1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Diary of the dead

Elfogult zombulat fan vagyok, szóval alapvetoen szeretem az ilyesmit.. Azonban Romero bácsi annyira eroltetetten oldotta meg ezt a kézikamerás dolgot, hogy borzalom.. Ugyan úgy van vágva, hangszerkesztve, és írva, mint egy átlagos kamerákra megírt film: még csak arra sem ügyelt, hogy folyamatos legyen egy jelenet!!44 :C Egy alkalommal a "túrabuszban" szépen mutatják mindenki fejét külön-külön nagytotálban, miközben a TV-ben sugárzott híradót megszakítás nélkül halljuk.. Amikor bebukdácsolnak a sötétbe azonnal érkezik a "most kurvára meg fogsz ijedni" hangeffekt -> selfpwnage

Ettol függetlenül (ill. a zombifanatikus mivoltomból kifolyólag) 7/10, mert egészen jól szórakoztam :)

Ja, és amúgy nem ijeszto, egyszer sem ugrottam meg, sot, talán nem is izgultam.. Mind1, ezek a lassú zombik már csak ilyenek (a gore pedig egészen jófajta :D)