1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zoli007
    Hancock - Jó effektek, érdekesnek tűnő történet. Igazából nem unatkoztam rajta a moziban, nem tudok róla kifejezetten rosszat mondani, úgyhogy számomra 7/10.
    TDK - Azt hiszem ez az a film, amit 2 hét után, most is újra tudnék nézni. Engem leginkább a zene fogott meg és a történet lelki vonala. Nem sajnálnám rá kiadni újra azt a 700Ft-nyi koronát. 9/10
    The prestige - Lenyűgöző film, de IMHO az Illuzionista jobb volt. Meghát túl sok volt már bele az a Teslás mesterkedés. 7+1(Scarlett Johansson testi adottságai miatt)/10
    21 - A zene teljesen ott van, a történet sem kutya, de valamiért nekem nem jött be. Csak tekergetve tudtam megnézni. Olyan 5,5/10.
    Vantage Point - Na ezt olyan gyorsan töröltem, amilyen gyorsan csak lehetett. Mi sem hihetőbb, minthogy az amerikai elnököt védő egyik testőr átáll a sötét oldalra? Ja, és nem Chuck Norris játszott benne álruhában? Azért a kis akció miatt 3/10.