106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Sho Kosugia mester visszatér a Wachowski testvérek Ninja AssassinjébenA vak végzetben is jó volt a kis mellékszerepébenamúgy van neki egy kifejezetten jó filmje szerintem,a címére nem emlékszek,nagyon régen láttam-egy szamurájt játszik, aki talán kíséri a kamasz uralkodót Spanyolországba, talán fogságba is esnek a törököknél (a főnököt J.R."Gimli" Davies játssza) van egy jelenet,hogy versengenek hogy melyik a jobb penge a spanyol vagy a japán katana. Vagy 10 éve láttam, de akkor kifejezetten tetszett na még írtam utána néztemszamurájok fejedelme(kabuto) aki szereti a "halivódosabb" lightosabb szamuráj filmeket annak ajánlom, így tíz év távlatából
  • Dynamic
    Nem.Ez egy Sho Kosugi film. Szerintem te erre gondolsz.
  • Sephi
    Az melyik? Nem az amikor valami zsaru csaj megtalal egy ninja kardot ?:D
  • Montanosz
    Ez volt életem első videója, csak a müvházban volt a falu egyetlen videómagnója, ott néztünk filmeket esténként.
    asszem ez olyan 1988 körül volt.
    szétizgultuk magunkat)))
  • wesker24
    A ninja bosszuja ! (1983)

Nagyon jó egy ninja-s film még most is ! 10/9
  • Bulykin
    A hiheteten Hulk
    10/7
    nehézkesen indult be, de utána nagyon jóra sikeredett, Hulknak az a támadása nagyon fasza volt^^ HULK PUNCH!!
    lesz kövi rész? mert úgy volt vége, szal logikus, nem is értem miért kérdezemXD
  • artschi
    Tökéletes célpont
    Kb. 15 éve láttam a filmet először :)
    Van Damme 2. legjobb filmje, az Időzsaru után :D
  • wesker24
    Captivity (Uncut) Ma jött meg a DVD az USA-ból !

Megnéztem a filmet egyszerűen perfect ! Igy vágatlanul nálam benne van a TOP 5 horror filmek között ! Hogy az amcsik mennyi mindent kivágtak te jó ég ! Nálam simán 10/8,5
  • Prince23
    Így van
  • [Jakuza]
    The Art of War II - Betrayal

4.5/10

Wesley egyre csuszik le a sulyeszton, mint elodei,pl Segal.
    Ez a film valami borzaszto, osszegyujtottek benne a csapnivalo rendezot,forgatokonyvirot, operatort es sorolhatnam.
    Az egesz film egy hanyag osszefercelt munka, meg egyszer megnezni is kinszenvedes.
  • Prince23
    Vantage Point

Feszültség, izgalom megállás nélkül, szó szerint pörgős film. Mindenki nézze meg, kötelező darab! Hasonlításképpen Michael Douglas testőr filmje elbújhat emellett. Pete Travis szerintem maradandó alkotást tett le Neak H. Moritz-ék asztalára, a maga kis 72 milliós bevételével csak büszkélkedhet a Columbia (sony) is! Emellett még parádés szinészkavalkád is van, jól kiválasztott helyszin, közhelyek, és mindemellett fogyasztható (bár vannak logikai bakik benne, de sebaj) történettel is rendelkezik. Kötelező darab!
    Ha tetszett a Királyság, ez is fog!
    92%
  • sandor8206
  • Blasta
    "egyszerűen én ilyen egyszerű gyerek vagyok"

Vazze, legközelebb korábban világosíts már fel, megspóroltunk volna egy rakás karaktert ha ezt már előre tisztázzuk :)))))))))
  • sandor8206
    nehogy azt hidd, hogy nem értem, azért nem is értékelem őketegyszerűen én ilyen egyszerű gyerek vagyoknem tudom másképp kifejezni, de leírom-teljesen kedv függő, hogy mit nézek és hogyan valamikor gondolok egyet és megnézem moziban ami érdekel,de valamikor meg megnézem kamerásan ugyanúgy egy filmet ami szintén érdekel, és általában ami nem érdekel meg se nézem vagy megvárom jobb minőségbe, ezek mind csak jönnek maguktól, nem nagyon bassza fel a vércukoszintem, nem nagyon rágom le a körmöm, hogy most mit hogyan ekkor meg akkor megyek a moziba,erre az előadásra,teljesen kedvtől függ jólesik elmenni 40 km most azért a filmért,vagy otthon nézzem kamerásan (esetleg most van kedvem angolul nézni, vagy nincs kedvem annyira figyelni várjak feliratot stb.)és persze, hogy jobb moziban+vagy otthon dvd minőségben,de mikor hogy van kedvem és mihez.
  • Montanosz
    Spider Lillies

