106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Áh, én drogok nélkül is fárasztó alaphülye vagyok, képzeld, ha még szúrnám is magam... TEJÓÉG! (najó vodka-szedukszen az még szódával elmegy) -
becsaptad? hogy morfiumhoz juss? ez már 2.... :) -
Há kisgyereket már csaptam be keményen, de csak játékból és hogy szórakoztassam, szal. az nem számít. A többi meg bullshit, közöm sincs hozzá. ERGÓ én akkor is érteni fogom, mer csak! (vagy keresek olyan lowlife személyt, akinek a többi megvolt és kiszedem belőle az infót szadomazo módszerekkel...) -
Túl jó ember vagy blasta :D -
asszem 2 :D
Szal felesleges nekifutnom a filmnek, úgysem fogom érteni :) -
Ha én tapostam már el kismacskát de nem mezítláb akkor az igennek vagy nemnek számít?:DDdddd -
még nem tapostál el kismacskát és nem hazudtál gyereknek? nem hiszem :) -
1
de attól még a The Fall Rohadt jó film, olyan 8/10-es. :) -
Akkor felmérés: kinek hány igen lenne a lenti hat kérdésből, nem kell megmondani melyik az igen :D
talán nem voltál még drogfüggő?
talán nem hagyott még el szerelmed?
talán nem csaptál még be kisgyermeket?
talán nem vesztetted el a lábaidat és nem egy hordágyon fekszel?
szájjal festményeket készítve?
talán nem tapostál el mezítláb egy kismacskát, és nem voltál kegyetlen és hazug sosem?
-
"ha ezek a tapasztalatok mind kellenek akkor nem sok mindenki érthei meg a filmet, ne viccelj már :D"
Igen, ez kissé viccesen hangzik. :) -
ha ezek a tapasztalatok mind kellenek akkor nem sok mindenki érthei meg a filmet, ne viccelj már :D
Nem a mesével volt a gond, hanem a meséléssel, sok párbeszéd értelmetlen volt, olyan volt mintha elsőre felvették volna mindet, voltak bakik stb... persze megértem, kislány volt, összevissza beszél stb, de vhogy nem jöt át... mint mondtam Faun labirintusa jobb volt és láttunk már jobb gyerekszinészt is.... -
hát lehet sok szappanoperát nézel)))
én alattad 100% mást írtam
mint írtam nem bírtam elaludni utána
talán nem voltál még drogfüggő?
talán nem hagyott még el szerelmed?
talán nem csaptál még be kisgyermeket?
talán nem vesztetted el a lábaidat és nem egy hordágyon fekszel
szájjal festményeket készítve?
talán nem tapostál el mezítláb egy kismacskát, és nem voltál kegyetlen és hazug sosem?
na ezek a hiányzó tapasztalatok mind kellenek hogy megértsd a film lényegét és üzenetét. Tudd meg a film nem pozitívan zárult, a vége volt kegyes hazugság, mert a mese a főhősök halálával járt valójában és csak a kislány kedvéért változtatta meg a végét! -
The Fall
talán SPOILER :)
nos, jobbra számítottam, a látvány lenyűgöző volt, de a történet elég bugyuta, és maga a mesélés is elég gyenge lett...nem igazán tartott izgalomban a történet, ez a gyere mondok neked egy sztorit de utána hozz nekem kábszert mert fáj a hátam, meg otthagyott a csajom, elég béna volt.... mindezt ellensulyozta a látvány, eszméletlen képek, szinek, jelmezek.....Faun labirintusa sokkal jobb volt....egyenlőre a másik indiai mesélőnek jobban megy még ez, bár neki is voltak már baklövései :)
-
ja, tegnap este megnéztem A Zuhanást.
Megrázott, és felindult a lelkem rajta nagyon.
A rendező tényleg úgy játszott velem, ahogy ő akart.
nehezen aludtam el utána... -
valaki látta már a Fantomlakó-t? (Spanyol horror)
Érdemes leszedni? mert amúgy a spanyol filmek bejönnek.
ma lesz a hálózattv-n, ami persze nekem nincs. -
"Mi sem hihetőbb, minthogy az amerikai elnököt védő egyik testőr átáll a sötét oldalra?"
Hűű, ez aztán tényleg marha hihetetlen fordulat.Főleg egy filmben.Még az is hihetőbb lenne, hogy Godzillává változik és megeszi a Szabadság-szobrot egy hordónyi mustárral.
-
A BHD Szomáliában játszódik. -
sandor8206 #41292 jó
amúgy ha menetét kereste az tényleg gáz, de ha valamelyik céget,kórházat, orvost az belefér, mondjuk bombakészítés is van fent
-
Hancock - Jó effektek, érdekesnek tűnő történet. Igazából nem unatkoztam rajta a moziban, nem tudok róla kifejezetten rosszat mondani, úgyhogy számomra 7/10.
