halivúd se a régi, nem tudom elnyomják a kreativitást, vagy nem azok vannak ott akiknek kéne, vagy elfogyott a tehetség. Klasszikus film ritka mint a fehér holló. -
a legdurvább, hogy 2 haveromnak ezek a szutykok jönnek be..... -
azok jók voltak, de azér akadnak most is jók, hotf fuzz pl -
sandor8206 #40993 pedig már úgy megnéznék egy jó csupasz pisztoly, nagy durranás, airplane színtű vígjátékot, nem tudom nekem azok tetszettek. -
eddig tarol:D
ez a két fasz már bollbánál is rosszabb:D -
sandor8206 #40991 gondolom hozta a színvonalat
-
aztakurva:D -
sandor8206 #40989 kösz a tippet