A Teddy Awards nyertese, a tajvani Zero Chou filmje.
    Talán a keresztény kultúra hiánya hogy ázsia szexre éhes állampolgárai nem érzik bűnnek a szodómiátt, vagy fiatal lányok kukkolását a neten.Pénzért, mondjuk.
    Jade is ezt teszi a webkamera másik oldalán, mutatja magát az internet éjjeli ragadózóinak, diáklány létére.
    A lány olyan tetoválást szeretne, mint később kiderül, amihez átok kapcsolódik.
    Ettől az egész film olyan nyomasztó légkörű lesz, és végig olyan érzésünk van hogy valami elkerülhetetlen fog bekövetkezni, már ugye a sorsát senki nem kerülheti el. De hát ezért is nézünk ázsiai filmeket, valahogy közelebb állnak a szellemvilághoz, mint mi.
    Nem horror, de legalább annyira feszültségteli mint mondjuk a Suttogó folyosók.
    A filmen végig fut némi L vonulat is, már a rajomgók kedvéért megjegyezve)))

• Blasta
    Nem érted.
    Egy film teljes egészét akkor fogod élvezni, ha a képet-hangot-sztorit azon a színvonalon kapod meg, amilyennek a készítők elkészítették.
    Ez kb. olyan mint a harmadnapos rántott hús. A célod eléred vele, megszűnik az étvágyad, de sehol nincs az eredeti ízekhez képest...
  • Loál János #41173
    Senkinek érzed magad, vagy mi?
  • sandor8206
    smucig vagyok
  • sandor8206
    azért a csillés jelenet ütött? Nálam legalább is
  • Montanosz
    most már késő
    elkönyveltek kameramennek
    most mindenkit hívj meg egy sörre
  • SötétBarom
    Aki kamerás verziót néz, min nézi??? 14" monitoron, meg 5W-os hangfalon? Nekem kb kínzás lenne, ha bármi ilyet kéne néznem.. A förtelmes hangminőség megöl, nagy TV-n meg borzalom ahogy kinéz.. Kb mintha youtube-on lesném a filmet..

Egyetlen egyszer tettem kivételt, a Ramboval.. Meg akartam nézni moziban, de ezek a szarházi tetves férgek nem voltak képesek játszani, hogy rohadna ki a belük.. Pedig még az országos szinten is görény módon pofátlan (1250ft a sima mozijegy. vicc. pesten ennyiér imaxban voltam :/ ) áraik mellett is megnézem moziban ami érdekel..
  • sandor8206
    amúgy szerintem meg hagyjuk ezt, ne kezdjük újra mert megint ez megy majd 6 oldalon keresztül,mert jönnek akik igen jó a kamerás, jönnek akik igen jó a dvdrip,jönnek akik meg nem csak eredetit szóval szerintem mindenki azt néz amit akar, amúgy amit kamerásan nézek meg azt mostanában nem is értékelem a korrektség kedvéért,csak egy kis vélemény lsd. B. AD, Trópúsi Vihar
  • Sephi
    Nyugodtan írhatod valakinek.
  • sandor8206
    ez film függő, valamit megvárok valamit nem, pl: Speed Racert megvártam Dvdrippet,mert az valahogy nem nagyon érdekelt
  • sandor8206
    egyszerű egy kamerás hányadék filmet néztem és így a hidd el a legkisebb gondom volt, hogy kamerás, valahogy minden filmet végigszenvedek (na Wanted kivétel volt) ezt is, de sokat szenvedtem életembenamúgy kibaszott egyszerű mindig elolvasom a comingsoon.net kritikákat és úgy döntöm el mit érdemes megnézni moziban
  • sandor8206
    Egy Indi4-et,Vasembert,Transformerst,Gyűrűk Urát,Utazás a Föld középpontjába 3D megnézek a moziba, mert ott számít, de egy TDK-t, Hetedik, stb. nem nagyon számít hisz nem látványfilmről van szó. És az én ízlésem most ne legyen téma, megjegyezném nálam egy filmben első a sztori ott pedig nem nagyon számít a minőség.
  • Loál János #41163
    Nyugodtan írhatod klisének.
  • Montanosz
    nekem egy barátom pár éve 60 kilométert utazott hozzám oda/vissza hogy orosznyelvű, kamerás starwars-t nézzen meg. mindent a rajongókért))))
  • Sephi
    Journey to the center of the earth -