TDK - Azt hiszem ez az a film, amit 2 hét után, most is újra tudnék nézni. Engem leginkább a zene fogott meg és a történet lelki vonala. Nem sajnálnám rá kiadni újra azt a 700Ft-nyi koronát. 9/10
The prestige - Lenyűgöző film, de IMHO az Illuzionista jobb volt. Meghát túl sok volt már bele az a Teslás mesterkedés. 7+1(Scarlett Johansson testi adottságai miatt)/10
21 - A zene teljesen ott van, a történet sem kutya, de valamiért nekem nem jött be. Csak tekergetve tudtam megnézni. Olyan 5,5/10.
Vantage Point - Na ezt olyan gyorsan töröltem, amilyen gyorsan csak lehetett. Mi sem hihetőbb, minthogy az amerikai elnököt védő egyik testőr átáll a sötét oldalra? Ja, és nem Chuck Norris játszott benne álruhában? Azért a kis akció miatt 3/10.
-
ááá, most nézem mi már Eurasia vagyunk az FBI szerint, csak ausztriátol van europa :) -
ez is csak azt mutatja milyen jo a google: még egy őssejt beültetés menetét is megtalálhatod :DD
Your local FBI office :) -
sandor8206 #41288 de,én meg valami kémes filmre emlékszek, ott meg a cia,vagy az fbi kirendeltségének oldalát keresték meg
amúgy nem egy nagy was ist das, most őszíntén életedben nem használtad az őssejt cuccokat, fingod sincs, hogy kihez fordulj, kitől érdeklődj, hát ott a google, akár egy címért vagy telcsiszámért stb
nem védem a filmet, nem nagy szám, de ez nem egy akkora "baki", vagy hülyeség
-
Most nem akarom leszólni Scullyt, de ő nem orvosit végzett az egyetemen? Googel="recept"? lol -
te nem figyeltél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Őssejt beültet, a google találatai alapján :DDD
-
sandor8206 #41285 amúgy volt dögivel ilyen más filmekben is, ne izgulj
keresett valamit és felment a google-re
-
Hátpedig de, tisztán emléxem, hogy a google-n keresett rá :) -
sandor8206 #41283 valami producerséget -
és david fincher mit tett ehhez a filmhez? csak mert megemlitik a nevét, de imdb-n semmi... -
Moziban néztem még anno, irto jo film, nagyon durva látvánnyal...meg is szerzem... :) -
google??? nem hiszem :DD -
:)))))))))
Jónak ajánlod pont az ÖRÖKSÉGET :DDD -
Na ez nemeccerű múvi ja :) -
X-akták - hinni akarok
-------------------------------
2/10
Enyhén SPOILERES!
Atya ég.
Erre ki adott engedélyt? Ez a két szerencsétlen az egész film alatt NYAFOG, NYAVAJOG, SZENVED, LELKIZIK, és közben valami senkit nem érdeklő -nemlövöm le- bűnesetet próbálnak felderíteni. Ja és bekevernek valami parafenomén-pedofil papot is, meg egy haldokló kisgyereket, akit Scullynak kéne megmenteni, mivel ő már orvosnéni...
Nekem z is új volt, hogy ezek már együtt élnek. Na mindegy.
Leggázabb jelenet: Scully nagyon megakarja menteni szegény kis gyógyíthatatlan beteg kisgyereket, ezért végül ősejtbeültetést javasol az orvosi bizottságnak. Majd ezután mit tesz???? TÁDÁÁÁÁ: felmegy a guglira és rákeres az őssejtbeültetésre, aztán 1-2 napra rá meg is operálja a kissrácot... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Basszus nagyon gáz volt, komolyan, senkinek nem ajánlom. -
sandor8206 #41276 nekem se jött be, de nem a látványvilág miatt, nem fogott meg a film 10/4 -
Az örökség, avagy guten tág faszikáim a teljes címe :D
az eredeti címe se rossz: Dedictví aneb Kurvahosigutntag -
témánál maradva
ha meglátod Az örökség c. dvd-t
ne hagyd ott. megéri azt a pár száz forintot.
legjobb koltai vonalat erősíti
csak éppen cseh vígjáték. még soha nem nevettem ennyit.
"..Nagyszerű helyzet- és jellemkomikum, egy kicsi Macskajaj, egy kicsi Üvegtigris, Revicky Gábor remek szinkronhangja és sok-sok idézhető mondat (Ne tegezd a lovamat!)..."
-
Pókember 10/8
Na nem a Kirsten Dunst-os meg a Tobey srác féle pókember hanem még a régi 80-as évekbeli Pókember ! Habár abból csak egy rész volt amiről tudok ! -
ja, tesco-ban láttam asszem.
amúgy kilóra veszem, újságárusnál már van 300-400 huf-ért amit újság mellé adnak csak nem tudták eladni, és gondolom raportra ki van osztva nekik hogy legalább a dvd-t adják el)))
azért találni jókat, verne filmek például -
Lol nekem ez speciel nem jött be... 3/10 -
Ha szereted az ilyen látványvilágot akkor ajánlom:
Halhatatlanok (Immortel)