3D jó volt. Story meg... cliché rengeteg :D
  • poppe
    csak gratulálni tudok, ha el tudtál vonatkoztatni attól, hogy egy kamerás hányadékot néztél! biztos jó ízlésed lehet a filmek terén (is)
  • Blasta
    Akkor kímélnéd a pénztárcád, ha minimum DVDSCRN-t néznél, de inkáb dvdrip-et, ha kamerás filmet nézel, gyakorlatilag nem is azt a filmet látod amit a többiek a moziban (kis túlzással).

Azt kéne megérteni, hogy lehet, hogy a történet nem szenved csorbát egy kamerás verziós filmnél, de MINDEN MÁS IGEN, és azok is ugyan úgy hozzájárulnak egy film minőségéhez, szinvonalához, élményfaktorához (pláne egy látványfilm esetében, mint a Babylon...)
  • sandor8206
    nem, inkább a pénztárcámat kímélem, + az idegrendszeremet, hogy ezért meg azért miért adtam ki pénzt a moziban és igen megint nyertem b. ad-n
  • sandor8206
    Babylon ad
    hát sikerült megnéznem és függetlenül attól, hogy kamerás, előre kikötném nem a minőséggel, látvánnyal van a baj stb. ez egy nem jó filmosztályozni nem szeretném, mert jönnének a "dicséretek"
  • badsco
    "A sztori valjuk be nem egy "adonisz", de a közhely, és maga a hely, vmint borongós-esős hangvételű stilusa" - itt mit akartál mondani, mert, hát kissé érdekes. Adonisz az szépségre vonatkozik, tehát a sztori nem szép szerinted, aha. Ez még talán ok. De ez a közhely meg a hely nemtom, hogy jönnek össze, gondolom itt valami nagyon vicceset akartál mondani, ami ebben a formában bámulatosan nevetséges lett, így célját elérte. Ja és a hangvétel lehet borongós, esős viszont semmiképp, kivéve, ha 20 éves kazettás magnóval, autósmoziban, viharban veszed fel a HANGOT. Ja és a hangvételű stílus sem pofás így egymás mögött.

Vedd észre, hogy a többiek is ezért kötnek beléd, nem pedig azért, mert egy általad is B-kategória alatt lévőnek tartott gagyit 85 százalékra értékelsz. Ha gecizni akarnék, akkor énis azt mondanám, hogy a „valjuk” az valljuk, a stilusa, pedig stílusa. Nincs veled semmi problémám és nem is akarok nagyképűsködni, de az ilyen megfogalmazással csak ártasz magadnak, ha pedig ez a maximum (és előző 20 írásod szerint igen), akkor az komoly intelligencia hiányra vall. Na csoki.
  • Prince23
    Rajtaütés

Van Damme már Tsui Harkkal kétszer összefutott, mint John Woo Travoltával. A film sztem egész jó, akciófilmnek és a célnak TÖKÉLETESEN megfelel, abban a tudatban is, h még a TriStar adta ki a filmet a Sony alatt. A sztori valjuk be nem egy "adonisz", de a közhely, és maga a hely, vmint borongós-esős hangvételű stilusa a film legnagyobb erénye szvsz! A színészek: hááát... még is akciófilm ez, állapodjunk meg ennyiben, de azért Van Damme-t, Rob Schneider-t, Rochon-t és Sorvino-t egy filmben látni már megéri.
    Ahhoz képest szépen termelt USA-ban a film:)) Majdenm B kategóriás akciófilm.
    85% :D
  • sandor8206
    ami jár az jármost jött le úgyhogy nemsokára kezdem, amúgy hosszú évek alatt kialakult, hogy a comingsoon.net-es kritikákkal általában, nagy százalékban egyetértek,ott adtak egy 10/2 szóval nincsenek nagy elvárásaim
  • Montanosz
    HMmm...[..gonosz kacaj a háttérből..]
  • REALista
    mert megérdemled...:)
  • Csacsi
    Saját élményedet rontod el a kamerás filmekkel, nem az enyémet :D
  • sandor8206
    majd én is nézem kamerásanmajd nekem is jön a vélemény